2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590222 بازدید | 6397 پست
متر پارچه ای همش خطا داره فقط فلزی دقیق من از این فلزی ساختمانی ها گرفتم... پارچه ای چون جمع میشن ...

میشه کسی جهش قدی نداشته باشه

انگاری، دختر من از همون کوچیکی، با یه تناسب خاصی رشد قدی داشته 

الان قبل آمپول ها 141 بوده

بعد 12 ماه تزریق 148 شد

و الان یکسال از قطع دارو گذشته، 155 شده

اصلا ماهی یک سانت رشد نداشته؟؟؟؟ 

بخدا دخترت قدش عالیه از مهرسا موقعی این سن بود قدش بیشتر... جهش رشد شاید بعدقطع امپول داشته نداشته ...

همش عذاب وجدان داریم که شاید خوب به دخترم نرسیدم از لحاظ مکمل و... 

و گرنه بهتر می شد؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم آلان چند ماهی میشه سینش جونه زده اصلا جهش رشدی نداشته ک بگیم ماهی یکسانت رشد کنه

بنطرم هر بچه ای براساس الگو ی رشد خودش تو بلوع رشد میکنه اونی ک همیشه رشدش سریع بوده این زمان زود و سریع اتفاق می افته

ولی اونی ک کنده طول میکشه کم کم رشد میکنه 

میشه کسی جهش قدی نداشته باشهانگاری، دختر من از همون کوچیکی، با یه تناسب خاصی رشد قدی داشته الان قبل ...

اره اینجوریه دختر من هر چی مکمل بخوره فرق نداره، تابستان رشد میکنه زمستان و پائیز خیلی کم ،،،حالا اگه تو بلوعم باشه همینه 

خدایا کمکمون کن خسته شدم از بس فکر کردم ب قد این بچه ک یوقت کمتر ۱۵۰ نشه

اره اینجوریه دختر من هر چی مکمل بخوره فرق نداره، تابستان رشد میکنه زمستان و پائیز خیلی کم ،،،حالا اگ ...

نگران نباش عزیزم 

منم خیلی نگران بودم

اما هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست

ان شاءالله بهترین ها برای گل دخترامون اتفاق بیفته🌹

از کی صدبلوع زدی کی سینش جونه زد میشه کامل توصیح بدی

8 سالگی متوجه موی زائد و جوانه سینه شدم

و 6 ماه فرصت گرفتیم، چون میترسیدم اما دیدیم بیشتر شد

از 8/5 تا 9/5 تزریق داشت

10/5 پریود شد متأسفانه 

اما خداروشکر به رشد عقلی رسیده و درک بالایی داره

من دکتر قبول نکرد، عکس بنویسه و ببینیم وضعیت صفحات استخوانیش چطوریهالان هممون اینقدر حرص میخوریم اما ...

انشاالله..  دخترت قدش خوبه دیگه کم کم 5 سانت هم اضاف میکنه  خوبه دیگه 160 هم بشن کافی 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
میشه کسی جهش قدی نداشته باشهانگاری، دختر من از همون کوچیکی، با یه تناسب خاصی رشد قدی داشته الان قبل ...

اره ممکن  اگ ژن بلندی نداشته باشن رشد شون همینجور کمه. ولی دخترت 7 سانت رشد کرده خیلی خوبه تا سال دیگه هم 5 سانت کم کم قد میکشه..  اک امپول نمیزد این 12 سانت قد و شاید و 15 ماه قد میکشید ب جا دو سال

همش عذاب وجدان داریم که شاید خوب به دخترم نرسیدم از لحاظ مکمل و... و گرنه بهتر می شد؟؟

نه دیگه تمام تلاشت کردی خدا رو شکر الانم قدش خوبه باز مطمعنم بلندتر میشه... منم از این فکر ها زباد میکنم ولی خپب کاری ک شده فقط باید صبور باشیم تا این 1 سال بگذره ببینیم چطور میشه