2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

من بزرگه رو بزرگم اهواز پیش امین زاده تا رفتیم داخل هنوز نشسته دخترم تاصورتش گفت تو شبیه عمتی و دیگه بلندنمیشی با بغض بچم رفت بیرون شوهرم بهش گفت یعنی هیچ راهی نیست گفت نه گفتم پس چرا علائم بلوغ ک دیدم دکتر گفت نه طبیعیه الان میگین دیره پس ما چکارکنیم چرا همون موقع کمک این بچه ها نمیکنید انقد داغون شدیم ک نپرسید امین زاده گفت دخترا ۶ماه تا ۱سال بعد پری اول صفحه رشدشون بستس و تمام 

منم ناامید برگشتم

دخترم نمیدونم زمان پری چندبود اما کلاس ششم تقریبا دوسال از پری گذشته بود ۱۵۲بود باز دوباره بردمش پیش ی دکتر غدد ک خدا ازش نگذره حلالش نمیکنم اون موقع صفحه رشد بچم باز بود حتی نمی‌گفت سن استخونی برام بیار ۶ماهی یکبار میرفتیم فقط ی آزمایش خون هیچ توضیحی هم نمی‌داد ی زینک و ی ال آرژنین اونم با دوز خیلی پایین 

دوسال از گلدن تایم بچم سوخت الان ک نظراتتون میخونم میفهمم چ روزایی رو الکی گذروندم 

تو ۱۳سالگیش خودم عکس مچ دست گرفتم بردم دکتر اصلا نگاشم نکرد فقط گفت دوسال گذشته و دیره 

دوسالی ک اونجا رفتم سالی ۱سانت اضافه کرد  همون دوتا قرصو داد ک بعدا فهمیدم ال آرژنین زودتر میبنده صفحه رشدو

الان دخترم ۱۵۵و نیمه یعنی از سال ۱۴۰۰تا حالا ۲سانت و نیم رشد کرده و اینکه سال ۱۳۹۹پری شده قد زمان پری رو ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارسال خیلی تو اینستا گشتم دکتر توکلی رو پیدا کردم اینجا سرچ کرده دیدم خیلیا رفتن بعضیا راضی بعضیا ناراضی 

گفتم برم شانس بچمون امتحان کنم 

رفتم و اونجا با خیلی از مامانا صحبت کردم همه راضی بودن 

خودم خدایش ۳جلسه رفتم دخترم چندمیلیمتر رشد کرد اما بدلیل هزینه های بالا و دوری راه و اینکه مدارس شروع شدن دیگه نرفتم منی ک دور بودم ۲هفته یبار رفتم اما اونایی ک نزدیک بودن هفته ای میرفتن

خانما اینارو مادری مینویسه ک طعم  تلخی ک این چندسال چشیده 

دلم نمیاد بهتون نگم بنویسیم شاید بدرد کسی بخوره 

خودمن بشخصه اگه اون زمان این اطلاعات داشتم حداقل دخترم ۲یا۳سانتی بلند تر بود 

برای کوچیکه از منشادی ویزیت آنلاین گرفتم گفت خوبه طبیعیه مشکلی نداره بزار رشد طبیعیش بره 

گفتم دکتر دختربزرگم اینجورشده نمیخوام کوچیکم هم رشدش کم باشه کمکم کن گفت ب قدی ک خدا بهشون داده قانع باش 

حرفش دیوونم کردم آخه این چ جوابیه یعنی من تلاش نکنم

تو ۱۳سالگیش خودم عکس مچ دست گرفتم بردم دکتر اصلا نگاشم نکرد فقط گفت دوسال گذشته و دیره دوسالی ک اونج ...

من از چند دکتر پرسیدم که ال آرژنین باعث بستن صفحات میشه  گفتن نه اینطوری نیست 

پارسال خیلی تو اینستا گشتم دکتر توکلی رو پیدا کردم اینجا سرچ کرده دیدم خیلیا رفتن بعضیا راضی بعضیا ن ...

