2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
قدش عالی رشد کرده تو ده ماه پنجو نیم این دوماه هم یک و نیم اضافه می‌کنه میشه ۷سانت برای یک سال عالیه ...

اره قذش خوب 4 ماه باشگاه میرفت تو خونه هم گاهی ورزش میکنه  تازه تابستون تا ساعت 4 بیدار بود والا بیشتر هم رشد میکرد  خوابش تازه داره درست میشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره قذش خوب 4 ماه باشگاه میرفت تو خونه هم گاهی ورزش میکنه تازه تابستون تا ساعت 4 بیدار بود والا بیش ...

دختر منم پارسال باشگاه رو مدام می‌رفت بااینکه آمپول میزد ولی ۷سانت رشد کرد راضی بودم

دختر منم پارسال باشگاه رو مدام می‌رفت بااینکه آمپول میزد ولی ۷سانت رشد کرد راضی بودم

خیلی خوبع  بعد امپول رشد 4 یانت به بالا طبیعی حساب میکنن 7 سانت عالیه. 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خیلی خوبع بعد امپول رشد 4 یانت به بالا طبیعی حساب میکنن 7 سانت عالیه.

اره بااینکه دخترم دوسال قبل آمپول سالی ۴سانت میکشید البته بعدا کارتش رو نگاه کردم متوجه شدم😏ولی از سه تا شش سالگی سالی ۹سانت ..یکی از مامانا اینجا می‌گفت همون جهشش بوده مگه میشه بدون علاعم بلوغ با سن خیلی کم جهش داشته باشن؟؟؟

قدتون خوبه ایشالله دخترتون هم بسلامتی قد می‌کشه و عاقبت بخیر میشه

ممنون عزیزم خدا کنه یکی از دقدقه های اصلی من شده میدونین به نظرم زمانی که زایمان میکنه آدم اگه بچه بموقع بدنیا بیاد اونم رو قد تاثیر داره 

بچه ی من پسره ۳ سالشه چندوقت پیش بخاطر لک پوستی بردمش دکتر پشت کمرش رو دید گف خیلی مو داره و احتمالا بلوغ زودرس میشه سن۸تا۹سالگی حواستون باشه من از اون روز خیلی ترسیدم و همش کارم تحقیقه واقعا میترسم من خودم دیر بلوغ رسید.توروخدا اگه کسی مشکلش مثل من بوده بگه آرومم کنه