2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598505 بازدید | 6507 پست
ببین عزیزم به طور طبیعی بعد از پریود با هزار مکمل اگه بچه چیزی حدود ۶ سانتی متر با هزار سختی رشد کنه ...

خیلی دکتر بردم،چند ماهه که دیگه نمیبرم.اگه خودم برم ال ارژنین بخرم اشکال نداره به نظرت؟

خیلی دکتر بردم،چند ماهه که دیگه نمیبرم.اگه خودم برم ال ارژنین بخرم اشکال نداره به نظرت؟

هیچ اشکالی ندارد عزیزم ‌ال آرژنین ۱۰۰۰ بخر .یک ماه بده ببین نتیجه چی میشه .وزنش رو هم بالا میبره . میتونی هم یک روز در میان بدی .یک دوره اش هم ضرری ندارد .ولی خواهر بگرد تو شهرتون دکتر غدد خوب پیدا کن ببرش .

قرص امگا ۱۰۰۰ هم در هفته سه روز روزی یه دونه بده .

ولی زینک نده چون میگی پریود نشده .ببرش حجامت 

حجامت قد .حجامت عام   ساکرال  ساقین 

و بفرستش ورزش .سردی هم اصلا نخوره مثلا چیزهای ترش مثلا ترشی و سرکه و ماست ترش و خیارسبز و گوجه .سردی برای قد خیلی بد .

راستی روزی دویست سیصد تا طناب بگو بزنه هر بار ۱۰۰ تا .

شما هنوز خیلی وقت دارید تلاش کنید انشالله نتیجه میگیرید ‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمها کسی هست راهنماییم کنه؟ دخترم هفت سالشه، از چند ماه پیش متوجه شدم عرقش بودار شده، صورتش گاهی جوش می زنه، بردمش دکتر عکس از مچ دست گرفتن ۸ و نیم سال نشون میداد. موی زائد نداره. سونوگرافیش نرمال بود. دکتر دوباره آزمایش نوشت گفت ۳ ماه بعد بیار. آزمایش دادیم پروژسترون کمی بالاتر از نرماله. به نظرتون بلوغ زودرسه؟ هنوز نرفتیم پیش دکتر، حدسم اینه که آمپول تجویز کنه ولی از عوارضشون می ترسم، اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه که چیکار کنم خیلی نگرانم. قدش ۱۲۸، وزن ۲۸

سلام 

وقتتون بخیر

خانما دخترم تقریبا هفت سالشه

لباس زیرش زرد شده 

انگار ترشحه

چی هس؟طبیعیه؟؟یا ن

خودم ک خیلی نگرانم 

خودشم میگه چرا لباسم زرده 

توروخدا اگ می دونین جواب بدین

دست و دلم نمیره ببرم دکتر 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
حتما باید ببری دکتر  یا عفونت یا ترشح در هر دو حالت حتما باید ببری دکتر .

مربوط ب بلوغ اینا میشه یا ن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اگه ترشح باشه بله امکان داره بلوغ باشه و ترشح آخرین مرحله قبل از پریود است .

یا خدا😭😭😭

هیچ علائم دیگ نداره ها

عرق بدبو یا موهای زائد هیچی نداره

سینه و گلوش چرک کرده می تونه از اون باشه بدنش عفونت داره

یا خدا😭😭😭 هیچ علائم دیگ نداره ها عرق بدبو یا موهای زائد هیچی نداره سینه و گلوش چرک کرده می تون ...

ببین عزیزم میگی لباس زیرش زردی دیدی این یا ترشح یا عفونت حالت دیگه ای نداره .مگه مثلا ریزش ادرار در حد چند قطره داشته که لباسش زرد شده .ولی من خودم تجربه کردم اگه ترشح باشه چند ماه بعدش پریود میشن .البته مو زائد و سینه پیش آمده هم باید داشته باشد.شما احتمال را بگذار بر عفونت یه دکتر زنان ببر راهنماییت میکنن.

ببین عزیزم میگی لباس زیرش زردی دیدی این یا ترشح یا عفونت حالت دیگه ای نداره .مگه مثلا ریزش ادرار در ...

اهان

ممنونم 

یه کم بیشتر دقت می کنم تو بهداشتش ببینم شاید از ادرار هس 

سلام دختر من که سه ماه هست کلا رشدش متوقف شده دختر شما چطوره؟ 

من ۱۵۰_۱۵۱هست تقریبا 

بعد ۵ ماه بعد حجامت ساقین تقریبا یک سانت افزایش داشته 

من دیگه دارم با این قضیه کنار میام البته نمیگم بعضی وقت ها احساس غم وجودم را نمیگیره ولی دیگه توانش را ندارم .همه راهی هم رفتم دیگه‌تمام تلاش خودم را کردم قسمت همین بود .البته نا امید نیستم و توکل میکنم خدا را چه دیدی  یه دفعه دیدی مرور زمان همه‌چی را تغییر داد .

