2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41945 بازدید | 396 پست
سلام یه دختر سیزده چهارده ساله که بچه ی طلاق هست و پدرش نگهش نمیداره چون نمیتونه. مادرش نگهش میداره ...

سلام عزیزم

بله صد درصد میتونه بره پرورشگاه،کلا مرکز نگهداری کودکان مختص همین بچه های بی سرپرست و بدسرپرسته،حتما حتما برید اداره بهزیستی شهرتون و این موضوعو مطرح کنید ,ما خودمون ازین موارد خیلی زیاد داشتیم که ارجاعشون دادیم به مرکز نگهداری،فقط لطفا اینو پیگیری کن،نکته مهمی که هست اینه که واقعا پدر نگه نداره و مادر بد نگه داره و کسی حاضر به نگهداریش نباشع

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام عزیزم بله صد درصد میتونه بره پرورشگاه،کلا مرکز نگهداری کودکان مختص همین بچه های بی سرپرست و بد ...

واقعا نگه میدارن آخه یکم اینور اونور تحقیق کردم میگفتن هیچ کاری نمیکنن

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم بله صد درصد میتونه بره پرورشگاه،کلا مرکز نگهداری کودکان مختص همین بچه های بی سرپرست و بد ...

بعدش مثلا چجوریه

مدرک میخواد که مثلا مادرش صلاحیت نداره؟ 

یا مثلا مدرک برای کتک خوردنش میخوان؟ 

ممکنه اگه بره پرورشگاه به پدرش خبر بدن پدرش بگه من نگهش میدارم اما واقعا نمیتونه نگه داره

میدنش به پدرش؟ 

به پدر بزرگ و مادربزرگش نمیدن؟ آخه نمیخواد پیش اونا بمونه

آخه همینش بده که کسی گردن نمیگیره حالا بخواد بره بهزیستی همه میشن دایه مهربان تر از مادر، البته شرایطش فرقی نمیکنه با قبل

مسئولیت همه در قبال اون بنده خدا سلب آرامشش هست کلا

بعدش مثلا چجوریه مدرک میخواد که مثلا مادرش صلاحیت نداره؟  یا مثلا مدرک برای کتک خوردنش میخوان ...

اگه پدربزرگ و مادربزرگ بخوانش و شرایطشو داشته باشن صد در صد میدن به همونا حتی اگه خودش نخواد !! مگر اینکه اونا صلاحیت نداشته باشن

بلع مدرک میخوان برای کتکاش و حتما نامه پزشکی قانونی باید باشه

اگه پدر بگع من میخوامش که همه‌شرایطو میسنجن( عدم اعتیاد،عدم سابقه کیفری و صلاحیت مالی و ...) اگه شرایطشو داشت میدن به پدر ولی اگه بعدش پدر اذیتش کرد از پدر هم میگیرنش

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
123 کمکی میکنه؟  

اینجا نمیتونی زنگ بزنی ۱۲۳ و شرایطو توضیح بدی چون میگن برو اداره بهزیستی مشکلو مطرح کن ولی اگه ازاری علیه کودک صورت بگیره درجا زنگ بزن و موضوعو گزارش بده

سلام من پسرم ۱۶ سالمه  بعد من خیلی پدرم  کتکم میزنه دیگه جوری شده خاستم خودکشی کنم و ...

سلام میتونید حتما زنگ بزنید۱۲۳ کمکتون میکنن

یعنی چی جدا شین؟ 

سلام میتونید حتما زنگ بزنید۱۲۳ کمکتون میکنن یعنی چی جدا شین؟ 

سلام عزیزم خوب هستین لطفا منو راهنمایی کنید در مورد ایتخدام خیلی واجبه 

من آزمون استخدامی شرکت کردم رشتم مشاورس 

اورژانس اجتماعی شهرمون ۲نفر میگیره خانوم و آقا)واجب نیست ک خانوم باشه یاآقا بسته به نمره آزمون هست(

و شیرخوارگاه نوزادان ۲ نفر خانوم میگیره 

میگن مصاحبه اورژانس اجتماعی سخت تر از شیرخوارگاه چون اونجا باید مثل یک مشاور باشی و بتونی خوب مثل مشاور صحبت کنی (من فن بیان معمولی دارم اونجور مثل مشاوره‌ای فن بیان خوب و عالی ندارم)

و اما شیرخوارگاه نمیدونم مصاحبه چجوریه ولی فک کنم راحت تره از اورژانس اجتماعی 

خودم خیلی علاقه به مشاوره دادن و مشکلات آدما رو درست کردن و کمک کردن دارم و علاقه ب بچه و شیرخوارگاه خیلی ندارم 

نظر شما چیه با این اوصاف چکار کنم کدومو بزنم؟

سلام میتونید حتما زنگ بزنید۱۲۳ کمکتون میکنن یعنی چی جدا شین؟ 

و اینکه میشه بگید حقوق دریافتیتون با چندسال سابقه و چه مدرکی چقدره؟ و اونا ک تو شیرخوارگاه هستن چقدر میگیرن؟

و آیا شیرخوارگاه و اورژانس اجتماعی شیفت داره؟ساعت کاری ب چ صورته؟

اینو تا آخر بخونیدددد 👇👇👇 خدا خیرتون بد جواب بدید کارم خیلی ضروریه من دختر ۱۵ سالم بعد تو یه خانواده مذهبی به دنیا اومدم از شانس گندم تا حالا دو سه بار بابام منو بدون حجاب تو خیابون دیده امروز منو با مقنعه افتاده که بیرون بودم و بعد امتحان داشتم با دوستام تو خیابون راه میرفتم دیده الان کلی دعوام کرده محدودم کرده نباید برم بیرون نباید با دوستان بگردم همه جا هم با مامانم برم دوستام رفتن یکی از شعبه های اورژانس و پرونده ثبت کردن که بابام منو کتک می‌زنه ولی منو فقط یه بار کتک زده مامانم و ولی میزنه هر وقت من کار بدی کنم امروزم بهش سیلی زده و خیانتم به مامانم می‌کنه کلا با مامانم خوب نیست با منم اینطور الان تکلیف بابام که پرونده داره چی میشه ؟ اگه بابام عصبانی بشه و اینا فک کنه من زنگ زدم اورژانس چی ؟ کلا با بابام چی کار میکنن ممیفرستن پیش مشاور؟ تروخدا جواب بدید من خیلی کوچیکم برا این چیزا نمیتونم تحمل کنم این خانوادرو التماس تون میکنم 

سلام عزیزم من ی داداش دارم مشکل روحی داره چندسال پیش حتی دکتر دستور بستریشو داد و نرفت.الان مدام توی خونه داد و بیداد میکنه و بحث میکنه و کافیه یکی کوچبکترین جوابی بهش بده شروع میکنه به کتک زدن و این که تهدید میکنه ی چیزی میزنم تو سرت بمیری واقعا هم میزنه.ی بار باهاش دعوام شد تمکم پاهام کبود کرد شکایتش کردم از ترس شکایتم پس گرفتم.ی مادرم دارم اونم چتدین ساله قرص اعصاب میخوره هرکی ی چی بش میگه قرص میخوره خودکشی میکنه .۱۲۳ چجور میتونه کمکم کنه؟مخصوصا داداشم که بفهمه اقدامی علیهش کردیم میکشمون