2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
دکتر گردن خوردش گذاشت رفت وگرنه طبق نظرش پیش می‌رفت شاید می‌گفت ادامه بده ..دعا میکنم یه معجزه شه بر ...

ولی باورکن من معجزه دیدم از تب سنتی 

باید طبیب خوبی باشه 

خود حجامت خیلیا باهمین کار ساده قد کشیدن 

خیلی ذهنم درگیر اون حرف خانمس ک بلوغو عقب انداخت کاش می‌فهمیدم چیکار کرد 

حداقلش خوبی تب سنتی اینه ک میدونی شیمیایی نیست طبیعیع 

هردرمانی ک با تب سنتی بشه ریشه ای هست درسته زمان بره اما کاملا درمان میشه

قد 150 دیگه معمولا ادامه نمیدن چون بعدش دیگه کم کم 10 سانت قد میکشن بعد قطع امپول

پناه برخدا ایشالله همینطور بشه که شما میگید کاش یک سال دیگه هم مث برق و باد بگذره ببینیم بلاخره چی میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما بعد از قطع آمپول سونو نمیخواد از تخمدان ها ک ببینن چ وضعیتی دارن مثلا دکتر بگه چقد دیگه پری می ...

نه بعد قطع امپول دیگه سنو نمیخواد چون طبیعی اگ بعدش پریود بشن. رحم و تخمدان بعد قطع امپول تغییر میکنه حتما

نه فکر نکنم. دیکه از جوانه زدن سینه تا پریود 90 درصد مواقع 2 سالی طول میکشه  بعضی ها 3 سال هم بوده ژول کشیده.. تو این دو سال از سالی 7 تا 12 سانت ممکن رشد کنه دیگه ژنتیک ش چطور باشه مهم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ولی باورکن من معجزه دیدم از تب سنتی باید طبیب خوبی باشه خود حجامت خیلیا باهمین کار ساده قد کشیدن خیل ...

درسته عزیزم حتما همینطوره..من هیچ وقت طب سنتی نرفتم شاید واقعا خوب باشه 

عزیزم! دختر من عید ۱۳ ساله میشه کزنش ۴۲ و قدش ۱۶۰ دوماهه که پریود میشه البته نامرتب...من تقریبا دوسا ...

سلام عزیزم ماشالله قدش عالیه معلوم ک قد میکشه. 1 سال بعد پریود هنوز رشد خوبی دارن  سال دوم رشد کمتر میشه ـبعد پریود 5 تا 12 سانت ممکن صد بکشه. اگ بدنش احتیاج داره حتما مکمل ادامه بده

ب نظرم قدش 168 میشع

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزیزم! دختر من عید ۱۳ ساله میشه کزنش ۴۲ و قدش ۱۶۰ دوماهه که پریود میشه البته نامرتب...من تقریبا دوسا ...

بنظرمن دخترتون ۱۶۵میشه چون دختر بزرگ من حتی ۵سال بعد پری شدنش سالی ۱سانت رو انداخته ورزش بره ک خیلی بهتر دکتر بمن گفت ۶ماه تایکسال بعد پری صفحات رشد بسته میشن

میشه لطفا بگید دخترتون چندسالگی علائم بلوغش شروع شده 

و قدش چندبوده 

چندسال طول کشید تا پری شده 

وقتی ۹.۵ ساله بود سینه ش نوک زد و بوی عرقش تند شد...رفت زیر نظر متخصص و فقط مکمل مصرف کرد.اخرین بار سونو هم داد و دکتر دقیق گفت که حداکثر تا ۷ ماه دیگه پریود میشه...اون ۷ ماه شد یک سال و ۷ ماه و بعد پریود شد.رشد خیلی جهشی و ناگهانی نداشته.آهسته و پیوسته پیش رفته.

وقتی ۹.۵ ساله بود سینه ش نوک زد و بوی عرقش تند شد...رفت زیر نظر متخصص و فقط مکمل مصرف کرد.اخرین بار ...

میشه اسم و آدرس دکتر رو بدید 

اصلا آمپول تاخیر نزدی درسته؟

ورزش رفته؟ خوابش خوب بوده؟

تغذیه چی؟