در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
برای اورژانس اجتماعی؟ هدفش کاهش این اسیب ها تو جامعه هست
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اره میشه اگه همسرازاری واقعا جدی باشه طوری که خانم اسیب دیده باشن میفرستنش پزشکی قانونی و خود اورژا ...
من زنگ زدم رسیدگی نشد،دوماه قبل
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
نمیدونید چقد ناراحت میشم وقتی میگید جواب نمیدن یجورایی حس تنفر نسبت به اون بی مسئولیتا پیدا میکنم
سلام عزیزم این بحث طلاق و حضانت مربوط به دادگاهه متاسفانه ارتباطی ب اورژانس نداره ولی اگه دوددل هس ...
ميخواستم بدونم اول کجا مراجعه کنم خود دادگاه؟
من شوهرم ی ادم عصبی بی مسولیت و پرخاشکر و خودش بچه رو عصبی بشه خدابنده نیس اینقد رفته از من بد گفته ...
یعنی هیییییچ پیگیری نکردن که این اقا بره پیش روانپزشک؟
خداییش که بی مسئولیت و مفت خورد بودن
بله دادگاه برید اونجا میفرستنتون مشاوره قبل طلاق( که این مشاورات طلاق اصصصصصلا زیرنظر اورژانس اجتماعی نیست) کلا یه مرکز مشاوره دیگه میفرستنتون که ممکنه سازش کنید و به زندگی برگردید درغیر این صورت اون مرکز یه نامه ب دادگاه میده که زوجین سازش نکردن و خواهان طلاقن