2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
مامان مهرسا جون شما هنوز به دخترت مکمل میدی؟؟

مکمل و من همیشه بهش نمیدم اینماه استراحت ش فقط ویتامین دی دادم ولی ماه دیگه بهش دوباره میدم همون کلسیم و زینک 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
مکمل و من همیشه بهش نمیدم اینماه استراحت ش فقط ویتامین دی دادم ولی ماه دیگه بهش دوباره میدم همون کلس ...

شما ال آرپنین هم میدن . من دیروز ال آرژنین 1000 گرفتم بهش دادم حالت تهوع و معده درد شدیدی داشت و گریه میکرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانهای عزیز ودلسوز خیلی وقته خواننده خاموش هستم 

دخترم متولد 90 از همون اول با جثه ریز متولد شد 2200 

خلاصه که این چندسال با کمبود وزن وغیره درگیر بودم 

الان هم قدش 146 هست و طبق گفته دکتر کم کم باید پریود بشه 

هورمون رشد تزریق میکنه حدود 4 ماه هست سه ماه اولیه که برای چکاب رفتیم دوسا نت افزایش قد داشت

دکتر دوسری گفته قدش نهایت به 152 برسه خودم دارم سرزنش میکنم چرا زودتر پیگیر نبودم شاید قدش بلند تر میشد 

اززمانیکه سینه جوانه زد حدود 19ماه میگذره 

تصمیم گرفتم عرق کاسنی وسردیجات بدم بلکه پریودی دیر تر اتفاق بیفته 

ممنون میشم تجربیاتتون دراختیارم بزارید  

سلام مامانهای عزیز ودلسوز خیلی وقته خواننده خاموش هستم دخترم متولد 90 از همون اول با جثه ریز متولد ش ...

سلام اصلا خودت و سرزنش نکن من از 8 سال به بعد مرتب تحت نظر دکتر غدد بود و هیچ کاری براش نکرد و دختر من از دختر شما کوچکتره و همه چیش خوب بود که پریود شد و سن استخوانش دو سال بیشتره  و قدش 149 و صفحاتش داره بسته میشه و دکتر میگه نهایت 2 تا 3 سانت دیگه رشد میکنه. گفتن هورمون رشد هم فایده ای نداره براش. در نهایت ژنتیک از هر چیزی مهمتره

سلام اصلا خودت و سرزنش نکن من از 8 سال به بعد مرتب تحت نظر دکتر غدد بود و هیچ کاری براش نکرد و دختر ...

چهارماه پیش سن استخوانی دخترم 12 سال بود به نظرتون این چندماه با چه سرعتی رشد خواهد کرد؟ 

شما ال آرپنین هم میدن . من دیروز ال آرژنین 1000 گرفتم بهش دادم حالت تهوع و معده درد شدیدی داشت و گری ...

منم کلسیم دور هزار دادم چهار پنج روز یعنی می‌تونه دل دردو حالت تهوع دخترم از اون باشه؟؟دیگه نصف کردم قرصا رو روزی یه نصف میدم

سلام مامانهای عزیز ودلسوز خیلی وقته خواننده خاموش هستم دخترم متولد 90 از همون اول با جثه ریز متولد ش ...

عزیزم سن دخترتون عالیه برای پریودی با چه قدی بلوغش شروع شد؟؟اگه بیشتر از ۱۳۵بوده قطعا به ۱۵۸هم میرسه ..قد خودتون و همسرتون چنده؟

چهارماه پیش سن استخوانی دخترم 12 سال بود به نظرتون این چندماه با چه سرعتی رشد خواهد کرد؟

سن استخوانیش که کمتر از سن واقعیشه این عالیه دخترتون تا ۴سال استخوانی دیگه رشد می‌کنه به قول دوستمون دکترا همیشه کمترین حد ممکن رو میگن که اگه بچه رشد نکرد خانواده شاکی نشن واگرم رشد کرد بگن کار ما بوده ..دخترتون بالای ۱۵۵.تا ۱۶۰میشه قطعا با توجه به سن استخوانی