2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
انشالله چیزی نیست آمپول سومو زدی؟

بله زدموی قبلش آزمایش گرفتم که 30 بود خیلی میترسم چند روزه طرف کبدش درد میکنه که دکتر بردم معاینه کرد گفت درد عضلانی اسکلتیه که بچه ها در سن رشد دارن و هنگام نشستن قوز میکنه 

ببخشید از چه دکتری پرسیدی؟ و باید به چه دکتری مراجعه کنم؟

گفتم دنبال آمپول خارجی هستم ، آخه یه نفر زده ایرانی رو اثر نکرده ، گف چک کنه مشکل کلیه و کبد نداشته باشه ، 

فک کنم همون کودکان یا غددش یا داخلی هر سه میتونن آزمایش بنویسن ک چک بشه ، نگفتم نگران بشی ، یه چک بکن فقط ، سرچم کردم نوشته بود همچین مواردی هست ولی به نظرم نادره ، و اگه دختر شما این مشکلو داشت قطعا باید از روی علائم دیگه متوجه می‌شدی ولی بازم رفتی دکتر بهش بگو ، که اونم یه چک بکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم صبح ها که از خواب بیدار میشه 152 شده ولی تا شب قدش کم میشه و 150 میشه نمیدونم چرا اینجوری ...

دخترم و ویتامین دی نزدم ، قرص ارژنین هم نخریدم 

فقط کلسیم و ویتا ارژنین و کیندر میدم 

تغییر خاصی نکرده اصلش همون ویتامین دیه

خداروشکر ک دخترت یکسانت رشد کرده همونم خوبه

تو این فصل ها ک بچه ها رشدی ندارن همون یکسانی هم غنیمته بازم ویزیت بشه 

دختر منم اینجوریه صبح بلندتره، بنظرم چون ستون فقراتشون و بدنشون قوی نیست نیروی جاذبه روشون تاثیر میزاره 

شاید با ورزش درست بشه ولی کیه ک ورزش کنه

دخترت با چ قدی پریود شد ؟؟. 149 ؟؟؟؟

بله زدموی قبلش آزمایش گرفتم که 30 بود خیلی میترسم چند روزه طرف کبدش درد میکنه که دکتر بردم معاینه کر ...

هی هر هفته میگم برم براش ویتامین دی بزنم شوهرم نمیزاره ،ولله مردم هزار جور قرص و دارو میدن ب بچه هاشون 

بخدا یکیو میشناسم وحشتناک ب بچه هاش دارو میده 

مثلا زینک میده ایمونوس میده کلسیم میده مولتی ویتامین هم میده همیشه ها تو یه روز  ،پشت سر هم،،خیلی شجاعه

ولی من میخوام دیگه تا پریودیش ایشالله کلسیم و همش بدم،تا الان درست حسابی بش دارو ندادم 

یه آقایی طب اسلامی گفت سه ماه شیر و سنجد بده، 5 قوطی استخوان ساز هم بده 

ولی من سنجد نمیدم آلان سنجد تخمدان و فعال میکنه 

تو ک دخترت پریود شده بش بده ، خرما و کنجد و شیره و ارده قوطی کن با گردو بش بده  ،من میترسم چون خیلی گرمن اینا 

زود ناامید نشو ک صفحه رشدش بسته آست مطمعن باش تا دو سال دیگه هم رشد میکنه 

ناامیدی بدترین چیزه 

بخدا من همیشه برا دخترم ناامید بودم الان خیلی پشیمونم میگم چرا من ناامید بودم درصورتی ک اگه درست بش می‌رسیدم دارو میدادم از الانش بهتر بود 

سلام عزیزم صبح ها که از خواب بیدار میشه 152 شده ولی تا شب قدش کم میشه و 150 میشه نمیدونم چرا اینجوری ...

حنا جان من خودمم از خواب بیدار میشم 159 ظهر 158 تا شب 157.دقیق 2 سانت کوتاه میشم. بخاطر گودی کمر ی مقداریش  و کلا همه ادما میگن 1 تا 2 سانت کوتاه میشن  من قد روز قبول دارم  همیشه 4 5 ساعت بعد بیدار شدن قد دخترم میگیرم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دخترم و ویتامین دی نزدم ، قرص ارژنین هم نخریدم فقط کلسیم و ویتا ارژنین و کیندر میدم تغییر خاصی نکرده ...

بله با قد 149 پریود شد والان 150 شده ورزش هم به زور اصلا انجام نمیده .چند روزه دیگه دوباره ویزیت مهدی زاده میگیرم ببینم چی میگه. تو پیجش که کلی نتیجه خوب گذاشته ولی دختر من ورزش و انجام نداد و داروهاشم کامل ندادم حالا این دفعه هرچی بگه انجام میدم

هی هر هفته میگم برم براش ویتامین دی بزنم شوهرم نمیزاره ،ولله مردم هزار جور قرص و دارو میدن ب بچه هاش ...

دخترم تغذیه ش خیلی خوبه شیر و سنجد هم بهش میدم هرروز گوشت و لبنیات و مغزها و میوه میخوره

سلام عزیزم بادکش و چجوری انجام دادین

دستگاه خریدم و با دستگاه 

پشت دو طرف ستون فقرات ، پشت ران و پشت ساق ، ناحیه پشت زانو رو نباید بزاری 

جلو یکی وسط دو سینه 

روی ران ، روی زانو و ساق