منم رفتم پیش منشادی و براش هورمون رشد داد.که چند دکتر دیگه رفتم گفتن چون پریود شده فایده ای نداره. قد 155 هم خیلی خوبه .من آرزومه دخترم به 155 برسه .چون سن استخوانش بزرگتره و گفتن صفحاتش زود بسته میشه. من از 8 سالگی دخترم و دکتر میبردم ودر آخر هیچ کاری نتونستن بکنن. قد ژنتیکه و دخترم به خانواده پدری رفته و هیچ کاری نمیتونم براش انجام بدم. منم مثل شما سمت پدری کوتاهن و عمه ها و مادربزرگش قدشون کمتر از 153 هستش. 

پارسال خیلی تو اینستا گشتم دکتر توکلی رو پیدا کردم اینجا سرچ کرده دیدم خیلیا رفتن بعضیا راضی بعضیا ن ...

سلام عزیزم الان این دختر کوچیکت علایم بلوغش از چند سالگی شروع شد اگه بالای ۸ سال دکترا میگن طبیعی و درمانی انجام نمیدن ، و اینکه با اولین علایم قدش چند بود هر چی با قد بلندتری علایم شروع بشه شانس بلندتر شدن زیاده 

ببین دکترا اینقدر اختلاف نظر دارن که دنبال دکتر هم می‌رفتی به نتیجه ای نمی‌رسید

بخدا ۱۵۵ خیلی خوبه منم از خدامه دخترم به ۱۵۵ برسه 

دخترم ۸ سال و نیم سینه ش جوانه زد دکتر گفت باید توقف بلوغ و هورمون رشد بزنی اگه نزنی ۱۴۸ میشه  ، اما دکتر منشادی گفت اگه بزنی جلو جهش گرفته میشه 

دکتر علایی که تهران معروف هم گفت اگه بزنی جلو جهش گرفته میشه ، خلاصه بگم عزیزم هر کسی نظری داره و آدم‌رو گمراه میکنن، همین دکتر منشادی قبلاً به همه تو هر سنی آمپول میداد حتی به ۱۰ ساله ها 

بعد که بچه ها رو موش آزمایشگاهی کرد به این نتیجه رسید که فقط باید به زیر ۸ سال تجویز کنه 

عزیزم الان اگه آمپول میزدی و قدش به ۱۵۵ می‌رسید میگفتی آمپول باعث شد رشد نکنه حالا هم که نزدی فکر می‌کنی بخاطر آمپول نزدن ، به نظر منم ژنتیک خیلی مهم 

منم برا دخترم تصمیم گرفتم آمپول نزنم چون هر دکتری نظری میداد و من بیشتر ترسیدم  الان ۹ سال و ۴ ماهه دیگه نمی‌دونم کار خوبی کردم یا نه 

حالا شما برا دختر کوچیک یه دکتر برو ضرر نمیکنی ببین نظر دکتر چیه و تو‌چه مرحله ای از بلوغ 

سلام عزیزم...  دختر کوچیک تون 10 سالشه درست؟ قدش چند؟  سینه هاش رشد کرده؟؟ از جوانه زدن سینه تا پریود شدن خدودا 2 سال طول میکشه. این تایم جهش رشد دارن  و بعد پریود هم رشد میکنن اگ ژن بلندی داشته باشه تا 12 سانت بعد پریود قد میکشن 

سعی کن وزنش بالا نره تا دیر تر پریود بشه. ورزش خیلی تاثیر داره از صدتا امپول اثرش بهتر. هم افزایش قد هم تاخیر بلوغ میاره

مپاد غذایی ک مواد نگهدارنده داره یا قند مصنوعی و چربی هم بلوغ و جلو میاره 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام مادرای عزیزمن مادر دوتا دخترم یکی ۱۵ساله یکی ۱۰ساله دلم خونه از بس زجرکشیدم سر همین بلوغ و مراح ...

عزیزم پس من چی بگم که دکتر گفت حتی با آمپول رشد قد بچت به ۱۵۰هم نمی‌رسه ولی خب من فقط ضد بلوغ میزنم قدش از ۱۳۳رسیده به ۱۴۶هنوز دوسال هم نشده 

سلام عزیزم الان این دختر کوچیکت علایم بلوغش از چند سالگی شروع شد اگه بالای ۸ سال دکترا میگن طبیعی و ...

