یه چیز دیگه هم بگم من رفتم برگه بهداشت خودم را پیدا کردم با قد ۱۵۲ در دوم راهنمایی پریود شدم و الان ۱۶۲ هستم .یعنی ۱۰ سانت را قد کشیدم .البته اون مال دو دهه قبل بچه های الان ما هست احتمالا مواد مغذی سالم تر و بهتر بوده .ولی به هر حال من ده سانت را بعد پریود رشد کردم .و الان دخترم ۵ سانت فقط رشد کرده .حالا آیا دلیلی دارد که صفحات رشد بچه ها زود بسته میشه یا نه را من نمیدونم دیگه ؟احتمالا سبک زندگی الان و مواد غذایی که همگی تاریخ مصرف دارند موثر است .
من کلا رب و آبلیمو دیگه خونگی میخرم .تخم مرغ فقط محلی میگیرم .به کل تمام کیک و محصولات تاریخ دار را ممنوع کردم .بستنی هم فقط از این قیفی ها براش میخرم .کیک و از شیرینی پزی ها میخرم که بدونم بعد یه مدت کهنه میشه یعنی مواد نگهدارنده نداره .
اثرش اینه که دیگه ۲۰ روز یکبار پربود نمیشه و اثر مثبتش را دیدم .تو خونه ما فعلا پفک چیپس کرانچی سوسیس کالباس پیتزا بیرون ممنوع .
پیتزا خودم با گوشت مرغ یا گوشت چرت کرده گوسفند براش درست مییکنم اونم هر چند وقت یکبار.
درسته خیلی گلایه میکنه و چوقولی منو پیش این و اون میکنه که نمیگذاره هیچی بخورم
ولی به جاش تا بخواهید بادام گردو پسته خرما انجیر خشک مویز و .....میخرم .
مثلا نارنگی زیاد به بچه ها ندید میوه با طبع سرد کمتر استفاده بشه به حاش موز و آناناس و گلابی بدید .
ولی دیر فهمیدم باید چه طور عمل کنم حسرت این دیر فهمیدن را خواهم داشت .
و یه جا خوندم میگفت برای افزایش قد بچه هاتون اینهمه دارو و آمپول به خورو بچه ها ندید
بروید و آشپزخانه تون را درست کنید. یعنی با غذاهای سالم رشد بچتون را تحت تاثیر قرار بدید .