2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591109 بازدید | 6423 پست
صد در صد میکشه ببین به حرف دکترا گوش نده که زنتیک وال و بله الان انقدر مکمل های رشد هس که همه بچه ها ...

دخترم هله هوله زیاد میخوره شبا هم دیر میخابع وزنشم بخاطر امپولا خیلی زود بالا میره

دخترم هله هوله زیاد میخوره شبا هم دیر میخابع وزنشم بخاطر امپولا خیلی زود بالا میره

چون امپولا هورمونی طبیعیه اضافه وزنشون و همون هله هوله چیپس و پفک چیزای شور و شکلات شیرین ونوشابه و انرژی زا قد رو متوقف میکنه عزیزم و اضافه وزن هم میاره و در مورد خواب هم بگم بچه ها از ساعت 9هورمون رشدشون تو بدنشون تزریق میشه تا 2شب ولی خوب دکترا همه میگن نهایت ده باید خواب بشان تا سهم بیشتری از این هورمون رشد تو بدنشون بیاد سعی کن اینارو کنترل کنی به نتیجه مطلوب میرسی انشالله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

انشاالله که شما جواب بگیرید، ولی من اصلا از کار دکتر هاشمی راضی نیستم، انکار یاد گرفته به همه بگه سریع امپول بزن، من دخترمو بردم پیشش، بدون عکس و ازمایش گفت تا ماه دیگه سویا و ... بهش بده و ماه دیگه بیا امپول بزنم، من شک کردم چرا اسم سویا را اورد چون سویا خودش بلوغ زودرس میاره، دیگه خدا را شکر یه نفر یه دکتر طب سنتی را بهم پیشنهاد داد، من اصلللا اعتقاد به طب سنتی نداشتم، رفتم پیشش بدون امپول تونست تمام علایم را برطرف کنه، واقعا خدا خیرش بده. انشاالله که شما به نتیجه برسید. 

انشاالله که شما جواب بگیرید، ولی من اصلا از کار دکتر هاشمی راضی نیستم، انکار یاد گرفته به همه بگه سر ...

سلام عزیزم میشه تجربه ت رو از طب سنتی بگی و اینکه چطوری علایم بلوغ رو متوقف کرد ممنون میشم یا اینکه اسم دکترت رو بگی ما هم استفاده کنیم 

انشاالله که شما جواب بگیرید، ولی من اصلا از کار دکتر هاشمی راضی نیستم، انکار یاد گرفته به همه بگه سر ...

میشه یه کم از شرایط دخترتون بگید که چند سالگی علاعم بلوغ داشت الان چند سالشه قدش چند بود الان چنده