2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598453 بازدید | 6507 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام من الان دخترم ۸سال و ده ماهشه یکی از سینه هاش برجسته شده و مو زیر بغلش در اومده و اندام تناسلی ...

دختر منم ۸وسال و ۴ ماهشه...سینش انگار نوک زده ولی مو اینا نداره خداروشکر...اما سینش درد میکنه گهگاهی ......ای خدا نمیدونستیم اینام ی روز میشن برامون دغدغه 

سلام عزیزم خواهر من یک ماه مونده بود تا ۷ سالش پر بشه موقع لباس پوشیدنش دیدم یکی از سینه هاش یکم بر ...

سلام عزیزم دوره درمان خاهرتون تموم شد؟؟ تو این تایمی که آمپول زدید رشد قدش چطور بود؟؟ 

سلام.به شما مادرای عزیز  من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مد ...

سلام عزیزم از موقعی که این کامنتو گذاشتین تا الان دخترتون چقد رشد کردن؟؟ پریود شده؟ ؟الان چند سالشه ؟

سلام عزیزم از موقعی که این کامنتو گذاشتین تا الان دخترتون چقد رشد کردن؟؟ پریود شده؟ ؟الان چند سالشه ...

سلام. بله عزیزم رشد کرده چون هرماه رو دیوار علامت میرنم قدشو الان۱۶۲ میشه ،کامل نشده ولی بععضاا لکه هایی میبینم ،الان ۱۲ سال 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
دوستان این سن استخوانی به درشت بودن استخون نیست؟ مثلا چون طرف همسرم و خود شوهرم قد بلندن دخترمم مچ د ...

سلام. گلم سن استخوان فرق داره.

میرید دکتر عکس مینویسه. 

میگید میخواید ببنید سن استخوانی بچه چند است و چقدر با سن تقویمی فاصله داره. 

واینکه آیا صفحات رشد استخوانی باز است یا بسته و...