2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 42019 بازدید | 396 پست
در مورد همسر آزاری هم میشه تماس گرفت؟ برای دختر خاله ام میپرسم. بعد چی میشه،؟

اره میشه

اگه همسرازاری واقعا جدی باشه طوری که خانم اسیب دیده باشن میفرستنش پزشکی قانونی و خود اورژانس یه گزارش محکم مینویسه برا دادگاه و یه گوش مالی حسابی ب اقا میدن

اگه در حد دعوای لفظی باشه چندین جلسه مشاوره براشون میزارن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام عزیزم برای اتباع هم میشه کاری کرد؟ همسایمون اتباعه همسرش خیلی اذیتش میکنه

سلام

بله عزیزم میشه خیالت راحت

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی تاپیک مفیدیه ممنونم اسی☺️💚🍃 من خیلی دلم کباب میشه برای بچه های کار یا حتی همین ادمای پیر ک م ...

قربونت برم عزیزم

امیدوارم یه روزی این نهاد مثل کشورهای دیگه خیلی دیده بشه

اره میشه اگه همسرازاری واقعا جدی باشه طوری که خانم اسیب دیده باشن میفرستنش پزشکی قانونی و خود اورژا ...

نه ببین مثلا من بعنوان شخص سوم تماس بگیرم بگم فلان خانم دچار همسرآزاری .روند کار به چه صورته؟

ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید 

ب حدی رسیدم ک همش ب خودکشی فکر میکنم

ی شوهر بی کار معتاد ب متادون داشتم

۹ ماهه مارو گذاشته خونه ی بابام و، رفته

خودش میگه ترک کرده ولی من خبر ندارم واقعا ترک کرده یا ن 

خونه نداریم چون پول پیشمون تموم شده صاحبخونه وسایلمون رو میخواد بریزه بیرون

هرچی رفتم دنبال طلاقم ، ب راهی نرسیدم برام نفقه بریدن ک یبار تلوزیون رو فروخت یکم پول ریخت یبار خط مبایل فروخت ک من نتونم از نفقه حرفی بزنم

این آقا تازه بعد ۹ ماهه چند روزه رفته سرکار منم خوشحال گفتم برمیگردم پول پیشم خودم جور میکنم دوباره عیبی نداره بعد دیشب سر کوچکترین چیزی میگه کاری نکن ک نرم سرکار😭 و اینجا بود ک فهمیدم همه حرفهاش ک عوض شدم آدم شدم دروغ بود قبلا هم همینجوری بود ی چند روز میرفت سرکار منم کلی دورش رو میگرفتم هرکاری میخواست میکرد دم نمیزدم ک نکنه بشینه خونه بعدم همش اینجوری تهدیدم میکرد تهشم سر ی بهانه ی مسخره مثلا اینکه فلانی گفته این چ کاریه میری حقوقش کمه با این کار ب هیچ جا نمیرسی مینشست خونه و نمیرفت حالا این آقا ن تحصیلات داره ن توی کاری حرفه ایی و ن پشتوانه ی مالی داره بعد توقع داره بره سرکار ماهی ۳۰ تومن بهش بدن دوباره همون تهدیدا رو میکنه دوباره همون حرفا رو میزنه ک آشپز گفته تو حیفی اینجا حقوقت کمه ازت بیگاری میکشن برو ی جای دیگه کار کن حالا کارش چیه انبار داره فقط وقتی یکی جنس میخواد تحویل میده امضا میگیره ب این میگه کار سخت از دیشب اینقدر حرص خوردم گلوم ورم کرده درد میکنه دلم میخواد خودمو بکشم تا از دستش راحت بشم چون میدونم طلاقم رو نمیده از اون طرف صاحبخونه کلی جریمه برامون نوشته چون اجاره نمیدیم پول پیشم تموم شده و از بخت بد قرارداد ب اسم منه ن میذاره اثاثم رو بیارم ن هیچ غلطی میکنه من چ خاکی تو سرم بریزم از دست این

