2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617121 بازدید | 6986 پست
پسرتون چند سالشه؟ قد و وزنش چقدر؟ من داداش کوچیکم چون ی جورایی خودم بزرگش کردم همه چیزش خوب میدونمق ...

پسر منم لب به گوشت قرمز نمی کنه ۱۰سال و نیم داره میترسم زینک بدم بلوغ زودرس بگیره شما از کی زینک دادین به داداشتون؟بعد از شروع بلوغش؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم لب به گوشت قرمز نمی کنه ۱۰سال و نیم داره میترسم زینک بدم بلوغ زودرس بگیره شما از کی زینک داد ...

بعدش بهش دادم  ب نظرم رشد قدش ک کم شده بود قبل بلوغ بخاطر بد غذایی شه ک هیچی نمیخورد  بعد اینکه زینک دادم اشتهاش دو برابر شد و قد کشید

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عکس دستش تاحالا گرفتی؟ دکتر از روی چی میگه بلند نمیشه؟ همه چیزش ک خوبه! ب نظرم قشنگ 180 میشه پسرا تا ...

اون دکتر که گفت 160بیشتر نمیشه از معاینه گفت. اصلا عکس اینا نگاه نکرد گفت دارو هم لازم نداره خیلی هم معروفه ولی به همه ی دختر امپول میداد برای پسرم گفت ضرر داره الکی دنبال دارو نباش. نمیدونم چرا برای پسرم اینجوری گفت. بعدش بردم پیش یک خانم دکتر که هم سونو هم عکس مچ دست دادگفت 173میشه اگر شب زود بخوابه ورزش هم بکنه از پارسال 10سانت قد کشید تقریبا. شب که زود نمیخوابه. کم خون داره. به شدت عاشق گوشت هست. دلش میخواد هر روز گوشت بخوره اگر غذا گوشت نداشته باشه نمیخوره. 

عکس دستش تاحالا گرفتی؟ دکتر از روی چی میگه بلند نمیشه؟ همه چیزش ک خوبه! ب نظرم قشنگ 180 میشه پسرا تا ...

شربت استئوکر براش گرفتم. همین زینک داره خوبه؟ یا زنگ جداگانه هم بگیرم؟ 

خیلی با حرفاتون امیدوار شدم خدا خیرتون بده انشاالله دختر شما هم بلند بشه که دست شاد بشه. پسرتون هم زود خوب بشه خدا دلتون شاد کنه. 

انشاالله بچه های همون قد و اقبال بلندی داشته باشن.عزیزم از چند سالگی صداش تغییر و سیبیل درآورد که دک ...

صداش خیلی تغییر نکرد ه هنوز ولی از 11سالگی رنگ سبیلهاش یک کم پررنگ شد که من بودم دکتر البته یک داروی طب اسلامی بهش دادم که همون جلوگیری میکرد از بلوغ به نظرم خوب بود چون یک دارو گیاهی بردم گفت نده از وقتی بهش ندادم صورتش جوش زد فهمیدم اون دارو خوب بوده. خواهر زادت هام با وجود که باباهاشون خیلی بلند نیستن بلند شدن. یک پسر خواهرم دوسال بزرگتر از پسرم 170شده تازه یک کم صورتش مو دراورده. همین رشد موهای پسرم نگرانم کرده. من از بچگی به پسرم دارو و زنگ زیاد میدادم ولی پسرهای خواهرام تپل بودن و چاق اصلا دارو نخوردن وخوب هم قد کشیدن من هم پشیمون شدم از دارو دادن. 

یک قاشق از شربت سرکه انگبین رو با یک لیوان آب مخلوط می کنم و هفته ای دو سه بار بهش میدم دختر منم مقا ...

اها مرسی عزیزم منم هم اب انار میدم هم شربت انگبین بعدم حجامت ببرم بهار ‌‌‌..دیگه توکل به خدا انشاا نتیجه میگیریم 

من دوستت پسر دارم بزرگه ۱۳سالشه و صورتش پر از جوش هست و چند سال علایم بلوغ داشت منم داروی طب اسلامی ...

عزیزم میشه بگید اون خانومه چه چیزایی گفته که به بچتون بدید من پیامش رو پیدا نمیکنم دختر دچار بلوغ زودرس شده دارم دیونه میشم لطفا راهنماییم کنید ممنون

عزیزم میشه بگید اون خانومه چه چیزایی گفته که به بچتون بدید من پیامش رو پیدا نمیکنم دختر دچار بلوغ زو ...

عزیزم صفحه225اون خانم گفتن که چکار کردن. مخلوط سه عرقیجات بوده. و روغن کدو ماساژ کف دست. و دم کرده پوست درخت بود.وای کاهو. انشاالله براتون مفید باشه برای منم دعاکنین. من میخواستم اب کاهو برای پسرم بدم سرچ کردم نوشته بود اب کاهو اسپرم رو زیاد میکنه در مردان اینم شانس ما گفتم بیشتر تحریک کننده هورمون هاش نباشه اینا فکرکنی برای دخترها مفیده

اون دکتر که گفت 160بیشتر نمیشه از معاینه گفت. اصلا عکس اینا نگاه نکرد گفت دارو هم لازم نداره خیلی هم ...

خیلی خوب قد کشیده چرا اینجوری حدس میزنن. اگ قراره قدش 173 باشع انقد رشد نمیکرد

تا 3 سال دیگه قشنگ جا داره زشد کنه  3 سال اول رشدش خیلی زیاد  بعدش سالی 4 سانت بعد 2 سانت میشه

شربت استئوکر براش گرفتم. همین زینک داره خوبه؟ یا زنگ جداگانه هم بگیرم؟

نه همین خوبه چون گوشت هم مرتب میخوره  ولی اگ ی خواستی ی دوره هم زینک بهش بده کنار شربت خیلی خوب 

خیلی با حرفاتون امیدوار شدم خدا خیرتون بده انشاالله دختر شما هم بلند بشه که دست شاد بشه. پسرتون هم ز ...

ممنونم عزیزم انشالله. 

من ک پسرت ندیدم ولی بخدا ندید میگم بالا 180 میشه معلوم ازش رشدش خوبه باند میشه