2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590230 بازدید | 6397 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای من🥲🥲🥲

سلام خوبی میگم من ی مدت دارم رو این سن استخوانی دقت میکنم. مثلا سن استخوانی 8 سال و 3 ماه ش  قدش اون موقع 128.بود.   سن استخوانی 9 سال و 4 ماه.   134.یعمی تو 13 ماه 6 سانت. 

عکس سوم ی جای دیگه گرفتم اونجا سن استخوانی 11 سال بود ک قدش 142  بود یعنی تو 1 سال و 8 ماه قدش  فقط 8 سانت رشد کرد  میشه سالی حدودا سالی 4 سانت. 

کلا اینکه تو این 1 سال ک عکس ش شهر خودمون میکرفتم هر سال استخوانی 6 سانت رشد میکرده. ولی عکس سوم ک اصفهان گرفتم سالی 4 سانت  از دیروز فقط نشستم حساب کتاب میکنم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان فقط دارم حساب میکنم قد مهرسا طبق اون سالی 6 سانت چقد میشه طبق 4 سانت چقد میشه 

نمیدونم عکس سوم دقیق گفته  سن  استخوانی  رو چرا از سالی 6 سانت شده بود سالی 4 سانت؟؟ 

حسابی گیج شدم دلم میخواد یبار دیگه برم عکس ش بگیرم شوهرم عمرا دیگه بزاره

الان فقط دارم حساب میکنم قد مهرسا طبق اون سالی 6 سانت چقد میشه طبق 4 سانت چقد میشه نمیدونم عکس سوم د ...

به نظر منم عکس نگیر چون هیچ کاری از دستت برنمیاد دیگه پس به خودتو گل دخترت استرس نده قدش عالیه و اینکه هنوز پریود نشده خیلی خوبه کمتر از ۱۶۰نمیشه

بچها شما هم لطفا اگ 2 3 تا عکس گرفتین سن استخوانی هم و قد همون موقع ش بگید ببینیم هر سال استخوانی چ ...

من اول گرفتم سن خودش ۸سالو دوماه سن استخوانی ۱۱قد ۱۳۳بار دوم گرفتم ۹ماه گذشته بود از آمپول یعنی نزدیک ۹سالگی سن استخوانی باز ۱۱بود قدش ۱۳۷یا ۸نوشتم همه رو الان یادم نیست دیگه اون موقع امپولش رو قطع کردم پنج ماه گرفتم دکتر اولی گفت سن استخوانی ۱۲هست قدش ۱۴۱بود ولی دکتر دوم گفت همون ۱۱سال هست با قد ۱۴۱

یعنی طبق حساب کتاب خودت قدش چقد میشه ؟

والا دقیق نمیدونم...  اگ سالی 4 سانت حساب کنم تا سن استخوانی 15 سال میشه 158 و اگ خیلی خوش شانس باشه تا 16 قد بکشه 162

اگ سالی 5 سانت باشع  پانزده سالگی 162.شانزده 167

ولی با شناختی ک از خودم و شانسم دارم همون 158 هم نمیشه 😂  دو روز فقط دارم حساب میکنم گیج شدم اصلا 

من اول گرفتم سن خودش ۸سالو دوماه سن استخوانی ۱۱قد ۱۳۳بار دوم گرفتم ۹ماه گذشته بود از آمپول یعنی نزدی ...

چقد گیج کننده شد🙄 من مطمعن نیستم این عکس هایی ک ما میگیریم دقیق باشه فقط دعا میکنم قدش ب من نکشه

از بس شوهرم میکوبه تو سرم ک کوتاهی دیگه دلم نمیخواد دخترم کوتاه بشه 

چقد گیج کننده شد🙄 من مطمعن نیستم این عکس هایی ک ما میگیریم دقیق باشه فقط دعا میکنم قدش ب من نکشهاز ...

واقعا گیج کننده من بار دوم که عکس گرفتم دکتر رادیولوژی تو برگه نوشته بود مطابقت دارد باسن واقعی ولی دکتر گفت نه اشتباس ...ولی من هیچ وقت تو زندگی دغدغه قدم رو نداشتم از بس مشکلاتم زیاد بود ولی برای دخترم ناراحتم دوست ندارم زیر ۱۶۰بشه