2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590260 بازدید | 6398 پست
میدونی اگر دکتر این برنامه غذایی داده چون امثال دختر من که صفحانشون داره با سرعت بسته میشه حداقل کنت ...

دختر منم مشکلش همینه که سن استخوانش تو هشت ماه یکسال و نیم جلو رفت و دکتر میگفت تا چهار ماه دیگه بستە میشه و همکاری هم نمیکنه برای ورزش و با دعوا و داد و بیداد ورزش میکنه

چقدره قدش عزیزمچندسالگی پریود شدخودت و همسرت چند هستیداگر خودش مشکل نداره اذیتش نکن🥺

149 ماه دیگه 12 سالش تموم میشه و دو ماهه پریود شده ودو ماه پیش سن استخوانش 13 و نیم بود که الان حتما بیشتر هم شده  پریودش هم منظمه. خودم ‌160 همسرم 170

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کایرا جان فکر کنم شما هم شرایطتت مثل من بود درستهدختر گلت سه سال سن استخوانیش بیشتر بود اشتباه نکنم

دختر من 8 سال و نیم که بود سن استخوانی بین 10 و نیم یازده بود ، الان هم 9 سالشه ، 3 ماه دیگه باز باید ببرم دکتر

من میبرم پیش علایی ،شما علایی رو میشناسید ؟

دختر منم مشکلش همینه که سن استخوانش تو هشت ماه یکسال و نیم جلو رفت و دکتر میگفت تا چهار ماه دیگه بست ...

ورزشای. کششی روزی یه ساعت صبح و شب

اویزون شدن از بارفیکس

طناب

تا میتونی مجبورش کن

بعدش مرغ و تخم مرغ خیلی هورمون دارن کمتر بهش بده

بزار تو این فاصله کوتاه چندسانتم بکشه غنیمته

نگران نباش عزیرم

149 ماه دیگه 12 سالش تموم میشه و دو ماهه پریود شده ودو ماه پیش سن استخوانش 13 و نیم بود که الان حتما ...

عزیزم مطمین باش قد میکشه به ۱۶۰ میرسه بهت قول میدم

تا ۱۵-۱۶ سن استخوانی جا دارن

ولی بعد پریود سریعتر میشه بسته شدن صفحات

دختر من 8 سال و نیم که بود سن استخوانی بین 10 و نیم یازده بود ، الان هم 9 سالشه ، 3 ماه دیگه باز بای ...

بله ولی اصلا قبولش ندارم

مثل دختر منه شرایط دختر گلت

متولد فروردین ۹۴ هست دخترم

و سن استخوانی نزدیک ۳ سال بیشتر

میدونی اگر دکتر این برنامه غذایی داده چون امثال دختر من که صفحانشون داره با سرعت بسته میشه حداقل کنت ...

راستی تیرویید دخترت هم چک کردی؟  با وجود اینکه بلوغ هنوز شروع نشده و سن استخوانی رفته بالا شاید تیرویید داره 

ورزشای. کششی روزی یه ساعت صبح و شباویزون شدن از بارفیکسطنابتا میتونی مجبورش کنبعدش مرغ و تخم مرغ خیل ...

ورزش افزایش قد از گوگل پلی دانلود کردم روزی یکبار انجام میده با دکتر لیلا مهدیزاده تو اینستاگرام پیج داره صحبت کردم میگفت پیاده روی و دوچرخه سواری خیلی بهتر از ورزشهای دیگه س مخصوصا دوچرخە سواری روزی نیم ساعت.