2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591129 بازدید | 6423 پست
عزیزم منم دخترم رو همون  ۱۵۱ مونده. باز خوبه شما دخترهاتون ۱۵۳ هستند من انگار از همه بدشانس تر ...

دختر من ۱۵۰ بود پریود شد منم گفتم ۶، ۷ سانت بلند میشه خوبه، ولی مشکل اینه که تو یه سال فقط سه سانت بلند شده به نظرم هر کس قبل از پریودی رشدش خوب باشه بعدش هم نسبت به اونایی که رشدشون کم بوده بیشتر رشد میکنن مثل دختر من و دختر شما 

دختر من تو دوازده سال و نیم ۱۵۰ سانت رشد کرده ولی دختر، شما تو ۱۰ سال و نیم ۱۴۶ یعنی رشدش بهتر بوده حالا هم تو یک سال ۵ سانت رشد کرده خیلی خوبه ولی دختر من فقط ۳ سانت حالا امیدوارم با دعای خیر دوستان رشدشون متوقف نشه و یه مقدار دیگه رشد کنن

البته رشد همه ی بچه ها تو پاییز کم هست یا متوقف میشه 

دختر من ۱۵۰ بود پریود شد منم گفتم ۶، ۷ سانت بلند میشه خوبه، ولی مشکل اینه که تو یه سال فقط سه سانت ب ...

انشالله .بله دکتر تو این ماه به من گفت بچه شما قابلیت رسیدن به ۱۶۰ را داشته منتها چون دیر اقدام کردید به ژن خانوادگیش نمیرسه اغلبا همه گفتن ۱۵۴.

نه من دفعه اول که رفتم دکتر حال خودم داغونم بود استرس گرفته بودم اصلا نمیدونستم چی کار باید بکنم .کلا تا قبل پریود که انگار کر و کور شده بودم همش فکر میکردم ششم پریود میشه .دکتر گفت ممکنه تا ۶ ماه دیگه پریود نشه بروید مکمل مصرف کنید و دفعه دوم بیایید .حتی دکتر دو به شک بود که ضدبلوغ بده یا نه چون سنش کم بود .منم قاطع نشدم .ترسیده بودم همش دعا میکردم همه چی به طور طبیعی خوب پیش بره. تو دوماه رشدش خوب بود .دکتر گفت نگران نباشید رشد میکنه بعدش دوباره من سست شدم و پیگیر نشدم و همش دنبال روند طبیعی بودم .وقتی به خودم اومدم دکتر گفت هورمون رشد .شایدم وظیفه دکتر بود درست منو هشیار کنه نه اینکه بگه خانم نگران‌نباشید رشد میکنه .دکترهای حالا الکی تخصص و فوق تخصص دارن از ده تا دو تاشون هم چیز درست حسابی حالیشون نیست.ایندفعه که رفتم پیش یه فوق تخصص دیگه فهمیدم چه قدر دکتر تا دکتر فرق داره .البته دیگه دیر شده و کار خواستی جز صبر کردن نمیشه کرد .

ملامتی که همیشه به خودم میکنم اینه که‌چرا علائم بلوغ را تو بچم دیدم و نفهمیدم. این مکمل ها را اگه ۶ ماه قبل پریود داده بودم الان ۵ سانت بلندتر بود .البته اعتماد کردن به یه دوست این ضربه را به بچم زد پرسیدم ازش گفت این نشونه ها طبیعی است .یه کلمه نگفت یعنی بچت داره پریود میشه .

هرگز از نزدن هورمون رشد پشیمون نیستم هرگز .

ولی ضدبلوغ را پشیمونم چرا حالیم نبود و نزدم .تا الان بچه ام‌پریودش عقب افتاده بود قد هم کشیده بود الان آمپول را قطع میکردم و پریود میشد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله .بله دکتر تو این ماه به من گفت بچه شما قابلیت رسیدن به ۱۶۰ را داشته منتها چون دیر اقدام کردی ...

بچه من پسره....الان ۶.۵ سالس طبق نمودار رشد خودش ۱۵ سانت قدش کمه

الان۱۱۲ هستش

دنبال ارژنین بودم پیدا نمیکنم شربتو و قرصش اثر نداشت فقط ویال هس من ساشه میخوام

نظرشما چیه بنظرتون چیکار کنم براش؟تست عرق ازمیش سه مرحله هورمون عکس مچ بردم انواعععععععع مکملا رو امتحان کردم فقط متوجهم ک حجامت میکنم بعد استخوان ساز میدم اثر داره ب اش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
از همین الان ببرید دکتر اگر دو سه ماه رفتید در حد یکی دو دوسانت قدش بلند شد نگید کمه ادامه بدید همین ...

چ دارویی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببین ارژنین فوراور بش بده باور کن تاثیر داره چند سالشه؟؟؟؟؟ کاشکی دخترمن حساسیت نداشت بش همش بش میدا ...

