سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میشه کسی جهش قدی نداشته باشهانگاری، دختر من از همون کوچیکی، با یه تناسب خاصی رشد قدی داشته الان قبل ...
اره ممکن اگ ژن بلندی نداشته باشن رشد شون همینجور کمه. ولی دخترت 7 سانت رشد کرده خیلی خوبه تا سال دیگه هم 5 سانت کم کم قد میکشه.. اک امپول نمیزد این 12 سانت قد و شاید و 15 ماه قد میکشید ب جا دو سال
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
همش عذاب وجدان داریم که شاید خوب به دخترم نرسیدم از لحاظ مکمل و... و گرنه بهتر می شد؟؟
نه دیگه تمام تلاشت کردی خدا رو شکر الانم قدش خوبه باز مطمعنم بلندتر میشه... منم از این فکر ها زباد میکنم ولی خپب کاری ک شده فقط باید صبور باشیم تا این 1 سال بگذره ببینیم چطور میشه
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......