2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589555 بازدید | 6382 پست
عزیزم من تهراتماین دکتری که الان ازمایش بهم جواب دادمتخصص کودکان و تغذیه ش دکتر بچه هام کلناما دکتر ...

ینی من قدم‌کوچیک مونده ۱۷ سالمه برم امپول مینویسه رشد کنم ؟ کدوم دکتر خوبه

ینی من قدم‌کوچیک مونده ۱۷ سالمه برم امپول مینویسه رشد کنم ؟ کدوم دکتر خوبه

نه عزیزم فکر نکنم

من به دخترم امپول نزدم 

الان صفحات رشد شما بسته شده 

امپول برای قبل پریود هست

قدت چنده عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومها سوال منم جواب بدید پسرم دوهفته است هورمون میزنه یک کیلو چاقتر شده هورمون باعث چاقی میشه؟

سلام بله وزن را هم بالا میبره من که برای دخترم زدم اولش خیلی لاغر بود تو یک ماه سه کیلو وزنش اضافه شده بود 

اگر لاغر باشه خوبه اگر چاق باشه خوب چاق تر میشه خوب نیست 

دخترشماقدش که خیلی خوبه...دخترمن باقد۱۴۳ وزن ۲۸ کیلوسنش هم ۱۱سال ونیم پریودشد سن استخوانیش دقیقا دوس ...

سلام دخترتون تا چند سالگی رشد داشت سالی چند سانت؟ میشه داروهایی که مصرف کردید اسم دقیق  و دوز مصرف را بگید 

خاهرم پیش کی میبری دکتر و ازش راضی و ساکن کجاس دکتره ؟

دختر من پریود شده بود که براش زدم فقط شش ماه زدیم دو ماه اول خوب بود سه سانت رشد کرد اما بعدش دیگه تاثیری نداشت قطع کردم از دکترش راضی نبودم همون نگم کی بود بهتره چون آمپول تاخیر بلوغ براش ننوشت هر چی گفتم گفت فایده نداره دیگه اما بعدا فهمیدم که هر کی زده خوب بوده 

دخترم 12/5 بود وزنش 32 کیلو بود خیلی لاغر بود همون چند ماه یه خورده اومد رو فرم اما دیگه ادامه ندادم 

دختر من پریود شده بود که براش زدم فقط شش ماه زدیم دو ماه اول خوب بود سه سانت رشد کرد اما بعدش دیگه ت ...

اتفاقا بعد پریود هم میشه آمپول زد دکتر دخترم وقتی فهمید خیلی استرسی هستم گفت بزار با اولین پریود براش بزن اگه زود پریود شد یا قدش کم بود ولی خب گفت تاثیرش کمتر از قبل بلوغ هست 

سلام دخترتون تا چند سالگی رشد داشت سالی چند سانت؟ میشه داروهایی که مصرف کردید اسم دقیق و دوز مصرف ر ...

ال آرژنین شبی یک عدد .مولتی ویتامین گامی روزی یک عدد 

زینک روزی یک عدد.مولتی وزینک پاستیل بودن خیلی هم بچه دوست داشت.تاسه سال بعدازپریود