2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586365 بازدید | 6262 پست
خدا را شکر دختر شما هم رشد کرد ممنون که جواب دادید ورزش خاصی گفتند؟ بار اول که ویزیت شدید آزمایش و ع ...

رشد کرده ولی بازم خیلی کوتاهه الان قدش 152 . بار اول هیچی نخواست و دارو و ورزش پیاده روی یا دوچرخه سواری داد .ماه دوم آزمایش نوشت و این بار  هم گفت تکواندو یا دوچرخه سواری که متاسفانه دختر من اصلا ورزش نمیکنه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم همیشه تاخیر استخوانی داشت ..ده سالگی بلوغ سینه اش جوانه زد با قد ۱۳۰ تا ۱۱ سالگی ۷ سانت قد کشید ولی سن استخوانی از ۹ رسید به نزدیکه ۱۱ .. دکتر گفت   قد نهایی مشخص نیست خودت ولی هنوز وقت زیاد داره میتونی هرمون درمانی شروع کنی یا بزاری برای سال بعد که ما شروع کردیم

الان ۱۳ سالشه با قد ۱۵۲ سن استخوانی ۱۲/۵ نمیدونم خوبه یا نه ..تازه میخوام دیفرلین قطع کنم و تا پریو ...

دختر من پریود شده و 12 سالشه ولی سن استخوانی وقتی پریود شد 13 و نیم سال بود. وضعیت دختر شما خیلی بهتره به نسبت دختر من چون سن استخوانش کمتره و قدش بلند میشه

میشه کامل بگید دکتر مهدیزاده چه دستور هایی بهتون داده؟ از نظر تغذیه و ورزش

syrp irofix
هر روز یک ق غ تا سه ماه

Amp vit D3
سه عدد
هر هفته یکی کامل عضلانی

Syrup osteocare
هرشب یک قاشق غذاخوری
Syrup vitargin
هر۱۲ ساعت یک قاشق غذاخوری
Tab l arginin 1000
Mg
۶۰عدد
هر روز  یکی.
Syrup kiddi care
هرروز یک قاشق غذاخوری

اینه داروهاش

ورزشم پیاده روی و یا دو چرخه ک انجام نداده

دقت بفرمایید باید هر هفته یک ویتامین د کامل بزند عضلانی.
و اینکه شیر روزی دو بار صبح و شب
و ماست هرروز در ناهار و شام
و اینکه ورزش کردن سی دقیقه هر روز. باید پیاده روی یا دوچرخه سواری باشد. خیلی مهم است. ورزش دیگری بیفایدست.

دختر من پریود شده و 12 سالشه ولی سن استخوانی وقتی پریود شد 13 و نیم سال بود. وضعیت دختر شما خیلی بهت ...

واقعا مشخص نیست کسی رو ندیدم که در آخر نتیجه درمان اعلام کرده باشه چه خوب که این تاپیک هست و از تجربیات همدیگه استفاده میکنیم