2777
2789
عنوان

❌صیغه یک زن با شوهرم🧿❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اصلا به روش نیاریا چون حساسه ناراحت میشه پوستش خراب میشه

😕

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
2804

چش نظر چی میگه این وسط

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
2805
2801