2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598485 بازدید | 6507 پست

سلام دختر من 11سال و 8ماهشه بردم دکتر گفت عکس صفحه استخوانیش 12سال و دکتر گفت دیگه قد نمیکشه خیلی حالم بده الان قدش145 هنوز پریود هم نشده  نمیدونم  دکتر از کجا فهمید دیگه قد نمیکشه 🥲 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دختر من 11سال و 8ماهشه بردم دکتر گفت عکس صفحه استخوانیش 12سال و دکتر گفت دیگه قد نمیکشه خیلی حا ...

دکترتون تغییر بدید

تا سن استخوانی ۱۶ جا داره

و هنوز فرصت داره قد بکشه

بهش ‌ویتامین دی و شیر هرروز بده

ممنون عزیزم  خواهر مکمل ها هم دیگه بی اثر شده خدا کنه به ۱۵۵ برسه راضیم . ۱۴۶ بود پریود شد الا ...

میرسه ات شاءالله. صبح ها ناشتا۱۴ برنج خام مثل قرص بندازه با اب

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
سلام شما انجام دادید نتیجه اش را خودتون دیده اید؟  

دخترم انداخت قدش بلند میشد ولی دیگ نمیدونم از برنج بود از قرصا بود یا کلا جهش رشدش اونموقع بود. طب سنتی میکه این روش رو. من سرچ کردم‌ تو نت بود

دخترم انداخت قدش بلند میشد ولی دیگ نمیدونم از برنج بود از قرصا بود یا کلا جهش رشدش اونموقع بود. طب س ...

چه داروهایی استفاده می کردید؟ اون موقع دخترتون پریود شده بود؟ کدوم صفحه درباره ی دخترتون توضیح دادید من نگاه کردم پیدا نکردم؟ 

چه داروهایی استفاده می کردید؟ اون موقع دخترتون پریود شده بود؟ کدوم صفحه درباره ی دخترتون توضیح دادید ...

دکترش تین ویتال داد. قرص ویتامین بود. 

من بیشتر سرچ میکردم تو نت هر چی بود از طب سنتی مخصوصا انجام دادم

بعدش دسگ دخترم خیلی گوش نمیکرد و اخر سر هم ول کرد

دکترش تین ویتال داد. قرص ویتامین بود.  من بیشتر سرچ میکردم تو نت هر چی بود از طب سنتی مخصوصا ا ...

معذرت میخوام بعد از پریودی چقدر رشد کرد؟ و اینکه اگه امکانش هست مواردی که انجام دادید و فکر میکنید مفید بوده و نتیجه داده را برام بگید ممنونم 

الان قد دخترتون چند هست؟ 

معذرت میخوام بعد از پریودی چقدر رشد کرد؟ و اینکه اگه امکانش هست مواردی که انجام دادید و فکر میکنید م ...

حدود ۱۰ سانت تا الان رشدکرده. راستش زیاد گوش نمیده ب حرف. باید شبا زود بخوابه ک دیر میخوابه

اگر یادش بندازم برنج میندازه ک یادمون میره هر دو هفته یه بار یادمون میاد ناشتا برنج بندازه. 

همین. 

اها یه حایی هم خوندم ک روزه باعث رشد قد میشه و گرسنگی کلا باعث ترشح هورمون رشد میشه. دختر من از ۹ سالگی الحمدالله روزه میگرفت

باز خودتون سرچ کنید

مصرف شکر رو بیاره پایین .ورزش کنه( سنگین نه) 

آرامش داشته باشه بهش استرس وارد نکنید. 

باز سرچ کنید در اینترنت کامل همه چیزو گفته شایدمن اطلاعات غلط بدم خدمتتون

دکترش تین ویتال داد. قرص ویتامین بود.  من بیشتر سرچ میکردم تو نت هر چی بود از طب سنتی مخصوصا ا ...

تین ویتال‌ هر روز روزی یکی می‌دادید؟ 

الآرژنین هم مصرف کردید ؟ال آرژنین چند هزار ؟

ما تو شهرمون‌دکترهای غدد خیلی خوب نیستن کاش منم تهران بودم  یا حداقل ویزیت آنلاین میکردن

ال آرژنین‌میگن شبی سه تا میترسم سرخود بهش بدم .ولی چندین مورد دیدم گفتن ال آرژنین هزار فایده ای نداره و باید بالاتر مصرف کنند .

ده ماه چند تا دکتر بردم فقط امگا و b1و زینک و اینا دادن و فقط میگن هورمون رشد ولی تجربه های شماها را خوندم میبینم چه قدر افراد بدون هورمون رشد نتیجه گرفتن واقعا حیف که برخوردار از دکترهای با تجربه نیستیم قشنگ با سرنوشت یه بچه بازی میکنند سر ندانستن هاشون .