2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591116 بازدید | 6423 پست
استارتر ممنون بابت تاپیک مفیدت  خواهرم خیلی درگیر کار و دوقلوهای شیطونشه  از یه طرف دختر ...

عزیزم دکتر خوب ببرید من دکتر فوق تخصص میبردم ولی واقعا وقت نمیذاشت و تغذیه ای ک دکتر میگفت دخترم داشته باشه هفتع ای ۳ بار کشک روزانه شیر و ماست بخوره ماهی میگو عدس و اب قلم و میوه زیاد  انشالله ک مشکل ش حل بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم  من یه دختر تو همین سن دارم چند روز مونده به تولد  ۸ سالگیش... کوچولو هم هست ...

تصمیمی بود که دکتر گفت سودش بیشتر از ضررش  دختر من ۲۱ کیلو و ۷ونیم سال بود شروع شد خدا نکنه مادری مث من به این مشکل بر بخوره چون اون موقع بهتر میتونست درک کنه

استاتر ممنون که تجربیاتت با ما به اشتراک گذاشتی امیدوارم مشکلت حل بشه البته قد بیشتر ارثیه من دوستم ...

دقیقا بیشتر ژنتیکه من خیلیا رو دیدم‌ زودهم پریود شدن اما تا چند سال بعد پریودی باز هم قد کشیدن و قدبلند شدن. اگربچه ای پدرمادر و اطرافیانش قد متوسط تا بلند باشن خیلی اشتباهه زدن این آمپول ها که معلوم نیست با بدن چه می کنن مگر اینکه کسی واقعا مجبور باشه

دقیقا مث موهای خودمون😖

پسر من زبر نیست اما دراز شده مثل موی سر نازکه واینکه فقط قسمت جلو هست اطرافش نیست😭

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دقیقا بیشتر ژنتیکه من خیلیا رو دیدم‌ زودهم پریود شدن اما تا چند سال بعد پریودی باز هم قد کشیدن و قدب ...

اره قد بیشتر ب پدر میره مخصوصا دختر

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
سلام عزیزم ممنون که اطلاعات و تجربیاتتو  به اشتراک گزاشتی🙏من اهوازیم  بقول شما منم از ۸سا ...

عزیزم دختر من هم از همین علامت ها داشت و من اول دکتر امین بردم وقتی گفت همه چیز خوبه دلم راضی نشد همون روز پیش ریاحی هم پرونده تشکیل دادم اونم حرف های امین و زد  نمیدونم شاید از نظر شون پریود تو ۹ یا ۱۰ سال طبیعی حساب میشه واقعا دلیل دیگه براش ندارم  تازه به من گفتن سالی یبار بیار ولی موهای بکینی دخترم تو ۱ سال کامل کامل درومد سنو هم ک هیچ کدوم راضی نبودن و اصفهان ک سنو کردم رحم و تخمدان داشت برا پریودی اماده میشد

دختر من هم قدش نسبت به همسالانش بلند تره ولی از همون اول رشد قدیش خوب بود هشت سالشه ولی هیچ علایمی ا ...

نه عزیزم دخترتون طبیعی ...‌وقتی ک جهش رشد کنار علامت بلوغ زودرس باشه نشونه خوبی نسبت