2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598428 بازدید | 6507 پست
سلام بچها صبح تون بخیر هفته پیش مهرسا دلدرد زیاد داشت ک فکر کردیم ویروس چون استفراغ هم کرد ولی وقتی ...

سلام دقیقا چند وقته ضد بلوغ را قطع کردید،؟ سن استخوانی چقدر بود اون موقع؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خودت بعد پریود اصلا قد نکشیدی؟

چرا خودم شاید 10 سانت قد کشیدم ولی مهرسا سن استخوانیش زیاد  حالا ماه دیگه ک تولدش عکس دستش میگیرم ببینم اوضاع ش چطور

خودم 11 سال و نیم پریود شدم  ولی خوب قد کشیذم بعدش هرچند هنوز کوتاهم 🥲

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام دقیقا چند وقته ضد بلوغ را قطع کردید،؟ سن استخوانی چقدر بود اون موقع؟

دقیقا 19 اذر 402.قطع ش کردم  سن استخوانیش نمیدونم  اخرین بار ک عکس دستش گرفتم. 9 سال و 5 ماهش بود ک سن استخوانیش زده بود 11 سال. 

چرا خودم شاید 10 سانت قد کشیدم ولی مهرسا سن استخوانیش زیاد حالا ماه دیگه ک تولدش عکس دستش میگیرم بب ...

عزیزم شاید شما هم سن استخوانیت زیاد بوده اون موقع که دکتر نرفتی ..امید داشته باش توکل به خدا... من همیشه تو ذهنم حس میکنم دخترم ۱۶۸میشه نمی‌دونم چرا این حس رو دارم 😂🙈

دختر منم ۱۴۷ سن استخوانی دخترتون چند سال بزرگتره؟؟وقتی آمپول رو شروع کردی چند بود؟؟میشه درخواست دوست ...

دخترم هفت سال هشت ماهش بود که علائم بلوغ شروع شدقدش اون موقع ۱۳۲  و سن استخوانی هشت سال و شش ماه ولی آزمایشات و سونوگرافی کامل بلوغ رو نشون میداد که دکتر وکیلی تو همون ویزیت اول بعد از یک آزمایش دومرحله ای تست، آمپول رو شروع کردن

عزیزم شاید شما هم سن استخوانیت زیاد بوده اون موقع که دکتر نرفتی ..امید داشته باش توکل به خدا... من ه ...

من مطمعنم دخترت بلند میشه هنوز بچه س  خیلی جا داره برا رشد

مهرسا خودش خیلی دوس داره بلند بشه تو مراسم همه دخترای فامیل هم سن خودش همه قد ها بالا165 بود این اعتماد ب نفس ش رفت کلا  میگفت باید منم165 بشم هرچی میگم همین 2 سانت دیگه هم قد بکشی خوبه میگه نه من میخوام برم بسکتبال باید بلند بشم باید

عزیزم از دکتر وکیلی راضی هستیندختر منم تحت نظر ایشون ولی با اینکه سن استخوانی یک سال بیشتر بود آمپول ...

خب حتما دختر شما سونو و آزمایش طبیعی بوده دختر من هم سونو وهم آزمایش هر دو بلوغ رو نشون میداد

من مطمعنم دخترت بلند میشه هنوز بچه س خیلی جا داره برا رشدمهرسا خودش خیلی دوس داره بلند بشه تو مراسم ...

پناه بر خدا عزیزم... ایشالله دختر شما هم بعد پریود ۱۰سانت بکشه که عالی بشه 

دخترم هفت سال هشت ماهش بود که علائم بلوغ شروع شدقدش اون موقع ۱۳۲ و سن استخوانی هشت سال و شش ماه ولی ...

سن استخوانی خیلی بیشتر نبوده این خیلی خوبه ..منم همون جلسه اول براش آمپول زد و همون روز براش تزریق کردیم

پناه بر خدا عزیزم... ایشالله دختر شما هم بعد پریود ۱۰سانت بکشه که عالی بشه

5 سانت هم باشه خوبه. من راضیم. فعلا ماهی نیم سانت داره جلو میره نمیدونم بعد پریود هم این نیم سانت قد میکشه یا نه

5 سانت هم باشه خوبه. من راضیم. فعلا ماهی نیم سانت داره جلو میره نمیدونم بعد پریود هم این نیم سانت قد ...

عزیزم به نظرم بجای شربت کلسیم همون قرص که عکسش رو فرستادم بخر این مدت بده برای دختر من که معجزه کرد فقط همراه ناهار بدی برای کلیش ضرر نداشته باشه..این دیگه فرصت طلایی دخترتون هست زمان رو از دست نده به امید خدا اول تنش سلامت باشه بعد قد بکشه حسابی 

عزیزم به نظرم بجای شربت کلسیم همون قرص که عکسش رو فرستادم بخر این مدت بده برای دختر من که معجزه کرد ...

انشالله. اره قرص میخرم اینبار ببینم تغییری نمیکنه. هرچند خیلی وقت ک شربت هم نخوره من کلا این مدت همه جیز یادم رفت  خودش هم نمیخپره هی من باید بهش بگم