2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست
خانوما دندونای دخترم بشدت سیاه شدن در حدی که کسی ببینه فک می‌کنه تو عمرش مسواک نزده خیلی ناراحتم به ...

دندون هاش پوسیده س حتما دکتر ببر درست کنه و پرشون کنه..  احتمالا کمبود کلسیم داره   دردش نمیکنه وقتی چیز سرد و گرم میخوره؟ 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دقیقا همینطور هست تو تايپیک نازنین ساره هم اونایی که تونستن کاری بکنند کسانی بودند که دخترشون بین 10 ...

الان دو ماه از پریودیش میگذره و سومش هم نزدیکه ولی هیچی رشد نداشتە اوایل فکرمیکردم یک سانت رشد کرده ولی اشتباه قدش و گرفتم .کلا ناامید شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم شما آمپول ویتامین دی برای دخترتون تزریق کردید؟

سلام عزیزم ن منم میترسم ،شوهرم میگه مسئولیتش با خودته،دکتر و خودت پیدا کردی معلوم نیسن کیه ،هیچوقت بام همکاری نکرده تو هیچ چیز 

گفتم بش قرص ۵۰ هزار بدم برا سه هفته چیکار کنم دیگه نوشته زیادش کلیه رو از کار میندازه 

دندون هاش پوسیده س حتما دکتر ببر درست کنه و پرشون کنه.. احتمالا کمبود کلسیم داره دردش نمیکنه وقتی ...

نه عزیزم پوسیده نیستن درد هم نمیکنن ظاهرشون وقتی حرف میزنه یا می‌خنده منظورمه

سلام عزیزم ن منم میترسم ،شوهرم میگه مسئولیتش با خودته،دکتر و خودت پیدا کردی معلوم نیسن کیه ،هیچوقت ب ...

من6هفتە قرص ویتامین دی دادم و دیروز آزمایش ویتامین دی ازش گرفتم که 41.8 بود جواب آزمایش و واسش فرستادم ولی هنوز جواب نداده. ال آرژنین 1000 هم روزی دو تا نوشتە .برای شماهم  روزی دوتا داده؟

من6هفتە قرص ویتامین دی دادم و دیروز آزمایش ویتامین دی ازش گرفتم که 41.8 بود جواب آزمایش و واسش فرستا ...

اره ارژنین ۱۰۰۰ داده روزی دو تا ،شربت ویتا ارژنین روزی دو بار فکر کنم ،،،قرص جوشان یدونه روزی 

من نخریدم ارژنین ها رو هر داروخانه ای ک تو شهرمون رفتم یدونه رو نداشت ،اونجایی ک رفتم اصلا ارزنین نداد بم ،،،باید آزاد بخرم 

چرا معلم بچه ها رو تفکیک قدی کرده؟

چون هروز دعواشون نشه سر میز اول 

هروز یه نیمکت میرن عقبتر 

تا همه میز اول بشینن 

دیگه قد کوتاه ها نمیتونن اعتراض کنن ما نمیبینیم جلویی بلنده

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
به نظرم بزرگترین اشتباه سرچ کردن تو اینترنت هست در مورد دارو و مریضی ها ..چون آخرش رو به سرطان ومرگ ...

اره درسته خیلی از کسایی ک امپول و زدن و ارژنین ها رو دادن رشد کردن 

حتما یه چیزی تو امپول ههست ک میگه بزنید و گرنه قرص میداد ولی چیکار میشه کرد شوهرممم بیشتر میترسونم ک هز چی شد با خودت آخه آین چ حرفیه 

اره درسته خیلی از کسایی ک امپول و زدن و ارژنین ها رو دادن رشد کردن حتما یه چیزی تو امپول ههست ک میگه ...

ببین عزیزم آمپول ویتامین د فک کنم فقط یه دوز داره اونو من برای بچم وقتی سه سالش بوده زدم با اون سن کم ..شما میتونی براش بزنی به شوهرتم نگی ..اگرم خودت می‌ترسی اون دیگه هیچی

الان دو ماه از پریودیش میگذره و سومش هم نزدیکه ولی هیچی رشد نداشتە اوایل فکرمیکردم یک سانت رشد کرده ...

منم امروز گرفتم دیدم یه سانت کم شده خیلی حالم گرفته شد نمی دونم از بس دویده شاید کوتاه تر شده 

155 را مطمئنم بود اما امروز دوسه بار گرفتم دیدم اومده پایینتر دیگه منم کلا ناامید شدم که یه سانت دیگه هم بلند بشه 

اعصابم خورد شد 

اون دوتای بچه ی دیگم هم رشدشون متوقف شده می‌ترسم به سرنوشت همین دچار بشن 

دخترم یک ماه دیگه سه سالش میشه حالا سه چهار ماه هست یه سانت هم رشد نکرده الان 193 هست باید تا یک ماه دیگه بشه 195 تا از نمودار پایین نیاد حالا کی رشد میکنه دو سانت تو یه ماه