2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598409 بازدید | 6507 پست
خانمای عزیز  طبق مطالعات جدید من  اگه از سن زیر ۹ و به دلخواه خودتون قبل اینکه واقعا دخت ...

الان پیش دبستانیه بزاریم ورزش تاثیری داره ؟؟من تازه با این موضوع آشنا شدم اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم ببخشید اگ سوالام پیش پا افتاده هس

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
واقعا همه دخترا اینجورن؟؟بعد این میدونه تولد بچه اینارو منظورم بارداری اینا هس ن رابطه ، یا مثلا من ...

ببین عزیزم یه جورایی دخترت کنجکاویش بیشتر سنش هست .دیدن پد که به هر حال برای  همه بچه ها سوال برانگیز است ‌.سعی کن تو جمع هایی که چند تا خانم در مورد موضوع های زنانه  صحبت میکنن بچه تو جمع نباشه .به هر حال هر چیزی میدونه را یا یک جا شنیده یا کسی بهش گفته.در مورد ورزش هم ،ورزش در هر سنی عالی است الان بدنش نرم و ژیمناستیک براش خیلی خوب .دو روز تو هفته بفرستش ژیمناستیک .

الان همکلاسی دختر من به  مراتب بیشتر دختر من اطلاعات از ازدواج و توهمات عاشقانه و ....دارد .طبق چیزایی که به دختر من گفته و دخترم تو خونه بازگو کرده ولی هنوز پریود نشده 

.دختر منکه کاملا بی اطلاع پریود شده . اطلاعات زیاد در مورد این مسائل داشتن خدایی نکرده بلوغ جنسی را جلو میندازه و بچه خودش سالیان سال اذیت میشه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم یه جورایی دخترت کنجکاویش بیشتر سنش هست .دیدن پد که به هر حال برای  همه بچه ها سوال ب ...

اهان ممنون از پاسخگوییتون 

ببینم چی میشه 

ذهنم خیلی درگیرشه

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
دقیفا من توانایی اینرا دارم برم تو جلسه برای بالای صد تا مادر سخنرانی کنم و جواب سوالهاشون را بدم .چ ...

سلام عزیزم گفتم شاید شما اطلاع داشته باشید دخترم دوسال ونیم دیدم ناحیه تناسلی اش موی زاید یکی دوتا داره بردم دکتر آزمایش نوشت هورمونDhea بالابود خیلی نگرانم کسی اینجوری بوده تو سن تا روز یکشنبه ببرم دکتر غدد ،اشک چشمم خشک نمیشه

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲
سلام عزیزم گفتم شاید شما اطلاع داشته باشید دخترم دوسال ونیم دیدم ناحیه تناسلی اش موی زاید یکی دوتا د ...

بزن گوگل عزیزم

تو گوگل نوشته میزان هورمون مردانه است .یعنی کمی هورمون هاش متعادل نیست احتمالا .یه دوره داروتون میدن خوب میشه .نگران نباش عزیزم .طبق نظر دکتر غدد خوب پیش برو .انشالله مشکلی نیست .

بزن گوگل عزیزم تو گوگل نوشته میزان هورمون مردانه است .یعنی کمی هورمون هاش متعادل نیست احتمالا .یه د ...

اره هورمون مردانس  ،آره یکشنبه نوبت دکتر غدد دارم توکل بخدا خیلی استرس دارم نگرانم

خدا جونم مواظب دوقلوهام باش ،دختر 💗و پسرم💙 بهت می سپارم سالم بذار بغلم ،هزار مرتبه شکرت خداجونم🤲🤲🤲
میبشه از تجربیاتتون در این مورد تو این چندماه بگین

سلام عزیزم 

من مدت ۸ماهه که دارم برای دخترم دیفرلین میزنم، دخترم قدش ۱۲۸بود و سن استخوانیش در ۹ سالگی،یازده ماه بیشتر نشون میداد.توی این ۸ماه میانگین یک سانت رشد داشته

هر روز مکمل آرژنین و کلسیم هم مصرف میکنه که تجویز دکترش بود

الان دخترم ۹ سالو هشت ماهشه و قدش ۱۳۷ سانته 

برآورد دکترش اینه که حدود ۱۲سالگی پریود میشه و به ۱۶۰ میرسه

به خدا توکل کنید و بهترین تصمیمو بگیرید

البته اینم بگم که هزینه ها بشدت بالاست و باید ببینید از عهدش برمیاید یاخیر

هر آمپول حدود یک وهفتصده و هر ۲۸ روز یکبار باید تزریق بشه، مکمل آرژنینی که براش میگیرم برای یه دوره دوماهه ۴تومنه

قرص کلسیم هم از نوع بدون رسوبش هر جعبه ۱۰۰تاییش ۶۵۰تومنه

سلام عزیزم  من مدت ۸ماهه که دارم برای دخترم دیفرلین میزنم، دخترم قدش ۱۲۸بود و سن استخوانیش در ...

میشه عزیزم‌مارک آرژنین را بهم بگی دُز چند هزار ؟اگه بتونی عکسش بفرستی ممنونت میشم .

سلام عزیزم  من مدت ۸ماهه که دارم برای دخترم دیفرلین میزنم، دخترم قدش ۱۲۸بود و سن استخوانیش در ...

به جز دیفرلین هورمون رشد نزدید ؟ماهی یک سانتی متر رشد فقط با مکمل ال آرژنین و کلسیم داشته؟دز و مارک کلسیم هم بهمون بگید .ممنون ازتون ❤️❤️

پربازدید شد لطفا برام دعا کنید امشب شب عرفه همه دعاها مستجاب میشن پس لطفا یکم برام دعا کنید خدا مشکل ...

برای برنده شدن پسرام تو مسابقه دعا کنید با مدال برگردن

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
بزن گوگل عزیزم تو گوگل نوشته میزان هورمون مردانه است .یعنی کمی هورمون هاش متعادل نیست احتمالا .یه د ...

به نظر شما برای دختر ۱۲ و نیم ساله قد ۱۵۰ خوبه؟هنوز پریود نمیشه.خیلی دکتر بردمش همیشه نگران قدشم،خودم بلند نیستم ،باباشم ۱۷۸

به نظر شما برای دختر ۱۲ و نیم ساله قد ۱۵۰ خوبه؟هنوز پریود نمیشه.خیلی دکتر بردمش همیشه نگران قدشم،خود ...

ببین عزیزم به طور طبیعی بعد از پریود با هزار مکمل اگه بچه چیزی حدود ۶ سانتی متر با هزار سختی رشد کنه. ببرش دکتر مکمل بگیر قدش را برسون به ۱۵۵ پریود که بشه حدود ۴ سانت دیگه و انشالله بیشتر هم رشد میکنه و اونوقت خوبه

ببین قبل پریود خیلی راحت تر قد بلند میشه چرا الان کاری نکنی بعد کاسه چه کنم  چه کنم دست بگیری .

به نظر شما برای دختر ۱۲ و نیم ساله قد ۱۵۰ خوبه؟هنوز پریود نمیشه.خیلی دکتر بردمش همیشه نگران قدشم،خود ...

پریود بشه نهایتا چیزی حدود ۱۵۶یا ۱۵۷  میشه چون میگی ژن بالایی هم تو قد نداره .خوبه بد نیست .ولی سعی کن تا قبل پریود ۱۵۵ بشه اونوقت دیگه خیالت کاملا راحت است .