2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانا دخترم الان هشت سال و هشت ماهشه از ۷ سالگی علایم بلوغ داشت ولی تمام ازمایشاش بلوغ رو رد میکردن 

الانم سینه ها برجسته شدن و موی زاید ناحیه ی تناسلی قسمت پایین در اومده

توی زیر بغلم حدود ۶ تا مو داره

دکترش نظرش اینه آمپول نمیخاد ولی خیلی من نگرانم چون تغییراتش رو میبینم 

توی عکس مچ دست سن استخوانی رو دقیق نگفته فقط گفته حدود هشت سال ولی عکس پایینی رو پارسال گرفتم سن استخوانی یک سال جلوتر بود

تورو خدا منو راهنمایی کنید چیکار کنم

قدش الان ۱۲۹

وزنش ۳۳ هست

عزیزم دکتر غدد تایید کرد که آمپول نمی‌خواد ؟؟من از عکس سر در نمیارم

سلام عزیزم خوبی ببخشید این سوال رو میپرسم موهای ناحیه شرمگاهی دخترم بیشتر شده و بلند و اذیتش می‌کنه 

به نظرت با چی شیو کنم 

بچه ست  نمیشه ژیلت بدم دستش از الان ژیلت بزنه مو ضخیم میشه 

به نظرت نوره میشه استفاده کرد برا بچه ضرر نداره؟

سلام عزیزم خوبی ببخشید این سوال رو میپرسم موهای ناحیه شرمگاهی دخترم بیشتر شده و بلند و اذیتش می‌کنه ...

سلام عزیزم ممنون..من چند بار براش قیچی کردم والا منم نمی‌دونم کاش یه چیزی باشه استفاده کنیم براشون مضر نباشه