2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم از دلگرمیت .دخترم قبل آمپول ها ‌6 هفته که هر هفتە یه دونه قرص ویتامین دی 50 هزار دادم بع ...

سلام عزیزم ،بنطر من  این ک میگی دخترت رشد نکرده طبیعیه ،این نتایجی گ میزاره ماله تابستونه ،تابستون همه رشد میکنن چ کاری بکنن چ نکنن،، تو این ماه هایی ک هستیم اگه یکی دوسانت هم رشد کنن عالیه ،،،الان دختر من دیگه رشدی نداره ،،،ربطی ب سن استخونی نداره ،پارسال هم این موقع رشدی نکرد 

من به دخترم میگفتم ازمایش چکاب و برای امپولش میگفتم اینا برا افزایش قد همه میزنن. بچه س گولش بزن ک ن ...

سلام عزیزم صبحت بخیر

دیروز دخترم بردم دکتر ۹ تا امپول هر شبی داد شد ۷میلیون نتونستم بگیرم با ۳تا امپول ماهانه

بیمه تامین اجتماعی سال پیش تایید نکرد دخترمو تا الان ۳تومن میشد داروهاش. ب نظرتون دوباره ببرم تامین اجتماعی تایید میکنن؟ دوباره باید عکس مچ بگیرم و ازمایش هرمون ک قرص میدن همش دخترم بالا میاره.  الان ده سالشه قدش ۱۳۱ بود تو دکتر 

نمیدونم تایید میکنن یا ن.الان ی ساله امپول هر شبی میزنه میشد ۳تومن الان میگه ۷تومن

این قیمت ۷ تومن خیلی زیاده برای من . بنظرتون بی خیال بشم؟ دکتر گفت قدش ۱۵۰ نهایت میشه . خیلی زیاده بخدا ۷ تومن فقط اپپول هر شبی با ۱تومن امپول ماهانه و ۲ شیشه شربت

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
سلام عزیزم ،بنطر من این ک میگی دخترت رشد نکرده طبیعیه ،این نتایجی گ میزاره ماله تابستونه ،تابستون ه ...

دختر منم پاییز و زمستان رشد نداره .میترسم تا بهارو تابستان صفحات رشدش بستە بشه و دیگه رشدنکنه .دکترا میگن اگه شانس بیاره 6 ماه دیگه صفحاتش بازه 

سلام عزیزم صبحت بخیردیروز دخترم بردم دکتر ۹ تا امپول هر شبی داد شد ۷میلیون نتونستم بگیرم با ۳تا امپو ...

سلام عزیزم.. والا چی بگم دخترتون کمبود هورمون رشد داره اگ نزنه همون 150 هم ممکن نشه..   قیمتش واقعا زیاد حتی ممکن بعد عید باز بیشتر هم بشه  فک نکنم تامین اجتماعی قبول کنه.  من این امپول استفاده نکردم ولی ببین با بیمه تکمیلی قبول میکنن؟ یا نیروهای مسلح بعد ب دکترت بگو تو اون دفترچه ها بنویسه.. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
[QUOTE=360033441]خوب یعنی زمان هایی هم ک رشد ندارن صفحشون تعییر میکنه؟؟؟؟؟[/QUOTEنمیدونم والا ولی چو ...

دو تا دختر بودن خواهر بودن یکی هم سن دخترم اوت یکی یکسال بالاتر 

خواهر کوچکه بلند تر بوو 

بزرگه هم قد دخترم 

پارسال مادره گفت داره برا بزرگه هورمون میزنه ،امسال یکی از مادرا گفت دیدمش خیلی بلند شده 

شک کردم ک منم هورمون بزنم براس چیکار کنم هورمونش کم نبود  

[QUOTE=360033441]خوب یعنی زمان هایی هم ک رشد ندارن صفحشون تعییر میکنه؟؟؟؟؟[/QUOTEنمیدونم والا ولی چو ...

میگم شما اطلاع داری تا وقتی دخترم پریود نشده میشه هورمون زد یا ن ،از یکی شنیدم تا وقتی پریود نشدن میشه زد