قربونت برم عزیزم امیدوارم یه روزی این نهاد مثل کشورهای دیگه خیلی دیده بشه

ان شالله میشه 

از همین جا شما شروع کنید دیگرانو بااین نهاد اشنا کنید و توضیحات لازمه رو بزارید قطعااااا خیلیا هستن ک با تماس ب چنین نهادی مشکلشون حل میشه اما شناخت و اعتماد کافی ندارن متاسفانه🌱

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

خاک توسرشون اینقدررررر متنفرم ازشون سمت ما یه پدر معتاد بود ک سه تا بچه داشت رنشم سرطان داشت تو خیابون زندگی میکردن هیچی نداشتن بخورن هرچی ما گفتیم بیایین اینارو ببرین زنه رو درمانن کنن بچه ها همینجور ول تو خیابونن گفتن از ما کاری ساخته نیست تا زنه از درد تو تنهایی مرد مرده هم بچه هارو داد بهزیستی‌باعث مرگ اون خانمن 

در درجه اول سعی در ارام سازی جو و دادن مشاورات لازم وضروری دردرجه دوم اقدامات قانونی( اگه بر فرض هم ...

من شوهرم ی ادم عصبی بی مسولیت و پرخاشکر و خودش بچه رو عصبی بشه خدابنده نیس اینقد رفته از من بد گفته سر ی بار دخترم تهدید کردم ک مبخاد بچه بکشه این ادم مریض ک پرونده پیش روانشناس داشته رفته پیش اورژانس اجتماعی از من بد گفته.بعد تماس گرفتن ب من احضارمون کردن.حالا ک حضوری رفتیم دیدن شوهرم نامه مراجعه ب روانشناس دادن ک فایده هم نداره.اونم نرفت .قرار بوذ پیگیری کنن تا بره..ک دیگه خبری نشد.بنظر من چن تا ادم بیکارن نشستن ک فقط ب درد دلاتون گوش کنن وگرنه پیگیر بود ته این مسئله درمیوردن یا شوهرم مجبور میکردن پیش روانپزشک بره.دیگه پیگیر نشدن

نه ببین مثلا من بعنوان شخص سوم تماس بگیرم بگم فلان خانم دچار همسرآزاری .روند کار به چه صورته؟

اگه درحین دعوای اونا تماس بگیری که ازت ادرس میگیرن درجا میرن اونجا و خانمو میبرن قرنطینه(بخش نگهداری موقت) چون احتمال میدن اون فضا برای خانم خطرناک باشه

بعدش سعی میکنن با اقا حرف بزنن و مشکلو ریشه یابی کنن ,اگه حرف تو سرش نرفت میزنگن کلانتری بیاد( پلیس همکاری لازمو با اورژانس میکنه) و قضیه قانونی میشه

ولی اگه یه موقعی خارج از دعوای اونا زنگ بزنی شمارشونو ازت میگیرن و بهشون زنگ میزنن

درکل فقط حین دعوا هست که سریع میرن تو محل

خاک توسرشون اینقدررررر متنفرم ازشون سمت ما یه پدر معتاد بود ک سه تا بچه داشت رنشم سرطان داشت تو خیاب ...

خب این مورد ربطی به اورژانس نداره که بیاد پیگیری کنه این مرتبط با بهزیستیه

همه چیو ب اورژانس اجتماعی ربط ندین

خب این مورد ربطی به اورژانس نداره که بیاد پیگیری کنه این مرتبط با بهزیستیه همه چیو ب اورژانس اجتماع ...

بهزیستی میگفت اونا اونا میگفتن اینا هیچکس مسعولیت قبول نکرد حتی یبار با اصراررررررر خودم بردمشون نشونشون دادم ک ببینن ک اوضاعیه اصلا قبول نکردن

[QUOTE=244371370]خوبه خواستم اطلاعات عمومی در مورد اورژانسو ببرم بالا! اگه تاپیک مادرشوهر و جاری و اسکرین شات بود ال ...[/QUOTE

همسر آزاری یعنی چی

شوهرم منو خیلی اذیت میکنه .گیر میده پدرمو در میاره 

حالا چیکار میتونن بکنن واسش.