2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617155 بازدید | 6987 پست
من این قد و خیلی تحقیق کردم 90 درصد درستدخترا تو 18 ماهگی ضرب 2پسرا 24 ماهگی ضرب 2بچهای فامیل گرفتم ...

عزیزم یادت هست گفتم دخترم ۱۸ماهگی چند بود؟؟۸۵یا۸۳؟؟؟اگه اینجوری بشه که عالیهههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا این دخترا بزرگ بشن ما رو پیر کردن همون قدیم هرکی چندتا بچه داشت و دقت نمیکرد کی قدش بلند کی کوتاه ...

عزیزم ما شش تا دخترم سه تا بلند قد بالای ۱۷۰سه تا هم ۱۶۰ این حدودا یا داداشام زمین تا آسمان یکی ۱۹۴یکی ۱۶۵ ..همیشه که میانگین پدرو مادر نمیشن گاهی بلندتر گاهی کوتاه تر

عزیزم یادت هست گفتم دخترم ۱۸ماهگی چند بود؟؟۸۵یا۸۳؟؟؟اگه اینجوری بشه که عالیهههه

نه والا دقیق نمیدونم فک کنم 83 بود جون مهرسا 81 بود کفتم بلندتر میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم ما شش تا دخترم سه تا بلند قد بالای ۱۷۰سه تا هم ۱۶۰ این حدودا یا داداشام زمین تا آسمان یکی ۱۹۴ی ...

دقیقا مامان بزرگم اینجوری بچچه اورد داییم 190.خاله م 150 بقیه هم متوسط. اصلا این 9 تا بچه ی قد نیستن

به نظرت برای بچه های که بلوغ زودرس دارن صدق میکنه؟

اره تقریبا درست چون بچه بالاخره به قد نهایی خودش میرسه نهایت 2 سانت کمتر میشه

اره تقریبا درست چون بچه بالاخره به قد نهایی خودش میرسه نهایت 2 سانت کمتر میشه

مامان مهرسا شما برا دختر آزمایش هورمون رشد هم انجام دادی ؟ که یکبار آزمایش میگیرن بعد میگن ۲۰ دقیقه ورزش کنه 

بعد باز آزمایش میگیرن ؟ 

مامان مهرسا شما برا دختر آزمایش هورمون رشد هم انجام دادی ؟ که یکبار آزمایش میگیرن بعد میگن ۲۰ دقیقه ...

نه نگرفتم ماهی 1 سانت رشد میکرد اون موقع تو 9 ماه 9 سانت قد کشید اگ کمبود داشت ک انقد رشد نداشت

به نظرم بستگی داره برا هر شخصی فرق داره... مثلا اگ بلوغ قراره سن پایین باشه سن استخوانی هم خیلی بیش ...

گلم الان قدش چنده؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
156

خیلی هم عالی 

😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم