2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590232 بازدید | 6397 پست
پناه برخدااا به حدی حالم بده دوست دارم بمیرم دیگه خسته شدم کم آوردم 😔😔

منم امروز صبح که قدش را اندازه گرفتم اعصابم خورد شد شوهرم را به زور راضی کردم بریم تو شهر دنبال دارو  هوا هم گرم بود کولر گرفته بودیم وسط اتوبان ماشين خاموش شد نزدیک بود تصادف بشه شوهرم هم با من دعوا کرد که مقصر تویی تو این هوای گرم میگی بریم بیرون منم خیلی ناراحت شدم گفتم مجبورم وگرنه کی دلش می خواد برای خودش دردسر درست کنه اینقدر بعد از ظهری گریه کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم امروز صبح که قدش را اندازه گرفتم اعصابم خورد شد شوهرم را به زور راضی کردم بریم تو شهر دنبال دارو ...

عزیز دلم 🥲 🥲 ایشالله خدا اشکا و نگرانی هامون رو میبینه ودر عوضش بهترین نتیجه رو بهمون میده 😘😘😘.. متاسفانه نمی‌دونم چرا مردا اینقد ساده از کنار این موضوع میگذرن ..مگه فقط بچه ماعن

عزیز دلم 🥲 🥲 ایشالله خدا اشکا و نگرانی هامون رو میبینه ودر عوضش بهترین نتیجه رو بهمون میده 😘😘😘. ...

ان شاء الله 

برای بچه های ما تو سن رشد هم که بودند خیلی اتفاق می افتاد که چند ماه رشد نکنند بعد تو ماههای بعد رشد داشتند همین دخترم واقعا توقف رشدش زیاد بود 

پناه بر خدا ‌.مرسی از دلداریت میترسم دکتر بگه هورمون رشد بزن که اصلا قابل قبول نیست برام

اگه گفت بزن و هورمون رشد تو بدنش کم بود ، بزن ضرری نداره‌، ببین من این مدت برا دخترم پیش هر دکتری که رفتم و از هر دکتری که مشاور گرفتم همه‌‌ میگفتن کنار توقف باید هورمون رشد بزنیم 

ان شاء الله برای بچه های ما تو سن رشد هم که بودند خیلی اتفاق می افتاد که چند ماه رشد نکنند بعد تو ما ...

دختر خودم پیش میمود یه ماه قد نکشه ولی الان سه ماهه😔آخه سه ماه اول عالی بود خودم چشمش کردم از بس گفتم رشدش خیلی خوبه ..قبل از این دوره تو دوماهو نیم ۲سانت رشد داشت خیلی خوشحال بودم

اگه گفت بزن و هورمون رشد تو بدنش کم بود ، بزن ضرری نداره‌، ببین من این مدت برا دخترم پیش هر دکتری که ...

هورمون رشد تو بچه هایی که سن استخوانی بالا دارن کم نیست.. ولی در هر صورت نمی‌زنم بشدت میترسم اینم به زور هضمش میکنم😭😭😭

منم امروز صبح که قدش را اندازه گرفتم اعصابم خورد شد شوهرم را به زور راضی کردم بریم تو شهر دنبال دارو ...

آخه عزیزم چقدر ناراحت شدم درکت میکنم و این نگرانی که داری حال خیلی بدی ، ولی بخدا دخترت قد می‌کشه هنوز که صفحات رشد بسته نشده بازم قد می‌کشه ولی رشد قدی بعد پریود کند پیش میره مثلاً میبینی چندماه طول می‌کشه یه دوسانتی اضافه کنه، انشاالله دارو‌ پیدا کنی و نتیجه بگیری

هورمون رشد تو بچه هایی که سن استخوانی بالا دارن کم نیست.. ولی در هر صورت نمی‌زنم بشدت میترسم اینم به ...

آره کم‌ نیست ولی دکترا همزمان با آمپول توقف هورمون رشد تجویز میکنن چون میگن خود آمپول توقف ترشح هورمون رشد رو کم‌ می‌کنه ، حالا انشاالله کار به اونجا نکشه و اشتباه قدش رو گرفته باشی 

تو بعضی از بچه ها هورمون رشد واقعا کمه همین دختر من پارسال اینقدر پژمرده و بی حال بود که فکر می کردی مریضه تو دو سه ماهی که هورمون رشد زدیم مثل گل پژمرده ای بود که بهش آب برسونی کمبود هورمون رشد هم به اندازه ی زیادیش ضرر داره من قبلش خیلی میترسیدم اما وقتی زدم دیدم چقدر خوب بود حیف که بدنش بهش مقاوم شد و دیگه براش اثری نداشت 

آره کم‌ نیست ولی دکترا همزمان با آمپول توقف هورمون رشد تجویز میکنن چون میگن خود آمپول توقف ترشح هورم ...

پناه بر خدا عزیزم..چقدر دلم خوش بود که الان شده ۱۴۵ زودتر امپولش قط میشه