دخترکوچکم ۹سال و ۸ماهگی گفت سینم درد میکنه دست گذاشتم انگار قلبم ازجا کنده شده الان یکی دوماهی هست داره بزرگ تر میشه موهای زیر بغلش و خصوصیش پرزی شدن احساس میکنم زود داره پیش میره خیلی بده خیلی 

من میخوام با مامان مهرسا مشورت کنم ک مث ایشون بزارم جهش رشدو بگیره بعد آمپول بزنم البته میترسم مث اون خانمه ک اینجا گفته بوده دخترش یهویی پریود شده 

آدم دو ب شک میشه 

الهام هاشمی هم ویزیت آنلاینشو زدم کامل تا چندماه دیگه پره چکارکنم بقیه دکترای غددی ک میشناسمم اصلا نمیخوام برم سمتشون چون برا بزرگه رفتم و ناامیدم کردن

سلام مادرای عزیزمن مادر دوتا دخترم یکی ۱۵ساله یکی ۱۰ساله دلم خونه از بس زجرکشیدم سر همین بلوغ و مراح ...

و اینکه دختر دومتون بلوغش به موقع س تا ۱۲سالگی هم پریود نمیشه چرا گریه میکنی

دخترکوچکم ۹سال و ۸ماهگی گفت سینم درد میکنه دست گذاشتم انگار قلبم ازجا کنده شده الان یکی دوماهی هست د ...

کاربری مامان مهرسا سه ‌.همون صاحب تاپیک هستش اونیکی کاربریش چند سال پیش ترکید

سلام عزیزم... دختر کوچیک تون 10 سالشه درست؟ قدش چند؟ سینه هاش رشد کرده؟؟ از جوانه زدن سینه تا پریو ...

سلام گلم خوبی عزیز مهرساجان خوبن 

دخترم ۹سال و ۸ماه شروع جوانه بوده دوماهی هست میگذره موی پرزی هم داره زیر بغل و خصوصیش 

قدش ۱۳۳بوده 

کم اشتهاس 

لاغره 

میترسم تقویتی بدم سن استخوانی بره بالا 

خیلی دوست دارم اون خانمی ک درمورد تب سنتی صحبت کردن بیادو بگه دقیق کجا رفت چکارکرد من تماس گرفتم اما گقتن نه انجام ندادیم 

عزیزم من کلا سر بزرگه ک اینجوری شد قند و نوشابه و تمام خوراکی های مغازه رو منع کردم براشون ؛هرشب شیرشو میدم بخوره طناب میزنه ی نقطه زدم بالای دیوار مثلا روزی ۵۰تاصبح ۵۰تا شب میپره و بهش دست میزنه 

تکواندو هم تماس گرفتم آن شالله ثبت نامش میکنم باربی صحبت کردم گفت خداشاهده ی شاگرد داشتم دانشجو بود بعد چندسال ک تکواندو اومد گفت رفتم بهداشت ۵سانت رشد کردم شاخ درآوردم گفتم مگه میشه گفت آره خیلی خوبه برای رشد قدی 

و اینکه دختر دومتون بلوغش به موقع س تا ۱۲سالگی هم پریود نمیشه چرا گریه میکنی

آخه احساس میکنم زود داره پیش میره چون نمیخوام کنجکاوی کنم و ذهنشون درگیر کنم فعلا اصلا جلوش حرفی نزدیم حتی میگه سینم چرا اینجوری شده گفتم نمیدونم میبرمت دکتر معاینه کنه بمیرررررم😭😭😭😭گفتم اگه قراره جلوش گرفته بشه ذهنشون درگیر نکنم

خانوما امروز دختر دوستم رو دیدم مامانش می‌گفت کلاس پنجم پریود شده خب حساب کنیم بلوغ زودرس داشته تقریبا از کلاس دوم علاعم بلوغ داشته الان من حساب کردم میانگین قد مامان باباش شده قدش ۱۷۰بود ..پس واقعا ژنتیک کار خودش رو می‌کنه ..میانگین منو شوهرم میشه ۱۶۳ من به ۱۶۰هم راضیم واقعا