2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589875 بازدید | 6384 پست
وای خدا ما داریم با بچه هامون چکار میکنیم ..بمیرم براشون منم هر روز خدا باهاش دعوا دارم پنیر پیتزا ز ...

خدانکنه عزیزم

واقعا گناه دارن

ولی ما هم تقصیر نداریم بخاطر خودشونه

نمیدونی من امروز چقدر اذیت شدم تو مسیر و‌ترافیک

و بارون شدید و شلوغی مطب ۱۰/۲۰ رسیدم خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزمواقعا گناه دارنولی ما هم تقصیر نداریم بخاطر خودشونهنمیدونی من امروز چقدر اذیت شدم تو مس ...

خاله م در مدرسه راهنمایی که حاشیه شهره معاونه. ازش در مورد رشد دانش آموزاش پرسیدم میگفت کلاس هفتما قدشون به نسبت هشتم و نهمی ها کوتاهه و اکثرا هم پریود شدن و هر سال هم قد میکشن . میگفت اگه همون قد بمونن که بجز چند نفر تو هر کلاس همه قدشون زیر 155 میشه .میگفت بعد تعطیلات تابستون همشون قد میکشن با اینکه بیشتر بچه ها فقیرن و تغذیه آنچنانی ندارن

دوستان سلاممن امروز رفتم مطب دکتر مرجان شکیبابه شدت شلوغ ساعت ۶ رسیدم مطب و دقیقا ۹ خارج شدیمسن استخ ...

سلام عزیزم ممنون که آمدی اطلاع دادی 

انشاالله آزمایشات چیز خاص نباشه و نیاز به آمپول نداشته باشه و روند بلوغش به طور طبیعی پیش بره 

حتما بیا نتیجه آزمایشات و نظر دکتر رو اطلاع بده ممنون

خدانکنه عزیزمواقعا گناه دارنولی ما هم تقصیر نداریم بخاطر خودشونهنمیدونی من امروز چقدر اذیت شدم تو مس ...

یکی از فامیلامون بچه ش سوسیس و کالباس و همبرگر و چیپس و پفک و نوشاب همیخوره .خوابش از 3 شب به بعده .در روز یک وعده غذای کامل هم نداره فقط مشغول بازی کامپیوتریه پدر و مادرش هم اصلا براشون مهم نیست باین حال بچه قد بلنده و رشدش خیلی خوبه و هم سمت پدر و سمت مادرش قد بلند و کوتاه هم وجود داره ولی شانس آورده ژن قد بلند و داره. فکر میکنم ژنتیک از هرچیزی مهمتره و کار خودشو میکنه

ممنون عزیزم

سلام عزیزم خوبی 

نگران قد کشیدن دخترت بودی ، دختر منم از تیرماه که قدش 130 بود تا الان اصلا قد نکشیده

شما آمپول جلوگیری میزنی نگران شدی که شاید از آمپول ها باشه من که برا دخترم آمپول نمی‌زنم هم قد نکشیده اصلا

سلام عزیزم ممنون که آمدی اطلاع دادی انشاالله آزمایشات چیز خاص نباشه و نیاز به آمپول نداشته باشه و رو ...

کایرا جان فکر کنم شما هم شرایطتت مثل من بود درسته

دختر گلت سه سال سن استخوانیش بیشتر بود اشتباه نکنم

یکی از فامیلامون بچه ش سوسیس و کالباس و همبرگر و چیپس و پفک و نوشاب همیخوره .خوابش از 3 شب به بعده . ...

دقیقا عزیزم منم خیلی ها رو دیدم که اهمیت ندادن و بچه ها شون قد بلند شدن ، به نظر منم ژنتیک خیلی مهم ، که ژنتیک بچه به چه کسی میره

شاید ما زیادی حساسیم و به بچه هامون گیر میدیم امروز دخترم میگفت مامان تو مشگل داری .من با قد خودم مشکلی ندارم .ولم کن چقدر باید دارو بخورم میگفت خیلی ازت ناراحتم.امروز دیگه بهش دارو ندادم 

یکی از فامیلامون بچه ش سوسیس و کالباس و همبرگر و چیپس و پفک و نوشاب همیخوره .خوابش از 3 شب به بعده . ...

میدونی اگر دکتر این برنامه غذایی داده چون امثال دختر من که صفحانشون داره با سرعت بسته میشه حداقل کنترل بشع

واگرنه من خودمم رعایت نمیکردم اما قدم ۱۶۷ هست ،

دیرم پریود شدم

به هیچ عنوان تو کل زندگیم به لبنیات لب نزدم واسه همین تو خانواده از  همه کوتاهتر شدم خواهرام ۱۶۹ و ۱۷۱-۱۷۲ هستن