2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589364 بازدید | 6381 پست
گفت دوماه دیگه بزن دو کلیک هم بیشترش کردبعد دید چهره من خیلی بهم ریخت گفت تو باید خوشحال باشی که بچت ...

من از یه دکتر شنیدم گفت 6ماه باید تزریق بشه بعد میبینی اگه ننتیجه دادکه ادامه میدی .اگر هم نداشت دیگه قطع کنی بهتره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر با انگیزه به پسرم هورمون میزدم دیگه کلا بیخیال شدم با اینکه ۳سال سن استخوانیش عقبه هورمون رشد ...

قدش برای سنش خوبه و سن استخوانش عقبه حتما رشد میکنه اگه جلوبود باید نگران میشدی

شماها شنیدید کسی همه شرایط آمپول رو داشته باشه ولی براش بی تأثیر باشه؟؟؟

بچم فوتبال بازی میکنه حرفه ای ولی بخاطر قدش خیلی به مشکل میخوره نمودار قدش هم رو پنجاه درصد بود قبلا الان هر سری میریم دکتر کلا میاد پایین😔😔😔

شماها شنیدید کسی همه شرایط آمپول رو داشته باشه ولی براش بی تأثیر باشه؟؟؟بچم فوتبال بازی میکنه حرفه ا ...

پسر عمه م خیلی قدش کوتاه بود ولاغر و رنگ پریده   همه میگفتن  دیگه رشد نمیکنه و هر کی میدید میگفت این بچه مشکلی داره باوجوداینکه پدر و مادرش هم کوتاهن ولی یهو قد کشید و الان 180 قدشه

شماها شنیدید کسی همه شرایط آمپول رو داشته باشه ولی براش بی تأثیر باشه؟؟؟بچم فوتبال بازی میکنه حرفه ا ...

پسر دوستم سه ماهه تزریق میکنه کمبود هورمون هم داشت و قدش فعلا تغییری نکرده و فقط یک کیلو  وزن گرفته 

توکل کردم بخدا دیگه ولی خیلی غصه میخورم

سلام برای بعضی ها هورمون رشد تأثیر نداره ولی اینکه سن استخوانی عقب هست خوبه ولی به نظرم نشانه ی کمبود هورمون رشد باشه اگر دیدید ایرانیش تاثیر نداره خارجی بگیرید یا نوعش را تغییر بدید یه خانم همین جا میگفت سیناتروپین زده تاثیر نداشته رفته یه نوع دیگه که همون هم ایرانی بوده گرفته خیلی خوب شدن بچه هاش 

گفت دوماه دیگه بزن دو کلیک هم بیشترش کردبعد دید چهره من خیلی بهم ریخت گفت تو باید خوشحال باشی که بچت ...

حالا باز خوبه دکترش اینقد شعور داشته که ناراحتی شما رو دیده دلداریتون داده دکتر دختر من هر دفه میبردم با اینکه میدونست من چقد پریشانم...سن نهاییش رو هر ماه کمتر می‌گفت حلالش نمیکنم دلم رو شکست