+نمیدونم این تاپیک ممنوعه یا مجازه، قفلش میکنم که بعدا بتونم پاکش کنم. و در مورد یه صدا هست که آدم وقتی فکر میکنه زندگی دیگه ارزشش رو نداره، بهتره پیاده بشه. اول فکر کردم من توهم زدم ولی این یه دیالوگ از سریال مکانیک روح هست.
من نمیدونم اون صدا، کیه یا چیه؟ اما آدم وقتی ناراحتی شدید یا افسردگی داره که من چندین بار درباره اش تاپیک زدم، وقتی تو افکارش فرو میره، یه چیزی، نمیدونم بگم صدا، ندا، فرمان ذهن، هر چی که هست بهش میگه دیگه این زندگی ارزشش رو نداره. و دستور به انجام کار اشتباهی رو به شخص میده.
این صدا، دروغگو هست. من نشستم حرفاشو نوشتم. تحقیق کردم که آیا این راست میگه یا دروغ ، جدا از جلسات مشاور خودم که میرم تا به خودم کمک کنم، این صدا یه، پیچیدست. نمیدونم چطور بگم. اون صدا میگه من دارم راهنمایی درست رو میکنم. فقط حرفهای من رو گوش کن. و نه حرف بقیه.
وقتی کسی که افکار منفی و خود.کش ی داره، لطفا جدی بگیرینش. وقتی سوال میپرسه، نخندین به سؤالش. اینجور آدما میگن نه من مطمئنم که کارم درسته و باید پیاده بشم. و مطمئن حرف میزنن و هیچی نمیگن که آخه مشکل چیه. من خودم بودم دیگه. حرف زدن و صحبت کردن، مثل باز کردن گارد هست که بشه بهشون فهموند اون صدا داره بهشون دروغ تحویل میده. چشم هاشونو میشه باز کرد.
آدم ها خیلی پیچیدن. خدا آخر و عاقبت همه مونو ختم بخیر کنه. 🙏🌹
++اینم بگم، این صدا ابدا اون صدای راهنماگر نیست که ایده میده برای انجام یه کار خوب یا کمک یا هر فعل خوب، این یه صدای راهنماگر منفی هست. همیشه هم ایده پیاده شدن نمیده. گاهی افکاری شبیه بهش رو میگه که طرف انجام بده. خودآزاری مثلا. اما آخرش اصرار و تاکید بر انجام اون عمل اشتباه.