2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست
ممنون عزیزم سلامت باشی. خدا دخترتون براتون نگه داره. انشالله ک همه بچها این دوران و به خوبی بگذرونن

توکل بر خدا

دخترا واقعا حمایت بیشتری نیاز دارند مادرها هم بیشتر غصه شونو میخورن

دکتر وکیلی گفتن بعد پریود 7 سانت قد میکشن حرفی از جهش نزدن

عزیزم اگر ۷ سانت به این راحتی ها بود که من حالا این حالم نبود به هزار مکافات و ژن خوب میشه 7سانت و اونایی که تو سن کم به بلوغ میرسن نه همه دخنر من با هزار بدبختی فقط ۴ سانت رشد کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید هم کم شانسی از من باشه برای بقیه فرق داشته باشه دختر من تو بلوغش جهش نداشت اونوقت چطور میشه بعد از پریودی جهش داشته باشه شاید دختر من یک استثنا بوده 

چون از شش ماه قبل از پریودی رشدش کلا متوقف شد 

عزیزم از وکیلی راضی هستی ؟من می‌خوام برم مشهد پیش وکیلی ، لطفی و هاشمیان اگه شوهرم ناله نکنه وسطش

ازو کیلی خیلی تعریف میکنن ودکتر مشهوری هست 

منم 3 دوره دخترم پیشش میبرم الان 4 ماه هست که هورمون رشد میگیره و دکتر راضی هست

ازاین نظر که دکتر وکیلی زیاد توضیح نمیده درمورد روند درمان و کوتاه جواب میده یکم ناراضی هستم 

باید سوال کنی تا یک جواب کوتاه بشنوی درکل طوری صحبت نمیکنه که امید بگیری 

من اگ برگردم عقب باز همین کار میکنم تو اون سن کم و اون وزن پایین 28 کیلو. معلوم بود چه اینده ای دار ...

دخترم رو بردم دکتر

براش آزمایش چکاپ ویتامین ها رو نوشت

و کلی ویتامین کلسیم و زینک و ال آرژنین 

و قدش 155 بود

شاید هم کم شانسی از من باشه برای بقیه فرق داشته باشه دختر من تو بلوغش جهش نداشت اونوقت چطور میشه بعد ...

دختر منم مثل دختر شماست جهش رشد که میگن دختر من اصلا نداشت و توی سه ماه هم نیم سانت رشد داشته😞

عزیزم اگر ۷ سانت به این راحتی ها بود که من حالا این حالم نبود به هزار مکافات و ژن خوب میشه 7سانت و ا ...

سلام عزیزم تو هم ویزیت آنلاین لیلا مهدیزاده بگیر داروها رو بده تا ۱۵ ۱۶ سالگی دیدم تو پیحش میزاره ک رشد داشتن ایشالله دخترت ۳ ۴ سانت دیگه رشد کنه

دخترم رو بردم دکتربراش آزمایش چکاپ ویتامین ها رو نوشتو کلی ویتامین کلسیم و زینک و ال آرژنین و قدش 15 ...

خیلی خوبه قدش. باور کن کم کم 5 تا 7 سانت اضاف میکنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سلام عزیزم مهرسا جون الان قدش ۱۵۵؟؟؟ماهی چقد اضافه می‌کنه قدش؟؟

سلام خوبی شما...  اره ماهی نیم داره اضاف میکنه همون روال همیشگیش

خدارو شکر پس نگران نباش بالای ۱۶۰میشه ..دعا کن ما هم این روزا رو ببینیم😘😘

انشاالله... مطمعن باش دخترت بلند تر هم میشه