2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598611 بازدید | 6510 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانوما دختر کوچیکه من متولد شهریور 95 هستش یک ماه مونده به تولد هشت سالگیش یکی از سینه هاش جوونه زد بعد بردم آزمایش و سونو و سن استخوانی که یکسال بیشتر نشون داد آزمایش طبیعی بود و سونو هم طبیعی الان بعد از سه ماه این یکی سینه هم جوونه زده ولی هنوز سینه ها رشد آنچنانی نداشته و تخت هستن قد دخترم 134 وزنش 27 کیلو هستش دکتر میگه باید آمپول تقوف بزنی ولی من موندم چکار کنم دختر بزرگترم متولد آبان 93 هستش والان دوسال و نیم آمپول تقوف بلوغ میزنم ولی برای کوچیکه خیلی دو دل هستم روند بلوغ دختر بزرگترم سریعتر پیش می‌رفت نسبت به کوچیکه و وزنش هم بیشتر بود

من خودم یازده سال و چند ماهم بود پریود شدم و قدم 164 و قد همسرم 190 هستش من هنوز دختر بزرگترم رو به نتیجه نرسوندم که دختر کوچیکه هم بلوغش شروع شد واقعا کلافم و نمی‌دونم تصمیم درست چیه هنوز با آمپول زدن بزرگه کنار نیومدم

سلام بچها صبح تون بخیر هفته پیش مهرسا دلدرد زیاد داشت ک فکر کردیم ویروس چون استفراغ هم کرد ولی وقتی ...

سلام عزیزم منم استرس گرفتم 🥲 ولی خداروشکر مهرسا هم قدش عالیه هم سنش مناسبه چرا نگرانی؟؟بخاطر کیست یا پریود؟؟

سلام خانوما دختر کوچیکه من متولد شهریور 95 هستش یک ماه مونده به تولد هشت سالگیش یکی از سینه هاش جوون ...

عزیزم دختر منم متولد۹۳هستش ۲ساله براش آمپول میزنم دکتر به شما نگفته چند تا دیگه براش بزنید؟؟قدش الان چنده؟

سلام عزیزم منم استرس گرفتم 🥲 ولی خداروشکر مهرسا هم قدش عالیه هم سنش مناسبه چرا نگرانی؟؟بخاطر کیست ی ...

از اینکه یهو پریود بشه خوپش هم امادگی نداره. از ی طرف میترسم بعد پریود دیگه قد نکشه سن استخوانیش بیشتر تا سن خودش

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزیزم دختر منم متولد۹۳هستش ۲ساله براش آمپول میزنم دکتر به شما نگفته چند تا دیگه براش بزنید؟؟قدش الان ...

الان 147 قدش تو مشهد زیر نظر دکتر وکیلی هستش نگفته تا کی باید بزنه ولی دخترم از نوزادی تا قبل آمپول همیشه رشد قدیش بالاترین نمودار رو هم رد میکرد ولی بعد آمپول رشد قدی کندی داره

از اینکه یهو پریود بشه خوپش هم امادگی نداره. از ی طرف میترسم بعد پریود دیگه قد نکشه سن استخوانیش بیش ...

پناه بر خدا عزیزم ایشالله به سلامتی این دوران روپشت سر میزارید و به خوبی قد می‌کشه ولی احتمالا تا شش ماه دیگه هم پریود نشه

الان 147 قدش تو مشهد زیر نظر دکتر وکیلی هستش نگفته تا کی باید بزنه ولی دخترم از نوزادی تا قبل آمپول ...

دختر منم ۱۴۷ سن استخوانی دخترتون چند سال بزرگتره؟؟وقتی آمپول رو شروع کردی چند بود؟؟میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی

پناه بر خدا عزیزم ایشالله به سلامتی این دوران روپشت سر میزارید و به خوبی قد می‌کشه ولی احتمالا تا شش ...

منم همین فکر میکردم  ولی دکتر ک گفت بدنش اماده پریودی تنم لرزید ترسیدم رشد نکنه الان 156.فعلا 2 سانت از خودم کوچیک تر 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
الان 147 قدش تو مشهد زیر نظر دکتر وکیلی هستش نگفته تا کی باید بزنه ولی دخترم از نوزادی تا قبل آمپول ...

عزیزم از دکتر وکیلی راضی هستین

دختر منم تحت نظر ایشون ولی با اینکه سن استخوانی یک سال بیشتر بود آمپول توقف ندادن