2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591124 بازدید | 6423 پست
دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الا ...

به نظرم همون حجامت و زالو درمانی هم شاید از نظر روانی روی روحیات بچه ضرر بزنه 

منم دقیقا قدم ۱۵۳ البته بلوغ زودرس نداشتم 

دکتر گفته بود آمپول هورمونی و اینا بزنه که مامانم خداروشکر قبول نکرد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

ببخشید 

میشه از همسرتون دقیق علائم بلوغ زودرس در پسران بپرسی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

بابا قدر ۱۵۲ هم خوبه 

والا من کلاس هشتم پریود شدم و سینه خانم ششم یا هستم جوانه زد و الان که ۱۸ سالمه یه کوچولو رشد کردن وقدمم ۱۵۵ هست والا....به ارث هست

دکتر سیاری فرد تقریبا بلوار کشاورز. شماره مینویسم اینجا تماس بگیرید دکتر خوبی هستن وقت دهی فقط سخت ر ...

ممنون از لطفتون ❤🙏

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

سلام عزیزم من دخترم از سه سالگی موی زیر بغل در اورد  بغلش بو میداد مو بیکنی هم خیلی کم هست الان دخترپ ۷ ونیم سالشه و من با دیدن این تاپییک خیلی ترسیدم 

عزیزم حتما فوق تخصص غدد کودکان ببر نه غدد بزرگسال و چکاب و ازمایش که بگیره متوجه میشد که علتش چیه من ...

عزیزم به درمان ادامه بده ولی یهو اگه بازم پریود شد نترسید

من بعد پریود حدود ده سانت رشد قدی داشتم

اصلا ربطی ندارن متوقف نمیشه شاید کندتر بشه فقط

راستی اگه علاقه مند کلاس بسکتبال و والیبال اینا هم بذار و به تغذیه ش خیلی برس مخصوصا گوشت واینا

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
برای کودک؟ من پسرمو میبرم پیش دکتر اسدی واقعا راضیم

بله...ممنون میشم آدرسش رو بدید❤ برای رشد قدی پسرم میخوام ببرم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
خب بهش میگفتی  به خدا بعضیا دهنشون رو باز نکنن فکر میکنن بقیه میگن لالن  بهش میگفتی میدو ...

نه گاهی همیشه نباید توضیح داد.. 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دکتر محمدرضا اعلایی فوق تخصص غدد کودکان مطبشون شریعتی بالاتر از میرداماد کوچه فلسفی . تلفنی جواب نمب ...

ممنون گلم از لطفتون❤ ..ایشون رو میشناسم ولی یبار اینجا خوندم ک کاربرا نظر مساعدی راجع بهشون نداشتن ومیگفتن پولکی هستن و... ازاین حرفا

عزیزم من بچم علایم داره موی زیر بغل و بوی بد میخام ببرمش دکتر کدوم دکتر ببرم اهوازم

چند سالشه؟ همه موی ناحیه تناسلی و زیر بغل رو دارن، پسر چهارساله منم داره، منتها کرکی هستن و موقع بلوغ زبر و تیره میشن، بعضیا که پشمالوترن موهاشون از بچگی تیره تره، بوی بد زیر بغل ربط چندانی به بلوغ نداره، مایعات بدن تحت تاثیر تغذیه هستن، دیدی وقتی سیر بخوری، ادرارت بو سیر میده، دکتر غدد اطفال سولماز حیدری هست، دکتر مجید امین زاده، دکتر ریاحی، اگر بچتون از نظر قد و وزن خیلی از هم سالاش عقب باشه جای نگرانیه، نه واسه یه موی زیر بغل و بوی عرق

چقد اخلاقش شبیه دختر منه با اینکه اصلا بش سخت نگرفتم خودش باحیاست دوس نداره زیاد باز باشه. خب درسته ...

عزیزم فطرت و ذات بچه ها پاکه.. گاهی حتی به بچه ها توضیح هم داده نشه، خیلی از مسائل اشتباه ودرست رو متوجه میشن برمیگرده به پاکی روح و ذاتشون😊🌸

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزیزم شاید بخاطر ژنتیک باشه  چون پسر دختر خاله منم از یکسالگی فرم پایین تنه خیلی رو فرمی&nb ...

امیدوارم🥺 حالا که باید ببرمش غدد چون قدش خیلی بلند شده به قول همسرم اینجوری پیش بره دو سه سال دیگه از منم رد کرده😔

سلام عزیزم،نکران نباش،فکر نکنم صفحات رشد به این زودی بسته بشه،من خودم ۹سالگی پریود شدم ،تا اول راهنمایی خوب قد کشیدم و الان قدم۱۷۰هست،ولی بودن کسایی ک حتی ۱۷سالگی به بلوغ رسیدن باقد۱۵۰هستن،ارثیه همش