2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590227 بازدید | 6397 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کردم الان سخت ورزش های کششی و طناب و... انجام میده دختر منم همینطور بود به زور باید از جاش بلندش ...

نه والا خودم باهاش پیاده روی میکنم .باور کن الکی فقط دارم پول خرج میکنم بابت ویزیت .هیچ نتیجه ای نگرفتم همشون یه حرف میزنن. با دکتر هاشمیان در مشهد صحبت کردم گفت در خوشبینانه ترین حالت به 154 میرسه اگه شانس بیاره و صفحاتش تا یکسال بستە نشه. 

شما حجامت نبردید؟

نه نبردم. ولی واقعا به این نتیجه رسیدم ژنتیک خیلی خیلی مهمه و نمیشه هیچ کاری باهاش کرد .عمه ها و مادربزرگ دخترم قدشون کوتاهه .شانس دخترم به اونا رفته وگرنه همه شرایط بلوغش عادی بود و در سن مناسب بلوغ خودش شروع شد و دقیقا در سن و سال خودم و خواهرهام و مادرم پریود شد ولی یهو سن استخوانش بالا رفت و صفحات دارن بستە میشن. دکتر گفت مقدار خیلی جزئی بازه 

اگه صغحاتش باز باشه و سن استخوانش همسن خودش باشه دو سال دیگه وقت داره. دختر من 12 سالشه ولی سن استخو ...

از بهمن سال گذشته تا الان هر روز قدشو میگیرم اما دریغ از یک میل .... خیلی ناراحتم اما متاسفانه خودش هم اصلا ورزش نمیکنه . وقتی بزرگ بشه تازه حسرت میخوره آرزومه بشه ۱۵۰

اگه صغحاتش باز باشه و سن استخوانش همسن خودش باشه دو سال دیگه وقت داره. دختر من 12 سالشه ولی سن استخو ...

حتما قدش بلنده ... چه داستان‌هایی داریم همون نسل قدیم خوب بودن این چیزا اصلا نمی دونستن   

عزیزم این زمان دخترتون چ علاعمی داشت سینش سفت بود یا جونه زده بود، من فکر کنم با قد ۱۳۱ سینه دخترم ...

موهاش درومد عرق میکرد جوش زد عکس گرفتیم سن استخوانیش 6 ماه بیشتر از سن خودش بود ولی رشد سینه با قد 130 شروع شد حدودا 5 ماه بعد

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......