2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست
منم هنوز نخریدم براش خودش دوس داره میگه برام بخر آخه دوستاش تو باشگاه همشون استفاده میکنن

خب اشتباه میکنین، زودتر بخرین 

به اسم سو. ت. س. ن نخرین

بگین نیم تنه بپوش، موقع خرید هم بگین نیم تنه کاپ دار

موقع شست و شو، پَدها رو در بیارین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من سایز پاش ۳۶  ده سالشه

من سایز پام ۳۷ و شوهرم ۴۲

سینه زده  زیر بغلش مو دراورده

دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار میترسم پریود بشه هنوز کوچیکه ولی شوهرم نمیزاره ببرمش دکتر

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
دختر من سایز پاش ۳۶ ده سالشهمن سایز پام ۳۷ و شوهرم ۴۲سینه زده زیر بغلش مو دراوردهدلم میخواد سرمو ب ...

نه نیازی به دکتر نیست اگه قدش خوبه 

شروع بلوغ برای بچه های زیر 8_9 سال، خوب نیست

من کلاس سوم ی بار لک شدم قطع شد از کلاس چهارم پریودم هر ماه شروع شد قدم الان ۱۶۳ هست منم سینه هام خی ...

ممکنه اگه زود پریود بشن قد نکشن؟

برای مامانا بیشتر سخته تا خود دخترا 😂😂من دیگه نزدیکه بستری شدن در آسایشگاه روانی هستم

من خودمم زیاد خوشم نمیاد مخصوصا مو های زائد که خیلی سخته هر دفعه حموم رفتی شیو کنی

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
نه نیازی به دکتر نیست اگه قدش خوبه شروع بلوغ برای بچه های زیر 8_9 سال، خوب نیست

قدش ۱۳۰   

نمیدونم  اصلا دوست ندارم زود بزرگ بشه