2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595648 بازدید | 6481 پست
چرا والا ضرر هم ک داره. شوهرم میگه دیگه اصلا نمیذارم عکس بگیره. منم 3 بار گرفتم

انشالله سلامت باشن

مامان مهرسا

میگم بنظرت دخترم کی پریود میشه

از ۸ سالگی موی زاید دراورد اما ازمایش هورمونش خوب بود سینه ش صاف بود ولی ترشح داشت

الان ۹/۵ هست

موی زایدش بیشتر شده ترشحم همونه

سینه ش تازه انگار میخواد دربیاد هنوز اونطور که مشخص بشه نیست و دردم نداره

انشالله سلامت باشنمامان مهرسامیگم بنظرت دخترم کی پریود میشهاز ۸ سالگی موی زاید دراورد اما ازمایش هور ...

عزیزم شما میگید ترشح داره بعد از ترشح شش ماه تا یک سال بعد پریودی هست نمی دونم چرا هنوز سینه اش در نیومده ترشح داره ولی اگر میخواهید مطمئن بشید چقدر تا پریودی مونده باید سونو بده کسی نمی تونه بگه کی پریود میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی میشه یه بار دیگه شرایط دخترت رو بگی یادم نیست شرایطش ..الان که گفتی با قد ۱۳۰بلوغش ش ...

به نظر من دختر شما بالای 160 میشه چون رشدش خوبه بعد از پریودی هم بیشتر از دختر من رشد میکنه 

دختر من حدود نه سال و نیم بود تو دی ماه دیدم سینه جونه زده به نظرم قدش 130بود چون عید که دو ماه گذشته بود قدش را گرفتم 132 بود که یادداشت کردم دارمش دقیقا سه سال طول کشید تا پریود شد با قد 150 تو سن 12/5 سالگی الان هم یک سال و نیم هست پریود شده قدش 155 هست 

دختر من هورمون رشدش خیلی کم بوده و از نظر تغذیه هم بسیار بد غذا اگر بگم تو عمرش میوه نخورده دروغ نگفتم غذا در حدی که نمیره میخوره تو دگران بلوغ هم اصلا جهش رشدی نداشت سالی ۶ سانت بلند شد و تو اوج رشدش سالی ۷ سانت رشد داشته یعنی سه سال بلوغش کلا 20 سانت رشد کرده 

دختر شما به نظر من وقتی به طور معمول سالی 6 سانت رشد داشته تو بلوغ میشده سالی ۸ یا ۱۰ سانت رشد که خیلی خوب بوده 

دختر شما هنوز خیلی وقت داره فقط همین که میگید سینه اش رشد داره من فکر کردم شاید بلوغش داره پیش میره که گفتید دکتر گفته خوبه 

شما تو آزمایش استرادیول را هم اندازه گرفتید؟ این میزان هورمون زنانه تو خونش هست اگر برگه ی آزمایش دارید نگاه کنید ببینید چنده؟ 

منم تنها کوتاه خانواده ی همسرم خواهرشوهرم بودخانواده خودم بلندنولی بین این همه ادم دخترم رفت به عمه ...

عزیزم به نظرم اینکه همیشه یه سینه زودتر رشد می‌کنه وزیر بغل یه طرف رشدش بیشتره ..الان دختر من یه طرف زیر بغل پرزی خیس میشه مشخصه یه طرفش رو کمی موهاش ضخیم تر شد ..مث هم نیستن

به نظر من دختر شما بالای 160 میشه چون رشدش خوبه بعد از پریودی هم بیشتر از دختر من رشد میکنه دختر من ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت به نظرم دختر شما هم یکی دوسانت دیگه قد می‌کشه ولی در دراز مدت ...دخترم اگه آمپول نمی‌زدم شاید به ۱۶۰میرسید ولی با این امپولا فک نکنم ..استرادیول خونش دکتر گفت خوبه ولی یک سال پیش انجام دادم براش دیگه دکتر آزمایش نگفته انجام بدم ..

به نظر من دختر شما بالای 160 میشه چون رشدش خوبه بعد از پریودی هم بیشتر از دختر من رشد میکنه دختر من ...

مشکل دختر من سن استخوانیش هست که یه دکتر می‌گفت سه بزرگتر دکتر دومی می‌گفت دو سال..حرفایی مامان مهرسا منو به فکر برد که دکتر گفته آمپول برای سن استخوانی ۱۲به بالا ضرر داره الان دخترم من ده سالشه پس سن استخوانی ۱۲هست حداقل 🥲

خاهرا امشب خیلی دلم گرفته اتاق دخترم رو مرتب کردم می‌گفت اسباب بازی هام رو جمع کن بردار ..حس میکنم بزرگ شده بغض میکنم😭😭😭😭😭ولی خب هنوز با شیشه شیر ..شیر و آب میخوره😬🥲

عزیزم شما میگید ترشح داره بعد از ترشح شش ماه تا یک سال بعد پریودی هست نمی دونم چرا هنوز سینه اش در ن ...

