2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590227 بازدید | 6397 پست
اخه هرروز چجوری گوشت بدیم تکراری میشه غذاها چه روشهایی میشه درست کرد بی زحمت راهنمایی میکنید

گلم کتلت . کباب تابه ای. من یه وقتایی قیمه رو با گوشت چرخ کرده ده فراوون درست میکنم . قیمه نثار قزوین . چلو گوشت . باقالی پلو با ماهیچه . مرغ هم که سعی کن سینه رو استفاده کنی . شام هم  من هفته ای دوبار عدسی.  سبزی کوکو که تخم مرغ زیاد می بره . خوراک لوبیا با گوشت کبابی   . یا ساندویچ  کباب ترکی با مرغ و گوشت  من به دخترم هفته ای یه بار جگر میدم . پاچه گوسفند و قلم و پای مرغو تو زودپز می پزم میزارم تو فریزر از باشگاه میاد در حد دو ملاقه میدم میخوره . البته آب قلم خالی هم تو عدسی براش می ریزم . آبگوشت . آش رشته هم اگه با آب قلم پخته شه غذای کاملی هست . 

قربونت مرسی عزیزم ، آره ما مادرهای الان این جوری هستیم وگرنه قدیم این چیزا نبود و بچه ها بهتر و راحت ...

والا الانم من می بینم یه سری مامانا بی خیالن خدا رو شکر بچه هاشون همه چی شون رو رواله . من که از وقتی مامان شدم همیشه یا تو آشپزخونه بودم  یا قاشق به دست دنبال دخترم . هر جام می رفتم یه قابلمه غذا براش.  الان دختر دومم هم بد غذاست . دختر اولم تازه الان یه مدت خدا روشکر خوراکش خوب شده یعنی اگه از اول تغذیه خوبی داشت کارمون الان ب اینجا نمی کشید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقا همه باید 150 بشن با این حساب دکتر قبلی دخترم بخدا به‌همه‌ ی مراجعه کننده ها می‌گفت 148 میش ...

خدا ازشون نگذره ..پس شما هم بد به دلت راه نده بخدا جای شما بودم اصلا پی درمان نمی‌رفتم ..من بازم میگم تجربه نداشتم وگرنه دکتر نمیبردم

والا الانم من می بینم یه سری مامانا بی خیالن خدا رو شکر بچه هاشون همه چی شون رو رواله . من که از وقت ...

دختر منم همین مشکل را داشت که رشد نکرد خیلی بد غذا بود همیشه به اندازه ای میخورد که نمیره خیلی منو اذیت کرد تا به اینجا رسید اگر تو زمان بلوغ و جهش رشدش خوب غذا خورده بود همون وقت چند سانت بیشتر رشد میکرد دقیقا تو اوج رشدش سالی ۶ سانت رشد کرده 

والا الانم من می بینم یه سری مامانا بی خیالن خدا رو شکر بچه هاشون همه چی شون رو رواله . من که از وقت ...

آره دقیقا هر چی حساس تر باشی بدتر بیخیال که باشی بهتر نتیجه میگیری ، واسه همه چیز همین طوره 

خدا ازشون نگذره ..پس شما هم بد به دلت راه نده بخدا جای شما بودم اصلا پی درمان نمی‌رفتم ..من بازم میگ ...

آره واقعا خدا که نیستن که با قاطعیت بگن ، آره دیگه منم فعلا همون هر 5 ماه میبرم فقط که پیشرفت بلوغ رو چک کنه 

سلام خانوما خوبین ‌.من امروز دخترم رو بردم پیش دکتر شهرمون که براش یه میکرولین بنویسه تا هفته بعد که ببرم پیش دکتر خودش حالا بماند کلی معطل شدم و۱۸۰هزار ویزیت شد رفتم داروخانه آمپول رو آزاد حساب کرد ۷۷۰هزار شد باز اونم بماند فدای سر دخترم لابلای مریضا قد دخترمو گرفتم همون ۱۴۳سه ماه پیش بود من فک میکردم الان شده ۱۴۴یا۱۴۵ خیلی ناراحتم چرا رشد قدی نداشته😔😔یعنی من اشتباه قدشو گرفتم ؟تا ببرم پیش دکتر خودش دل تو دلم نیست

سلام خانوما خوبین ‌.من امروز دخترم رو بردم پیش دکتر شهرمون که براش یه میکرولین بنویسه تا هفته بعد که ...

سلام منم امروز قدش را اندازه گرفتم گفتم شاید یه میلیمتر بلند تر شده باشه تغییر نکرده بود حالم گرفته شد 

شما نگران نباشید هنوز خیلی جا داره صفحه ی رشدش باز هست هنوز پریود نشده 

سلام خانوما خوبین ‌.من امروز دخترم رو بردم پیش دکتر شهرمون که براش یه میکرولین بنویسه تا هفته بعد که ...

سلام عزیزم نگران نباش منم تو این دو ماهی که دخترم رو می‌بردم دکتر هر دکتری می‌گرفت یا یک سانت بیشتر می‌گفت یا یک سانت کمتر ، ملاک‌ قدش رو همون مطلب دکتر غدد در نظر بگیر 

تا یک هفته دیگه فکرتو مشغول نکن ، بعد هم طبیعی بچه‌ها یه ماه رشد قدی نداشته باشند ولی یهو یه جا جبران میکنن 

بچه‌های من دقیقا همین شکلی هستن 

سلام منم امروز قدش را اندازه گرفتم گفتم شاید یه میلیمتر بلند تر شده باشه تغییر نکرده بود حالم گرفته ...

پناه برخدااا به حدی حالم بده دوست دارم بمیرم دیگه خسته شدم کم آوردم 😔😔

سلام عزیزم نگران نباش منم تو این دو ماهی که دخترم رو می‌بردم دکتر هر دکتری می‌گرفت یا یک سانت بیشتر ...

پناه بر خدا ‌.مرسی از دلداریت میترسم دکتر بگه هورمون رشد بزن که اصلا قابل قبول نیست برام