سلام.دو هفته بود روده هام وحشتناک نفخ داشتن بصورتی که شکمم ده سانت جلو اومده بود و از درد نفس. تنگی میگرفتم .دولیتر عرق نعنا و بیست عدد قرص نفخ و نیم کیلو نبات در این دو هفته استفاده کردم ..ولی خیلی کم اثر میکردن دوباره معده و رودم نفخ وحشتناک و درد ناک و بیرون روی شدید گرفته بودم.فکر میکردم وبا هست.
شرایط دکتر رفتن رو نداشتم.گفتم زنجبیل رو هم امتحان کنم شاید بهتر شم.رفتم پودر زنجبیل دم کنم چشمم خورد به قوطی پودر کاکائو....دلم ضعف رفت گفتم من که نفخ و دلدردم خوب نمیشه حالا بعدا زنجبیل دم میکنم.پودر کاکائو و شکر و آب جوش رو ترکیب کردم و خوردم.در کمال تعجب نفخم کاهش پیدا کرد.فکر کردم تا یک ساعت دیگه بازم شکمم میاد جلو ..اما نیومد حتی شام هم خوردم اما معده و روده ورم نکرد.یه فنجان دیگه شکلات داغ خوردم صبح که بیدار شدم دیدم بله اثر داشته.صبح ها با گریه و درد روده بیدار میشدم ..یک شب که تا صبح گریه کردم فکر میکردم الان روده هام داره میشن.....
الان که توی نت سرچ کردم متوجه شدم پودر کاکائو یکی از خواصش درمان سندروم روده و ورم معده هست..
دلم نیومد با شما به اشتراک ندارم.شاید یکی مثل من باشه و شرایط دکتر و بستری شدن رو نداشته باشه...
اگه این مطلب رو خوندین و استفاده کردید و اثر ش رو دیدین برای عاقبت به خیری منم دعا کنین..یادتون نره