ترشح رو از ۸ سالگی داشت دکترش ازمایش نوشت ولی گفت هنوز هورموناش عادیه

هفته دیگه انشالله میخوام ببرمش یه متحصص غدد دیگه ببینم نظر اون چیه

عزیزم به نظرم اینکه همیشه یه سینه زودتر رشد می‌کنه وزیر بغل یه طرف رشدش بیشتره ..الان دختر من یه طرف ...

درسته ولی عجیب نیست ی زیربغل کامل پر بلند و ضخیم و یکی خالی، حس میکنم کم مونده پریود بشه و این متخصص غدد نادان بخاطر اینکه سینه درنیومده منو معطل کرد یه سال ، با توجه به اینکه از فروردین پارسال تا الان ۱۸ ماهه فقط ۵ سانت قد کشیده

و نهایت یه سال دیگه پریود بشه با این حساب فکر نکنم حتی قدش ۱۵۰ بشه😔

درسته ولی عجیب نیست ی زیربغل کامل پر بلند و ضخیم و یکی خالی، حس میکنم کم مونده پریود بشه و این متخصص ...

پناه بر خدا عزیزم دوسه تا دکتر دیگه ببر از نگرانی دربیاید...دختر دوستم که همکلاسی دخترم میشه از کلاس اول زیربغلش پرمو وبلندد ولی هیچ علاعمی از بلوغ نداره

پناه بر خدا عزیزم دوسه تا دکتر دیگه ببر از نگرانی دربیاید...دختر دوستم که همکلاسی دخترم میشه از کلاس ...

دکنر غدد خودش دی وقت داده

این متخصص جدید ۹ مهر 

انشالله خیر باشه

خدا همه ما مادرای نگران از اینهمه استرس نجات بده و بهترینها رو برای دخترامون پیش بیاره سلامتی و موفقیت همراه قدی که مورد رضایت ما و خود دخترامون باشه انشالله

سلام مامانای گل

من تازه اینجارو پیدا کردم

دخترم متولد مرداد ۹۴ هست

قدش ۱۲۳هست 

چن سال بردم دکتر کرمی فوق غدد کودکان شیراز 

کلی تقویتی و آل آرژنین نوشت 

آزمایش هورمونی هم کم داشت 

سن استخوانی هم ۳ماه کم داشت 

غده هیپوفیز هم چک شد مشکلی نبود

یه دوره ۶ ماهه هم آمپول رشد نوشت تاثیری نداشت رو قدش متوقف کرد

درواقع دکتر دیگه مونده بود چی بگه 

گفتم دکتر ببرم موقع بلوغش بیارم گفت اره 

قد خورم ۱۵۷

قد همسر ۱۶۷

وزن دخترم هم ۲۱ کیلو 

دو سه سال قبل هم دکتر امین غدد کودکان اهواز بردم گفت بزارین بچه رشد خودشو داشته باشه اینقدر مولتی دادین چی شد 

بچه قدش از متوسط خودت و همسر بلندتر میشه

الان ۶ ماهی میشه نه تقویتی دادم نه دکتر بردم 

همش هم خودم و همسرم نگرانیم برا قدش 

علائمی از بلوغ هم نداره

خودم اول راهنمایی پریود شدم 

میشه تجریه تون رو بهم بگین آیا نگران باشم؟

دکتر ریاحی اهواز ببرم؟

کارش خوبه؟

خوزستان هستم 

شیراز هم غیر از کرمی دکتر خوب اگه می‌شناسید میتونم ببرم 

ورزش هم کلاس شنا رفته و هفته یکی دوبار استخر میره

سه ماه هم پارسال ژیمناستیک رفته 

توصیه ای دارین به من ؟

سلام مامانای گلمن تازه اینجارو پیدا کردمدخترم متولد مرداد ۹۴ هستقدش ۱۲۳هست چن سال بردم دکتر کرمی فوق ...

سلام عزیزم دخترت دقیقا هم سن دختر من ، دختر منم متولد مرداد 94، سن استخوانی که عقب خیلی بهتره که عقب باشه پس جای رشد داره بلوغش هم که خداروشکر تا الان شروع نشده پس نگران نباش ، چون فرستادی ورزش بلوغش شروع نشده ورزش خیلی تاثیر داره روی بلوغ و روند بلوغ رو کند می‌کنه

قدش نسبت به سنش کمه ولی حتما از اون بچه های که کوتاهی سرشتی داره و بعد زمان بلوغ جبران می‌کنه

دختر منم از 6ماه پیش یعنی تو سن 8سال و نیم بلوغ ش شروع شد و دکتر خیلی ناامید کرده برا قدش گفته نهایت 148 در صورتیکه خودم 162 هستم