از کجا اصل پیدا میکنین؟

چ دارویی؟

مثلا یه بار براش مولتی ویتامین کیندر نوشت 

بعد چند وقت دیگه سانستول آهن دار نوشت

یا کلسیم منیزیم زینک و امگا ۳ 

کلا هر بار که بری اولین ماه تأثیر داروها خوبه تو ماههای بعدی کم میشه 

حالا من نظرم اینه که بچه ای که رشدش کم هست هر سال یکی دو ماه بهش مکمل داد و اگر فصل پاییز هم بدیم بهتر هست چون تو ماههای دیگه خودشون یه کم رشد می‌کنند تو پاییز که رشد کم میشه بهشون بدی شاید کمبود رشدشون جبران بشه 

این کار را من تجربه نکردم نمی دونم جواب میده یا نه 

یا کار درستی هست یا نه ولی اگر به عقب بر میگشتم این کار را میکردم 

چون من هر وقت می‌بردم دو سه ماه که میشد تأثیر دارو ها کم میشد دیگه نمی بردم ولی الان فکر می کنم اگر سالی یه بار بهش دارو میدادم شاید بهتر از حالا بود 

باز هم تاکید می‌کنم من این ها را تجربه نکردم و بدون آزمایش هم نمیشه دارو داد چون ممکنه ویتامین d کم داشته باشن یا آهن یا.... 

پس اول با دکتر مشورت کنید 

انشالله .بله دکتر تو این ماه به من گفت بچه شما قابلیت رسیدن به ۱۶۰ را داشته منتها چون دیر اقدام کردی ...

وزن دخترتون چقدر هست؟ 

دختر من وزن هم نمیگیره خیلی اسکلت بندیش ضعیفه به خاطر همین ریز به نظر میرسه شاید اگر یه ذره اسکلت بندیش درشت تر بود قدش خیلی کوتاه به نظر نمی رسید. 

وزن دخترتون چقدر هست؟  دختر من وزن هم نمیگیره خیلی اسکلت بندیش ضعیفه به خاطر همین ریز به نظر م ...

دختر من الان ۴۳ است با قد ۱۵۱ ولی اگه چاقتر بشه اصلا خوب نیست .

امگا و ال آرژنین چاق کننده است .البته بسته به ژنتیک فرد ‌شاید اگه دخترت کلی چیز هم بدی فرقی نکنه و  ژنتیکی ریز نقش است .

وزن دخترتون چقدر هست؟  دختر من وزن هم نمیگیره خیلی اسکلت بندیش ضعیفه به خاطر همین ریز به نظر م ...

من الان چند ماهه ال آرژنین را قطع کردم یا در هفته دو تا دونه میدم برای دختر من به شدت چاق کنندگی میاورد . 

ولی دکتر جدیدی که رفتم گفت تنها راه چاره فعلا فقط ال آرژنین ۱۰۰۰ هست .گفتم فور اور گفت همشون تقلبی هستند. 

و گفت دیگه زینک و امگا اینا نمیخواد .d3هم گفت ماهی یه دونه ۵۰/۰۰۰ و خیلی اصرار به تغذیه داشت .شیر ماست تخم مرغ گوشت سبزیجات و مغزیجات ‌و غیره 

شما و من هنوز ۶ ماه یا یکسال وقت داریم .انشالله چند سانت دیگه قد میکشن که در حد نرمال جامعه باشند ‌نا امید نباش .

من الان چند ماهه ال آرژنین را قطع کردم یا در هفته دو تا دونه میدم برای دختر من به شدت چاق کنندگی میا ...

اگر دارو ها برای دخترتون تاثیر داره استفاده کنید من چون دیدم دیگه تاثیری ندارند قطع کردم چون بدنشون نسبت به داروها مقاوم میشن میخوام یه مدت بگذره بعد دوباره یه سری دیگه کامل شروع میکنم اما به نظرم باید خیلی بگذره تا دوباره اثر کنن با یکی دو ماه وقفه فایده نداره 

شیر خیلی از دکترا میگن خوبه اما عطاری هم تاکید می‌کنند که شیر محلی بگیرید اینا فایده نداره اصلا موندم به حرف کی گوش کنم 

دختر منم وزنش دو سه ماه قبل ۴۰ کیلو بود دو ماهی میشه وزنش را اندازه نگرفتم فکر کردم دختر شما بیشتر باشه دختر من اسکلت بندیش ژنتیکی کوچیک هست 

مثلا یه بار براش مولتی ویتامین کیندر نوشت  بعد چند وقت دیگه سانستول آهن دار نوشت یا کلسیم منی ...

با دکترای زیادی مشورت کردم

این کارایی هم ک شما گفتی انجام دادم 

فکر کردم چیز جدیدی هست من نمیدونستم😁

استخوان ساز گیاهی هست یا از داروخانه میگیرید؟

گیاهیه از طب اسلامی

من الان چند ماهه ال آرژنین را قطع کردم یا در هفته دو تا دونه میدم برای دختر من به شدت چاق کنندگی میا ...

قرص منظورتونه؟