من ۱۵۰_۱۵۱هست تقریبا
بعد ۵ ماه بعد حجامت ساقین تقریبا یک سانت افزایش داشته
من دیگه دارم با این قضیه کنار میام البته نمیگم بعضی وقت ها احساس غم وجودم را نمیگیره ولی دیگه توانش را ندارم .همه راهی هم رفتم دیگهتمام تلاش خودم را کردم قسمت همین بود .البته نا امید نیستم و توکل میکنم خدا را چه دیدی یه دفعه دیدی مرور زمان همهچی را تغییر داد .
بادکشکمر حجامت قد بد نبود ولی معجزه هم نبود .
ورزش هم دیگه دخترم باشگاه نمیره توخونه هم ورزش نمیکنه منم دیگه انرژی روزهای اول را ندارم که هی بگم .
مشاوره هم رفتم اغلبا هم همه به من میگن من زیادی حساسم و این قضیه را زیادی برای خودم گنده کردم .اینه که فقط میتونم صبر کنم .
البته همچنان مکمل ها را میدم دیگه گذشت زمان نشونمیده چی قراره بشه .
البته بگم دیدم تو بچه های کلاسشون پارسال تا الان ۲۰ سانت بلند شدن که احتمال میدم هورمون رشد زدند. ما که نزدیم و از ما گذشت هر جا هم پرسیدم گفتن خوبکاری کردی نزدی.
به یه چیزی عقیده دارم قسمت. قسمت ما این بود این مسیر برامون جلو بره .حتما صلاحمون تو این مسیر بوده.
شما هم عزیز سعی کن تحمل کنی و بروز ندی دیگه بالاتر این راه هایی که گفتیم که دیگه راهی وجود نداره.
خودخوری ما باعث میشه دختری که قرار بوده با قد ۱۵۰تا۱۵۵ با اعتماد به نفس و قوی آینده اش را بسازه.همون دختر ۱۵۰تا۱۵۵ بشه ولی با اعتماد به نفس ضعیف و اقتدارش را از دست بده و فکر کنه عیب یا مشکلی داره.
سعی کن غصه ها و دلواپسی ها و نگرانی هات را در درون خودت حل کنی و جلو بچه چیزی را بروز ندی .قسمت همینی بود که پیش اومد .توکلت را هم از دست نده.هیچ چیز از ارده خداوند قوی تر نیست .