2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617966 بازدید | 6994 پست
اره عالیه الان دخترای ما که به ۱۵۰برسن آمپول رو قطع میکنن یعنی بعداز ۱۵۰پریود بشن به یه قد نرمال میر ...

من ۱۶۰  و همسرم ۱۸۲ اینا

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
عه شمایید کاربریتون ترکیده بود خواستم چک کنم الان دیگه فکر نکردم که دوباره کاربری زده باشید😂😂

اره تعلیق شدم 2 ماه امدم نی نی سایت دوباره  دخترم خوبه خدا رو شکر 9 ماه امپولش قطع کردم فعلا پریود نشده و 5 ماه رشد سینه ش شروع شد قدش 154  وزنش 42

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قدش الحمدالله داره رشد میکنه 4 سانت ازم کوچیکتر شوهرم میکه دیکه خیالم راحت حداقل چند سانت بلند ...

خدارو شکر عزیزم.‌شش ماه دیگه پریود بشه اون موقع قدش ۱۵۷ حدودا هست بعد اونم باز حداقل حساب کنیم ۵سانت می‌کشه که عالیه شکر خدا 

دختر شما بلوغش تازه شروع شده وارد دوره جهش قد میشه یهو قد می‌کشه مثلا تو یک سال ده سانت بعدش پریود م ...

خب خداروشکر 

مرسییییی دوست خوبم  ❤️❤️

نه اصلا دختر من سینه هاش درموده تقریبا زیاده نسبت ب الان ک هنوز پریود هم نشده خیلی داره نیم تنه میپو ...

من دوست دارم سینش بزرگ بشه البته بعداز قط آمپول خودم سینم کوچیکه بدم میاد 

خدارو شکر عزیزم.‌شش ماه دیگه پریود بشه اون موقع قدش ۱۵۷ حدودا هست بعد اونم باز حداقل حساب کنیم ۵سانت ...

اره من ی نفس راحت بکشم دیگهههه...  عمه هاش همه بلند دوس دارم متوسط باشه هی نگن ب مامانت رفتی کوتاهی

من دوست دارم سینش بزرگ بشه البته بعداز قط آمپول خودم سینم کوچیکه بدم میاد

اره الان دیگه بزرگ مد 😂😂 مهرسا موقعی ک امپول زد سینه ش تقریبا درومده بود الان دوباره داره مث قبلش میشع

دخترتون ۱۶۵میشه

خوبه 

ولی حس میکنم یکسالم تکواندو بره شاید قدبلندتر شه 

چون دخترخاله و پسرخاله ش بااینکه پدر و مادر قد کوتاه و متوسط دارن خیلی قدبلند شدن 

علتش همین تکواندو بود 

اره من ی نفس راحت بکشم دیگهههه... عمه هاش همه بلند دوس دارم متوسط باشه هی نگن ب مامانت رفتی کوتاهی

ایشالله گل دخترت هم قدش هم بختش بلند باشه تو رو خدا همیشه برای دختر منم دعا کن خودت می‌دونی چقدددددررر حساسم روش چقدر زجر کشیدم در این دکتر اون دکتر با وض مالی بد چقد شبا تا صبح گریه کردم ..با هر آمپول دخترم انگار تو قلب من میزدن الآنم با گریه تایپ میکنم میگم چرا دختر من.. هر دفه میبرم برای آمپول از استرس لپش قرمز میشه ولی میگه مامان درد نداره بگردم الهی برای دخترم بمیرم