2777
2789
عنوان

تربیت پسر 3.4 ساله

486 بازدید | 14 پست
سلام دوستان.میتونید کمکم کنید.دوست صمیمی من یه پسر 4 ساله داره ...من تا حالا مثه پسر اون ندیدم و واقعا همیشه براش غصه میخورم...
این پسر نه نقاشی بلده و نه بازی میکنه ،البتهباید بگم نه اینکه خنگ باشه...اتفاقا خیلی هم باهوشه.کوچیک تر ک بود من دو باره باهاش رنگا رو کار کردم دقیقا دو بار تموم رنگا تو حافظش موند.
فقط دوست داره اذیت کنه و صدای اطرافیانشو در بیاره.هر کار بدی ک بگید انجام میده...........
تجربیاتتونو اینجا بنویسید ثواب داره
من به تو نیاز دارم یا تو به من؟؟؟!!!
میدونید مادر پدرش اصلا بهش چیزی یاد نمیدن و فقط ب فکر تفریحات خودشونن...همیشه ب دوستم میگم چرا بچه اوردی؟؟دائم در حال تنبیه کردن این طفلی اند.کلی هم حرف بد یاد گرفته.........
مقصر مامان بابا هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.سلام.راست میگی زهره جون.
ولی چجوری میشه بهشون گفت!!!
اصلا بلد نیس بازی کنه...تا اسباب بازی بهش میدی سه سوته خراابش میکنه
من هر وقت میبینمش میگم شنیدم پسر خوبی بودی برا همین برات شگلات خریدم و بهش جایزه میدم و اون هم میگه منکه پسر خوبی نیستم ...من همش اذیت میکنم
سلام عزیزم
مگه نمیگی دوست صمیمیش هستین؟بی پرده بهش بگین
نهااااایت میخواد ناراحت بشه؟خوب بشه
این چه طرزشه؟؟؟بهش بگید برین مشاوره کودک
اونجا خودشون میفهمن مشکل از کیه و پدر و مادرو مشاوره میدن
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
بهش بگو اگه این روش رو در پیش بگیری پسرت روووز به رووووز ازت دورتر میشه و بعدا خدااایی نکرده با دوست دوستر میشه و خدااایی نکرده اگه دوستش ناباب باشه اوضاع وخیم میشه
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
من خودم میگم ببرش مهد کودک اونجا پسرت هم چیزی یاد میگیری و تو هم به کارای خونت.
ولی هر سال میگن باشه ولی نمیبرنش..
واقعا حرف شما درسته زهره جون.
خیلی برای پسرش ناراحتم
بابا ش ک بی خیاله...دوتاشون به فکر تفریح..باید همینو بگم فوقش دوستیمون به هم میخوره ولی شاید به خودش بیاد.واقعا باید برن پیش مشاوره و روانشناس
2810