2777
2789
نماز خواندن خودش یه اشائه فرهنگ و دین خداست  کسی که شمارو موقع نماز خواندن میبینه در واقع داره ...

خب من سوالم راجب پوششه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که فوت کرده مارو میبینه؟؟ اینهمه غم و بی قراری و گریه و مصیبت و میتونه تحمل کنه؟؟ اونجا داره چکا ...

بله 

ولی تا جایی که اجازه داشته باشه اینطور نیست که همیشه فقط مارو ببینند اونطرف خودشون هزار گرفتاری دارند

اما اخبار ما به اونا میرسه و همیشه چشم به راه کمک های ما هستند

اللهم عجل لولیک الفرج

وایییی 

دستت درد نکنه من چند وقت گیش تاپیک زدم گفتم سوالات دینی دارم کسی نیست جواب بده. 

ببین من سوالم اینه که چرا اسلام این قدر زن ستیزه 

و یه سوال دیگم هم اینه که چرا خدا تو این دنیا عدالت رو اصلا رعایت نمیکنه یکی خیلی پول دار و خوشبخته یکی بدبخت 

اگه پونزده سال نماز نخونده داشته باشیم چه کنیم جبران بشه

استغفار کن

وسعی کن تا اونجایی که امکانش هست بجا بیاروری

از الانت شروع کن که ۱۵ سال یه روز نشخ

خدا بخشنده هست

ولی نماز یک‌انرژی مثبت به شما وزندگی شما هست 

سلام.ببخشید من حدود سه هفته پریود بودم پشت هم الان چ غسلی باید انجام بدم؟؟بخاطر استرس و یک سری قرص ک بهم نساخته بوده.الان چ غسلی باید بکنم؟؟؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
خب من سوالم راجب پوششه

خوب پوشش هم همینه دیگه 

خدا داره میگه زن هایی که من رو خالصانه عبادت میکنند این طور لباس می‌پوشند 

در واقع خدا داره حتی با نماز به ما حجاب رو آموزش میده

اللهم عجل لولیک الفرج