2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589547 بازدید | 6382 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم ۱۳ سال ونیمش هست.مرداد ماه برای اولین بار پریود شد ودیگه نشده.بنظرتون طبیعی هست؟قدش ۱۶۰ هست با ...

من خودم بعد پریودی دیگه قد نکشیدم ولی بعضیا دیدم تا پانزده سانت هم رشد داشتن بستگی به صفحه رشد داره

دخترم ۱۳ سال ونیمش هست.مرداد ماه برای اولین بار پریود شد ودیگه نشده.بنظرتون طبیعی هست؟قدش ۱۶۰ هست با ...

من خودم بعد پریودی دیگه قد نکشیدم ولی بعضیا دیدم تا پانزده سانت هم رشد داشتن بستگی به صفحه رشد داره

اولین پریود ها اصلا منظم نیست.. تا 6 ماه ممکن وقفه بیفته بعد پریود هرچی کمتر پریود بشه بهتر قد میکشه.

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
یعنی قد میکشه ؟دکتر گفت نهایت ۱۵۵میشهمن ۱۶۲ هستم پدرش ۱۷۸

دقیقا مثل منو شوهرم ..دکتر به من گفت ۱۴۵میشه به زور هورمون شاید بشه ۱۵۰ ولی من ناامید نشدم و دکترش رو عوض کردم ..مطمعن باش دخترتون به ۱۶۰میرسه

دقیقا مثل منو شوهرم ..دکتر به من گفت ۱۴۵میشه به زور هورمون شاید بشه ۱۵۰ ولی من ناامید نشدم و دکترش ر ...

انشالله 

حالا قرص ویتامین فقط داده یه جورایی دیگه نا انید شدم میگم دست کاری نکنم رشد طبیعیش باشه

از یه طرف هم میگم نکنه کاری بشه کرد و نکنم

خیلی بده بلوغ زود رس

اولین پریود ها اصلا منظم نیست.. تا 6 ماه ممکن وقفه بیفته بعد پریود هرچی کمتر پریود بشه بهتر قد میکشه ...

مرسی.❤

دوسال پیش که علائم بلوغش شروع شد دکتر غدد بردم گفت تا دو سال دیگه پریود نمیشه حرفش درست بود.حالا نگران بودم که چرا فقط یکبار شد.اگر حرف دکتر درست باشه همش گفت قد دخترم ۱۶۲ میشه.

مرسی.❤دوسال پیش که علائم بلوغش شروع شد دکتر غدد بردم گفت تا دو سال دیگه پریود نمیشه حرفش درست بود.حا ...

حتما بلند تر میشه دکتر ها همیشه حداقل ها رو میگن من مطمعنم ک 165 به بالا میشع

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......