2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586462 بازدید | 6263 پست
ولا من شکر خدا هیچ عوارضی ندیدم فقط یه کم ریزش مو اونم میگن تو این سن و شروع بلوغ طبیعی هستش ..تازه ...

راستی میخواستم بیام اینجا بپرسم

دختر من اصلا ریزش مو‌نداشت

حدود چند ماه به شدت شدید شده ریزش موهاش

میتونم بگم نصف موهاش از دست داده

انکار خنجر تو سینه م میره چون خودم ریزش ارثی دارم میترسیدم بمن رفته باشه

دکتر بردم زینک گفت بده بخاطر بلوغش ترسیدم

نمیدونم از چیه ولی خیلی غصه میخورم🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام شما داروهای دکتر مهدیزاده را مصرف کردید تأثیر داشت؟

من سه هفته استفاده کردم فک کنم یک سانت ، قبل این داروها  تو ۴۰ روز ۱.۵ سانت بلند شده بود  ، حالا بزار چهار هفته تموم بشه دقیق میگم 

دقیقا پارسال زمستون با یکی از دوستانم که دختر 12 ساله داشت چت کردم تازگی چت خوندم نوشته بود درحال حا ...

دقیقا منم وسطای درمان متوجه شدم که حرف بعضی از دکترا پشیزی ارزش نداره فقط تو دل مادرا رو خالی میکنن ..من اینقدر این دوسال استرس کشیدم دوماهه پریود نمیشم حس میکنم یاعسه شدم اصلا توان دکتر رفتن ندارم فکرشو میکنم استرس میگیرم 

دقیقا پارسال زمستون با یکی از دوستانم که دختر 12 ساله داشت چت کردم تازگی چت خوندم نوشته بود درحال حا ...

من وقتی آمپول دخترم رو قطع کردم دکتر گفت شش ماه دیگه پریود میشه بعداز ۹ماه باز بردم سری دوم آمپول رو شروع کنم گفت ۹ماه دیگه پریود میشه یعنی ۱۸ماه

راستی میخواستم بیام اینجا بپرسمدختر من اصلا ریزش مو‌نداشتحدود چند ماه به شدت شدید شده ریزش موهاشمیتو ...

دختر منم ریزش داره ولی کم شما میگین خیلی زیاده مطمعنم دخترتون تیروعیدم نداره چوه چکاپ گرفتین ازش رینگ بده خیلی کم 

میشه کامل بگید دکتر مهدیزاده چه دستور هایی بهتون داده؟ از نظر تغذیه و ورزش

سلام عزیزم  دخترم منم الان ماه دومه که داروهای دکتر مهدی زاده را استفاده میکنه و با داروها سه سانت قد کشیده الان 152 شده .دختر من اصلا رزش انجام نمیده 

سلام عزیزم دخترم منم الان ماه دومه که داروهای دکتر مهدی زاده را استفاده میکنه و با داروها سه سانت ق ...

خدا را شکر دختر شما هم رشد کرد 

ممنون که جواب دادید 

ورزش خاصی گفتند؟ 

بار اول که ویزیت شدید آزمایش و عکس مچ دست را هم میخواستند؟