2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41954 بازدید | 396 پست
میخواستم بدونم اگه بخوایم بریم تو این کار مشغول بشیم چه جوری باید بریم؟ مدرک خاصی احتیاج داره؟

عزیزم تو‌صفحات قبلی توضیح دیدم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هههههههههههه

😐

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
دقیقا منم تو اورژانس اجتماعی هستم🙏

موفق باشید

میتونم بپرسم کدوم استان؟

یه مرکزی زیر نظر سازمان بهزیستی برای کاهش اسیب های اجتماعی گروه هدفش شامله: کودک ازاری،همسرازاری،مع ...

سلام و عرض ادب وقتتون به خیر در همسایگی منزل ما خانواده ای زندگی میکنن ک پدر اعتیاد به مصرف شیشه دارد و مادر طلاق گرفته و به شهر دیگری رفته پدر پسر خود را اجبار به فروش مواد میکنه و دوستای کارتون خواب را به منزل میاره پسر تا صبح توی کوچه ها هست نه مدرسه می رود و نه غذایی برای خوردن دارد از شدت ناراحتی افسردگی گرفتم ایا اورژانس اجتماعی برای این طفل معصوم میتواند کاری کند ؟؟؟و اینکه اگر با شماره خودم تماس بگیرم با سازمان دردسرساز نمی شود ؟؟؟؟اگر پسر راضی نشد که از این پدر جدا شود چه باید کرد؟؟؟

سلام و عرض ادب وقتتون به خیر در همسایگی منزل ما خانواده ای زندگی میکنن ک پدر اعتیاد به مصرف شیشه دار ...

سلام

بله حتما تماس بگیرید چون احتمال داره خود پسر هم دارای اعتیاد شده باشه،خیالتون راحت باشه تماس کاملا محرمانه میمونه

تماس بگیرید خودشون اقدامات لازم رو انجام میدن و اون مردو هم میبرن کمپ

همجواریم

میتونم یه سوال بپرسم؟

تو استان شما هم از نیروهای شاغل اورژانس ازمون گرفتن؟

شما خبر دارید این ازمون برای چیه؟ اگه قبول نشن خدای نکرده اخراج میشن؟؟؟

نه بابا اتفاقا از من گرفتن

میگن احتمالا مال تبدیل وضعیته

میتونم یه سوال بپرسم؟ تو استان شما هم از نیروهای شاغل اورژانس ازمون گرفتن؟ شما خبر دارید این ازمون ...

ی آزمون فرمالیته اس که بگن آزمون دادن برای اینکه تکلیفمون روشن بشه از شرکتی به قردادی یا پیمانی بشیم

ی آزمون فرمالیته اس که بگن آزمون دادن برای اینکه تکلیفمون روشن بشه از شرکتی به قردادی یا پیمانی بشیم

از ما ۱۴۰۰ یه ازمون گرفتن که خداروشکر من قبول شدم و از کسایی که قبول نشدن مجددا امسال ازمون گرفتن که نتایج امروز اومد

از ما ۱۴۰۰ یه ازمون گرفتن که خداروشکر من قبول شدم و از کسایی که قبول نشدن مجددا امسال ازمون گرفتن که ...

اره ی همکار منم داشتم همینجوری شد قبول نشده بود مجددا گرفتن ازش قبول شد 

ن نترس اخراج نمیشید