2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595794 بازدید | 6484 پست
سلام عزیزم میشه تجربه ت رو از طب سنتی بگی و اینکه چطوری علایم بلوغ رو متوقف کرد ممنون میشم یا اینکه ...

سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سنتی بهم پیشنهاد داد منم واقعا ناامید بودم واقعا از خدا ممنونم که جواب گرفتم، چند تا عرقیجات داد، که باید مخلوط سه تایی بهش میدادم، بعد گفتش کاهو بگیر و اب کاهو بهش بده، بعد هم پوست درخت بید گفت باید برید از جایی که میگم تهیه کنید، ما هم رفتیم و از درختای بیدی که گفته بودند پوست درختها را کندیم و هر روز بهش دم کرده میدادم، تا یک ماه خوب شد، خدا خیرشون بده. خودم هم بدون اینکه دکتر بگه باهاش خیلی ورزش دویدنی انجام میدادم، سویا و چیپس، پفک، شکلات و کاکایو حتی ادامس را ممنوع کنید. البته مامانم دور از چشم من بهش میداد ولی تا وقتی پیش خودم بود اصلا براش تهیه نمیکردم. اصفهان هستید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه یه کم از شرایط دخترتون بگید که چند سالگی علاعم بلوغ داشت الان چند سالشه قدش چند بود الان چنده

سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سنتی بهم پیشنهاد داد منم واقعا ناامید بودم واقعا از خدا ممنونم که جواب گرفتم، چند تا عرقیجات داد، که باید مخلوط سه تایی بهش میدادم، بعد گفتش کاهو بگیر و اب کاهو بهش بده، بعد هم پوست درخت بید گفت باید برید از جایی که میگم تهیه کنید، ما هم رفتیم و از درختای بیدی که گفته بودند پوست درختها را کندیم و هر روز بهش دم کرده میدادم، تا یک ماه خوب شد، خدا خیرشون بده. خودم هم بدون اینکه دکتر بگه باهاش خیلی ورزش دویدنی انجام میدادم، سویا و چیپس، پفک، شکلات و کاکایو حتی ادامس را ممنوع کنید. البته مامانم دور از چشم من بهش میداد ولی تا وقتی پیش خودم بود اصلا براش تهیه نمیکردم. هنوز پیش دبستانی نرفته بود. امسال انشاالله میره چهارم دبستان

سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سنتی بهم پیشنهاد دا ...

خداروشکر که راضی هستید الان پریود نشدن؟؟قدشون چنده؟؟دختر منم چهارم میره

خداروشکر که راضی هستید الان پریود نشدن؟؟قدشون چنده؟؟دختر منم چهارم میره

نه عزیزم

قدش را اندازه نگرفتم واقعیتش😅

فقط نمیدونم توی این سن بلوغشون شروع بشه اوکیه یا نه، دخترم نیمه دومیه، توی نت هم سرچ کردم نوشته بود از ۸ سالگی بلوغ شروع بشه مشکلی نداره.

شما در این مورد چیری نمیدونید؟

دختر جاری من هم بلوغ زودرس گرفت فکر کنم 8سالش بود دکتر بهش گفت تقصیر خودت هست کی برای بچه ناخنش لاک ...

ربطی به اینا نداره عزیزم، من اصلا از لاک و ... استفاده نمیکردم، لباس هام هم اوکی بودن، میدونید مشکل همین تلویزیون و گوشی هستش

نه عزیزمقدش را اندازه نگرفتم واقعیتش😅فقط نمیدونم توی این سن بلوغشون شروع بشه اوکیه یا نه، دخترم نیم ...

دختر منم نیمه دومی هست ولا هشت سالگی علاعم بلوغ داشت الان براش آمپول ضد بلوغ میزنم 

اسی چرا تاپیکت ترکیدهههه خواستم تاپیکای بعدیتو بخونم در مورد دخترتون

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
دختر من تا رفت توی ۹ سال علایمو نشون داد، ولی واقعا نمیدونم زودرسه یا نه

نه بابا زود نبوده منم پشیمونم از زدن آمپول ها خیلی ناراحت و نگرانم دخترم الان سه ماهه قدش متوقف شده بخاطر امپولا 

[QUOTE=348127753]ربطی به اینا نداره عزیزم، من اصلا از لاک و ... استفاده نمیکردم، لباس هام هم اوکی بودن، میدونید مشکل ... اون چند تا نقطه که گذاشتم یعنی چیزهای دیگه هم هست جاریم فورا ماهواره قطع کرد ولی دکتر برای لاک و لباس لخت هم گفته بود جاریم هر جا عروسی که اقوام نزدیک بود می‌رفت آرایشگاه دخترش هم کنار خودش تو آرایشگاه دنبال این چیزها بودن که البته بدجور ضربه خورد

سلام عزیزم، ببینید من رفتم دکتر هاشمی همون موقع گفت ماه دیگه امپول، یه نفر یه طب سنتی بهم پیشنهاد دا ...

سلام ،لطف میکنید ادرس و شماره دکتر رو بدین .منم دخترمو پارسال بردم پیش دکتر ریاحی ،اهواز.همین حرفهایی که به اسی گفته به منم گفت .میخوام یک دکتر دیگه هم ببرم تا دیر نشده 

نه بابا زود نبوده منم پشیمونم از زدن آمپول ها خیلی ناراحت و نگرانم دخترم الان سه ماهه قدش متوقف شده ...

دوباره میخواستم چند روزه اون گیاهی ها را مثل چند سال پیش براش شروع کنم، ممنون عزیزم.

نگران نباشید، بعد از اینکه امپولها را قطع کنید دوباره شروع میشه.

قدش هم حد نرمال میگیره🌹