2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617755 بازدید | 6992 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۳ سالشهاز صبح تا شب سرش تو گوشیهبخور و بخواب ب زور من یه موقع کمکم میکنه ولی باز میره تو اتاقالان ه ...

وا عزیزم...؟! 

خوبی؟! 

شاید افسردگی گرفته پرخوری عصبی داره 

قدش خیلی عالیه 

من الان خودم قدم 150 ست نمیگم قد 160 بده اتفاقا خیلیم خوبه ولی خب با قد 150 هم میشه زندگی کرد 

ببین کاش یچیزیو در نظر بگیری 

غذا خوردن یا نخوردن ارتباط خیلی مستقیمی با روح و روان آدم داره خیلیا بیمار نیستن فقط روح شون خسته ست نیاز به یکم محبت بیشتر داره همین 

واااااقعا نمیدونم چرا همچین چیزیو کمتر کسی بهش توجه میکنه من تو زندگیم فقط یکم بیشتر محبت میخواستم بی اشتهایی عصبی گرفته بودم مامانم منو کلی دکتر برد و اصرار که هربار کلی امپول بزنم شاید غذا بخورم ولی هیچوقت اینو متوجه نشد من فقط یکم محبت میخواستم 

خیلی خوبه که بچتون قدش 160 بشه پسرتون 180 بشه ولی حواستون باشه به چه قیمتی... 

شما مادری عزیزم حواست باشه الکی سره اینچیزا به بچه هات استرس ندی اصلاح سبک کن غذاها و تنقلات مقوی بده بهشون ورزش حتما انجام بدن و ساعت خواب هم منظم باشه درست میشه 

اگه دخترتون تحرک نداره از کم شروع کنید در روز یه ساعت مشخص تعیین کنین مادر و دختری برین پیاده روی 

از 30 دقه پیاده روی تند شروع کنین کم کم بعد چندماه برسونین به روزی 1 ساعت بعد کم کم با دخترتون باهم برید باشگاه بعدم کلاس ثبت نامش کنید ان شاء الله درست میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه عزیزم برعکس نگفتم من دوستم خودش بهم گفت هم دوستم گفت هم معلم ورزشمون اومد برامون قشنگ توضیح داد د ...

چرا میدن الان دخترایی که سن استخوانی زیادی دارن و بلوغ آخرین مرحله هست هورمون رشد و ضد بلوغ با هم میدن با اینکه سن استخوانی بالاس ..ولی اشتباه گفتن بهتون بازم تحقیق کنید هورمون رشد فرم بدن رو عوض می‌کنه اونم نه برای همه ...درضمن به نظرتون بهتر نیس تو تاپیکی که کلا مامانای نگران هستند و بچه هامون آمپول میزنن کمتر از عوارض صحبت کنید ...من خودم میگم پشیمانم آمپول زدم هیچ عوارضی هم نداشته ولی چون وسواس فکری دارم میگم..هورمون رشد هم نمی‌زنم حتی اگه دکتر بگه ولی مامانایی که هورمون رشد بچه هامون کمه و میزنن باز عوارضی نداره 

وا عزیزم...؟! خوبی؟! شاید افسردگی گرفته پرخوری عصبی داره قدش خیلی عالیه من الان خودم قدم 150 ست نمیگ ...

چشم عزیزم

الان بهش میگم پاشو یه ۲۰ دقیقه قدم بزن

هی میگه باشه

ارتباطی خوبیم

بهم وابسته با اینکه اختلاف سلیقه ام داریم

دکتر گفت که بزنم چونکه سن استخوانی بالاس ولی در کل پشیمانم

پس برا من چرا نذاشت وتجویز نکرد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ن کلا شکمویه🤣خانواده شوهرم اینطورین

خب پس تنقلات مفید بهش بده تحرکم کنه قشنگ قدش اوکی میشه عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