2777
2789

سلام.دو هفته بود روده هام وحشتناک نفخ داشتن بصورتی که شکمم ده سانت جلو اومده بود و از درد نفس. تنگی می‌گرفتم .دولیتر عرق نعنا و بیست عدد قرص نفخ و نیم کیلو نبات در این دو هفته استفاده کردم ..ولی خیلی کم اثر میکردن دوباره معده و رودم نفخ وحشتناک و درد ناک و بیرون روی شدید گرفته بودم.فکر میکردم وبا هست.

شرایط دکتر رفتن رو نداشتم.گفتم زنجبیل رو هم امتحان کنم شاید بهتر شم.رفتم پودر زنجبیل دم کنم چشمم خورد به قوطی پودر کاکائو....دلم ضعف رفت گفتم من که نفخ و دلدردم خوب نمیشه حالا بعدا زنجبیل دم میکنم.پودر کاکائو و شکر و آب جوش رو ترکیب کردم و خوردم.در کمال تعجب نفخم کاهش پیدا کرد.فکر کردم تا یک ساعت دیگه بازم شکمم میاد جلو ..اما نیومد حتی شام هم خوردم اما معده و روده ورم نکرد.یه فنجان دیگه شکلات داغ خوردم صبح که بیدار شدم دیدم بله اثر داشته.صبح ها با گریه و درد روده بیدار میشدم ..یک شب که تا صبح گریه کردم فکر میکردم الان روده هام داره میشن.....

الان که توی نت سرچ کردم متوجه شدم پودر کاکائو یکی از خواصش درمان سندروم روده و ورم معده هست..

دلم نیومد با شما به اشتراک ندارم.شاید یکی مثل من باشه و شرایط دکتر و بستری شدن رو نداشته باشه...

اگه این مطلب رو خوندین و استفاده کردید و اثر ش رو دیدین برای عاقبت به خیری منم دعا کنین..یادتون نره

مرسی که گفتی❤🍋

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پودر کاکائو و ابجوش؟ من اگه خوب شم برات ۱۰تا ایه الکرسی میخونم

بله.پودر کاکائو و یه قاشق شکر و آب جوش 

مطمعنم اثر می‌کنه ..چون خودم معجزشو دیدم ..ممنون که برام دعا میکنی

ممنون از راهکارتون هویج پخته هم تاثیر خوبی داره منم گاهی اذیت میشم یا یبس میشم هویج پخته میخورم قشنگ روده هام حرکت میکنه و مشکلم رفع میشه ولی همه این ها رو مدام انجام بدیم دیگه تاثیرشو از دست میده باید گاهی از این پودر کاکائو و گاهی از هویج یا روش های مختلف استفاده کرد 

اسی از الان عاقبت بخیری 

آبروم رفت با این نفخ همیشگی

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
عزیزم من چند روزه بعضی وقتا نفس کشیدنی معده و روده هام و کمرم درد میگیرع حس میکنم یه بادی میپیچه توی ...

خیلی بدتر از این بود انگار یک سره چاقو فرو میکردم توی روده های که ده سانت شکم آورده بود برام.هر چیزی که می‌خوردم بیرون روی زیاد داشتم از ترسم غذا یا نون نمی‌خوردم هیچی اما بازم روده هام باد میکرد.باد می‌پیچید انگار میخواد پاره بشه...دکتر نمیشد برم به دلایل خانوادگی و شرایط بد.

الان که خوبم خیلی شکر میکنم