2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست

کلاس بسکتبال حتمن بنویسش بره

از کلی آمپول بهتره...

الان که فک کنم حدودن 8 سالشه بره تا 17 سالگی میشه نزدیک 10 سال کلاس که سال اول حرفه ای نیست ولی از سال اول به بعد قدش فوق العاده رشد میکنه.ینی انقدر تاثیر این کلاسای والیبال و بسکتبال زیاده که ژن نیست.

دخترم دوسال و نیمشه،قدش کاملا تو رنجه،یکم تپله،ی دفعه ای سینش رشد کردبعد نرم شد،الان مو روی ناحیه شر ...

این بلوغ نیست اصلا...دخترا تو نوزادی یه مقدار توده سینه دارن بخاطر دوران جنینی ک تو شکم مادر بودن مو کرکی هم فقط بخاطر ژنتیک پر مویی شه ترشح سفید هم بخاطر عفونت خوب خشک کنید قسمت لابیا و وقتی ک میشورید ش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام استارتر

منم متاسفانه چند وقت پیش دچار یه شوک بزرگ شدم

دختر من توی ۹سال و نیمگی،پریود شد اصلا نمیتونست بپذیره،اشک میریخت و...

قد و وزنش همیشه خوب بوده تو خونه هم تاپ میپوشه زیر بغلش اصلا مو نداشت بدنش رو که نمیزاره من ببینم

پیشونیش هم جوش میزد ولی من یه درصد احتمال نمیدادم پریود بشه سینه هاشم یکم نوک زده بود که این مورد برا بچه ۹ ساله طبیعیه

.من بردم دکتر چکاب کامل شد همه چی نرمال بود دکتر هم گفت اصلا من امپول تاخیر پریود نمیزنم چون عوارض داره بزاریم بدن روال طبیعیش رو طی کنه،فقط یه مکمل براشت نوشت و روی تغذیه و خوابش خیلی تاکید داشت

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
سلام عزیزم بلوغ چیزی هست که خدا واسه همه گذاشته به نظرم وقتی بچه ات به سن بلوغ رسیده نباید میبردی دک ...

ن عزیزم الان دیگه علم پیشرفت کرده میشه برا بپها کارهایی ک کرد ک کمترین اسیب جسمی و روحی بلوغ ببینن  و علت بیشتر تصمیم برا تاخیر بلوغ ناراحتی و افسردگی دخترم از شرایط شه مدام خودش و با بقیه قیاس میکنه و غصه میخوره و عقلا یه بچه س ولی جسما خانم بالغ   

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

بهترین کار اینه که دبگه بسپری بخدا...

البته راه درست اینه ورزش هم بکنه و تغذیش هم مناسب باشه 

گیر الکی هم نده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
میشه بگوئید دخترتان وزن وقدش چقدر هس که پریود شد

دختر من با قد ۱۵۰ و ۴۳ پریود شد

از اسفند تا حالا دو بار شده فقط

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
منم بلوغ زود رس داشتم قدمم جز بلداست چون والیبالو بالفیکس رفتم همه فکر میکنن اونا ک بلوغ زود رس دارن ...

ن ما خانواده مذهبی به اون صورت نیستیم ولی به شدت سنتی  خیلی رو این مساعل حساسیم رعایت کردیم  در ضمن بچهای خارجی ک چشم و گوش بازن ک همه از دم بابد بلوغ زودرس بگیرن... این باور اشتباه چون بلوغ زودرس بخاطر هورمون های جنسی بچه ها رو کنجکاو میکنه درمورد این مساعل بدونن... بلوغ زودرس بیشترش ناشناخته س

من خودم۱۶سالگی متوجه شدم تیروئید کم کار دارم تا الان که۳۰سالمه تیروئید چنان اذیتم کرده موهام سفید شد ...

کمکاری تیروید واقعا شایع شده نمیدونم خاطر نمک هاس یا چیه انقد زیاد شده