2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598592 بازدید | 6508 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پسرمن ۱۴سالشه آمپول سیناتروپین میزنه چون بلوغش شروع شده دکتر متخصص غدد براش سیناتروپین تج ...

سلام عزیزم پسرت چرا هورمون رشد میزنه ؟ میشه بیشتر توضیح بدی در مورد شرایطش؟

بلاخره تخم مرغ خوبه هر زوز بدیم یا ندیم '؟؟

دکتر تغذیه خودش

و غدد گفتن سفیده میشه اما زرده فقط هفته ای یبار

چون هورمونش زیاده روند بلوغ سریعتر میکنه

خدا لعنتشون کنه همه چیمون هورمون و سم 

دکتر دقیق ننوشته سن استخوانی رو دکتر خودش نوشته ۹و نیم ۱۰ یا ۱۰ و نیم ۱۱

بالاخره سایت درست شد😂  اینجوری ک دقیق نیست از 9 و نیم تا 11 خیلی فاصله س ..  کاش ی جای بهتر عکس میگرفتین ک دقیق تر میگفت 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
سعی کن اگر دارویی میدن اصل و خارجیش( غیر ترکیه و دبی) استفاده کنیتاثیرش خیلی بیشترهانشالله جواب میگی ...

داروش یونانی..  دیگه با این تحریم ها خارجی تر از یونان پیدا نکردیم😂 

عزیزم پسر خواهر من دوماه دیگه دوسالش میشه یک کلمه هم حرف نمیزنه ولی خوردو خوراک مشکلی نداره ..به نظر ...

اگ تا 3 سالگی حرف نزنه باید بره گفتار درمانی بره...  دیر خرف زدن ی عوارض بدی ک داره اینه بچه نمیتونه با محیط ارتباط بگیره تاخبر یادگیری میاره و عقب میمونه

یونان که خوبه عزیزمدبی و‌ترکیه رو چون گفتم یه چی تو مایه های ایرانن!!!انشالله با همین نتیجع بگیری

من خودم اولین بار بود دارو یوناتی دیدم قبلا همش المان و انگلیس و امریکا و کانادا بود داروها..  پناه بر خدا دارم میدم ببینم تاثیری داره

من خودم اولین بار بود دارو یوناتی دیدم قبلا همش المان و انگلیس و امریکا و کانادا بود داروها.. پناه ...

تمام کشورهای اروپایی داروهاشون تاییده جهانی داره

و استاندارده حتی برای وگان ها

کانادا هم فیک( ایران و‌چین به اسم کانادا میزنن)مخصوصا تو صنعت زیبایی مثل فیلر و بوتاکس

ولی امریکا هم معروفترین شرکت های دارویی دارع

قبلا که تحریم نبودیم راحت تو دسترسمون بود

من اصلا جرات نمیکنم از اینجا دارو بگیرم

عضو گروههایی هستم که ادمین مقیم انگلیس یا امریکا باشه سفارش میدم برام میخرن

تمام کشورهای اروپایی داروهاشون تاییده جهانی دارهو استاندارده حتی برای وگان هاکانادا هم فیک( ایران و‌ ...

من شوهرم از دوستش ک داروخانه داره همیشه دارو خوب برامون میذاشت الان ی جوری شده همه تحت لیسانس اصلا دارو خوب پیدا نمیشه خیلی کم شده..  تحریم ها دیگه همه ضررش برا ما مردم بدبخت