بادکش‌کمر   حجامت قد بد نبود ولی معجزه هم نبود .

ورزش هم دیگه دخترم باشگاه نمیره توخونه هم ورزش نمیکنه منم دیگه انرژی روزهای اول را ندارم که هی بگم .

مشاوره هم رفتم اغلبا هم همه به من میگن من زیادی حساسم و این قضیه را زیادی برای خودم گنده کردم .اینه که فقط میتونم صبر کنم .

البته همچنان مکمل ها را میدم دیگه گذشت زمان نشون‌میده چی قراره بشه .

البته بگم دیدم تو بچه های کلاسشون پارسال تا الان ۲۰ سانت بلند شدن که احتمال میدم هورمون رشد زدند. ما که نزدیم و از ما گذشت هر جا هم پرسیدم گفتن خوبکاری کردی نزدی.

به یه چیزی عقیده دارم قسمت. قسمت ما این بود این مسیر برامون جلو بره .حتما صلاحمون تو این مسیر بوده.

شما هم عزیز سعی کن تحمل کنی و بروز ندی دیگه بالاتر این راه هایی که گفتیم که دیگه راهی وجود نداره.

خودخوری ما باعث میشه دختری که قرار بوده با قد ۱۵۰تا۱۵۵ با اعتماد به نفس و قوی آینده اش را بسازه.همون دختر ۱۵۰تا۱۵۵ بشه ولی با اعتماد به نفس ضعیف و اقتدارش را از دست بده و فکر کنه عیب یا مشکلی داره. 

سعی کن غصه ها و دلواپسی ها و نگرانی هات را در درون خودت حل کنی و جلو بچه چیزی را بروز ندی .قسمت همینی بود که پیش اومد .توکلت را هم از دست نده.هیچ چیز از ارده خداوند قوی تر نیست .

سلام دختر من که سه ماه هست کلا رشدش متوقف شده دختر شما چطوره؟ 

یه چند تا نکته دیگه هم بگم از تجربه این ماهم 

حجامت دخترت را ببر .یک در میون بادکش کمر را انجام بده .

ورزش کردن باعث میشه دیرتر صفحات رشدشون بسته بشه و زمان بیشتری داشته باشند . ببین قبلنا دختر من ۴ ماه یکبار دو سانت رشد داشت الآن ۵ ماه یکبار ۱ سانت کم کم مثلا میشه ۵ ماه یکبار نیم سانت .پس دنبال معجزه نباید باشم.هر چی ورزش کنه میتونه مثلا بسته شدن صفحات رشد را یکسال بندازن عقب و تو این یکسال مثلا ۳ سانت دیگه بلند بشه .که همکاری نمیکنه متاسفانه.

ببین زبان عامیانه بگم تا ورزش میکنن بدنشون‌نرم تر هر چی بی تحرک تر استخوان ها خشک تر میشن و زودتر صفحات رشد بسته میشه .

و نکته آخر هر کسی میخواد کاری برای قد بچش بکنه قبل از پریود هست یا با تاخیر در پریود امکان پذیر است .بلوغ که شروع بشه فکر نکنم بشه معجزه خاصی و تغییر شگرفی تو قد ایجاد کرد ‌حتی خود دکتر هم به من گفت ،خودش به صورت طبیعی ۵ سانت قد میکشه ما هم هورمون رشد میدیم ۵ سانت دیگه هم با هورمون رشد بلند بشه .یعنی اگه زده بودم الان دخترم تقریبا ۱۵۶ بود .که ۱۵۵ به بالا دیگه کوتاه حساب نمیشه.

سردی هم به دخترت نده تو گوگل سرچ کن غذاهایی با طبع گرم بهش بده .

یه چند تا نکته دیگه هم بگم از تجربه این ماهم  حجامت دخترت را ببر .یک در میون بادکش کمر را انجا ...

ممنونم از توضیحات کامل شما دختر منم همکاری نمیکنه از حجامت هم میترسه اصلا قبول نمیکنه انجام بده 

من سردی هم نمی دونستم تازه دو هفته فهمیدم که نباید بخوره دارو ها هم زیادیش ضرر داره نمیشه پشت سر هم داد

هومون رشد هم فایده ای نداره بعد پریودی دیگه تاثیری نداره همون بهتر که نزدید اصلا ناراحت نباشید